fumatul si sarcina

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Dragele mele, nu am fumat 2 zile. Atat am reusit, azi am fumat cam 4.
Dar seara e lunga...si eu tanara si nelinistita...!
Ingrid S 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Uuuuf! Asa e cu tineretzea asta! Bine ca ai reusit sa te lasi doua zile. Plus ca doar 4/zi si tot e un mare pas inainte. Poate chiar esti cea mai putin fumatoare de pe aici!
Apropo, nu mai stiu unde citisem ca 5 pe zi nu se simt in sarcina, adica ceva de genul ca daca nu te poti lasa macar sa incerci sa reduci la 5 pe zi si e ok, organismul poate elimina nicotina si restul porcariilor din atatea! Voi stiti ceva de asta?

Ioana 14 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Asa e, 5 tigari pe zi, adica aprox in 24 de ore nu conteaza, cica de la 5 in sus esti considerat fumator.
Eu ma simt un pica cam tradatoare, de aseara nu ma mai fumat nici o tigara...sa exprim prin ce trec acum ar fi imposibil. DAca ajung in pat la culcare fara sa fumez ar o mare realizare. MA gandesc ce greu de inteles pare pt. nefumatoare lucrul asta, dar cine fumeaza stie ce eforturi uriase depun.
Va pup si tineti-mi pumnii!
13+

Mergi la inceput

"Tradatoare"??? Esti premianta clasei!
Felicitari...insufla-ne si noua puteri d-astea miraculoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

BRAVO Bulinuto! Sper ca ai reusit sa rezisti si seara. Si chiar daca nu, tot esti cea mai tare!
Ingrid, e bine! Nu te demoraliza. Incearca o zi da si una nu!
Ioana, tu cate bagi, mama? Ca ne-ai descusut pe noi da de tine nu ne spui !
O zi buna si fara tigari!
July fumatoarea va pupa!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by inaioana

Raalucutza, cate fumezi pe zi? Ca mi se pare ca suntem niste foarte asemanatoare colege de suferintza in privintza fumatului...
Io nu le numar ca sa nu ma stresez dar cred ca depasesc 10

Pai de ce nu citesti ce scriu, beeey???
Uite chiar pe pagina asta am scris cate fumez, nu mai demult, ca sa zic ca ai uitat.

Mergi la inceput

Mea culpaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Neuronul e de vina. Imi face figuri! Oricum te bat de-ti sar ochii. Peste 10????????????????????????? Redu-le te rog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Deja 4, la activ si poate...mai urmeaza. Dar va dau un mic sfat: faceti ceva, orice, prin casa sau cititi o carte, ca nu va mai ganditi. Mersi July si Ioana, dar incet-incet incerc mai putine. Daca as face alternativ, o zi-da, una-nu, pai urmatoarea as topi vreo 10.... Dar cum am mai spus, eu m-am lasat in prima luna, cand am aflat ca sunt gravida, pana in luna a 5-a. Si tareee as mai fi fumat, ca nu am avut greturi. Dar acuma, fumeaza unul, trage altul langa mine, mai un cappucino dimineatza si uite cum m-am prins.
Na, asta e. Imi pare rau, dar n-am sa stau mereu cu capul plecat pt chestia asta. Poate o sa mai reduc...mai incolo...Va pe toate si fumatoare si nefumatoare.
Ingrid S 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Am 40 de ore de cand nu mai fumez...si stiti cum ma simt?MAnac si coji de portocala, bomboane, beau apa, infiorator.
Ce este trist este faptul ca vreau mereu sa fumez, stiu ca nu o sa rezist dar...ma chiunui.
Cum a Zis si July_G e "greu" pana scapi la una dupa aia celelalte merg ca unse. De aceea mi-e teama sa zis ca as fuma azi cateva , maine poate mai putin....
Si fac aceiasi greseala ca cineva de aici de pe forum, prefer sa stau inchisa in casa, ma rog cat se poate, nu suport sa vad pe nimeni cu tigara in gura, cand zic nu suport ma refer la faptul ca mi s-ar face pofta imediat.
Cat dureaza perioada de sevraj? Daca as fi avut greturi poate ca ar fi fost mai usor sa ma las. dar asa...nici nu fumez, dar nici nu ma simt bine.
14 fix

P.S. - cand o sa mi se vada si mie burta? dupa ce nasc?

Mergi la inceput

Carmina! Bravo!
Ingrid poate ramai la 4!
Fetelor, eu am dat-i in bara! Azi m-am afumat cam mult! Nu mai spun cate ca ma certai! Dar maine imi revin.

Mergi la inceput