fumatul si sarcina
Raspunsuri - Pagina 11
july_g spune:
Ingrid, scuze! Am apasat botonul fara sa-mi dau seama. Si eu imi dau in petic cand am musafiri! Daca reusesti a doua zi sa te mentii la 5 e OK
raalucutza spune:
pana acum am fumat 9 tigari dar simt ca pot mai mult!scuze!!!dar pana adorm sigur mai bag 2!va pup!bafta la cat mai putine!
raluca
cypocs spune:
july_g, m-ai prins .dAR CE PUII mei sa fac ,asta e!
Daca as putea m-as ascunde si de mine nu numai de ceilalti Vezi ca dr. nu stie!!!!Buna idee Ioana , dar noi de unde...
ALIA
Ingrid S spune:
Ei dragelor, e o alta seara si alti musafiri! Pana acum am ajuns la 6 si nu mai fumez, asta e sigur fiindca musafirii chiar acuma pleaca !!
July, sper sa treci de sera asta cu bine!
Carmina, poate reusesti sa te lasi, daca faci asta esti una dintre cele care au putut.Hai, sa fie macar una din noi asa!
Ioana, tigari fara nicotina, nu stiu unde s-ar putea gasi la noi. Dar o sa ma interesez, sa-mi intind antenele prin oras, poate-poate dau de ele.
Mai avem o vizitatoare, of, ca nu mai stiu cum se numeste
..cred ca sarcina afecteaza memoria...ar fi bine ca in primele luni sa nu fumezi sau sa le reduci, pt ca atunci se formeaza bebele. Poate o sa-ti fie greatza si atunci...Oricum iti urez sa te poti lasa cat mai repede.
Poate am uitat pe cineva, oricum va
pe toate si sa aveti o seara linistita (fara tigari)!
Ingrid S
26+
july_g spune:
Neata fetelor si o zi fara tigari.Vorbesc eu care la cafea deja am sudat 2. Mai vedem cand ma intorc de la servici! Noroc ca am mult de lucru!
Va pup!
raalucutza spune:
july,cum a ramas cu tigarile?eu cam le fumez si nu sunt mandra de mine!mai vb!
raluca
july_g spune:
Seara buna fetelor!
Raalu, rau cu tigarile! Stau naspa tare la capitolul asta. Mi-am facut de cap azi.
Sper ca restul lumii a avut mai multa ambitie ca mine!
Alia Stai linistita ca nu te spun! Daca nu ma spui si tu lu mama!
La toata lumea
carminabulina spune:
Ce mai fac fetele? Mie nu mi-a mer calculatorul ieri dar azi...ehei azi e alta zi. A patra de cand ma chiunui si atat m-am chinuit ca am fumat deja 2 tigari. Eu ma simt bine oricum, macar de as fuma doar 2 tigari pe saptamana!![]()
Mi-e ciuda ca nu pot mai mult, pur si simplu mi-a fost pofta.
14+
raalucutza spune:
carminabulina felicitari!
sa dea domnul sa poti sa nu mai fumezi!ca pe mine nu ma ajuta nimic!fumez putin pt mine in stare normala dar ffffffffffffffff mult pt o femeie gravida!mai vorbim!
raluca