Fecioare DC(3)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
devylla spune:
Neata fetelor,
Ce faceti?
Boeru cred ca ati avut petrecere frumoasa.Acum probabil dormiti.Asteptam pozici cu Raducu si cu tine,ca ai promis.
Helbi ieri nu ca m-am eschivat de la curatenie dar nu am apucat decat asa de strans pe ici colo.Azi dimineata cand m-am trezit si am vazut ce poate sa fie in casa,sa innebunesc,nu stiam de unde sa o apuc.Bine ca am apucat-o de undeva.
Acum masina spala,mai am doar de facut bec in bucatarie si baie.
Trebuie sa ma duc la cumparaturi ...ca am ramas fara provizii.
Sincer sunt intr-o pasa foarte nasoala azi.Am niste nervi,ceva ganduri de bani,care ma supara.
Na poate pe seara mai revin cu un mesaj.
Pupici
poze noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
boeru spune:
Buna fetelor!
Sa nu dati cu paru'mine dar poze pun abia diseara. A iesit bine petrecerea, tortul a fost super , si frumos si gustos, s-au distrat copii cu baloane, pictat pe fata etc, dar pe Raducu nu l-a interesat nimic. I-a placut cand i-au cantat La Multi Ani si Happy Birthday ca apoi a venit taica-su si l-am pierdut de musteriu. A stat in curte si s-au jucat cu masinile. Au iesit si ceilalti copii dupa-aia in curte, a fost frumos. Fiecare facea ce vroia, altul cu masinuta, altul cu tricicleta etc.. Cred ca era si obosit ca avusesera si Haloween Party dimineata. Dar erau asa dragalasi. cand am ajuns acolo, nu m-a vazut in prima faza, era in capu' mesei (deh, sarbatoritu') in costumul lui de Peter Pan, fetitele erau costumate in zane etc, fluturasi, baieteii in Spiderman, era un baietel caraghios costumat in dovlecel, Stefan al lui c.gaby era in dracusor, au fost haiosi. Prin curte erau dovleci, care mai de care mai haios iar seara i-au aprins. Oricum s-au combinat bine cele 2 petreceri. a venit si paula2003 cu aia mica, o dulcica, mi-a parut rau ca n-am apucat sa vorbim mai mult fetelor, dar era un balamuc acolo. Ma pregatisem si io cu diverse ptr. noi astia mai mari dar eu spre ex. nici apa nu am baut! Las' ca mi-au revansa sambata cand vin adultii la party.
cu pozele: n-am avut cablu aseara, i-am zis sotzului sa ia astazi unul si le pun diseara. Si astept si Cd-ul de la Haloween.
Pupici si va mai zic, mai tarziu!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
devylla spune:
neata fetelor!
va scriu repejor.
Ce mai faciti?
Boeru sper ca ai pus pozici...Helbi sper ca esti bine!
REstu fetelor ce mai afceti?
Yo sunt bine....cat de cat.
Va pup!
poze noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
boeru spune:
Buna de dimineata!
Nu am pus pozici, ca am gatit aseara. Astazi lucrez si plec la 2 , iar la 5.00 am invitati. Am facut asa: salata de ton (mmmm, delicioasa - am luat-o de la "retete rapide", salata boeuf, oua umplute - cu pate de ficat si castraveciori in saramura, o sa mai pun si un platou de racituri etc, am semipreparat friptura - de pui, pe care o s-o fac cu legume, am portionat pestele, am curatat ciupercile, tortul il aduce soacra-mea, de vin se ocupa sotzu (noi bem Pinot Noir - de Murfatlar)
Fetelor am avut muuulta treaba. Va povestesc!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
Neatza,
Florina, da stiu ca petreceti, nu gluma!!! Asa a fost si la noi la inceputuzlul anului cu ziua Biancai. I-am serbato si in RO si aici de 2 ori.anul asta nu mai fac asa si fac o triere f. serioasa a invitatilor, ca am ajuns sa ne vedem doar de zilele copiilor, iar restul anului nu suna nimeni, cind sunt actiuni ca de ex. "iesiri" pe undeva, pe mine nu ma anunta nimeni, ca eu n-am masina.....si ar trebui sa ma ia si pe mine cu fata cineva.......asa ca, in ianuarie am de gind sa chem numai copii dragi Biancai, pe care sa-i invit undeva "afara" si ,........atit! Nemtii asa fac. aduci copilul la ora 2 si-l iei la 5. Parintii nu au ce cauta......Noi am zis initial ca e un motiv sa ne mai intalnim si noi, astia mai mari. Dars-a ajuns la asa o chestie ciudata, ca eu nu mai procedez la ziua Biancai asa.
Eu ieri am fost "absenta", ca ziua am umblat sa-mi iau blugi si dupa -amiaza nu mi-a mers DC.
Acum vreau sa merg pina la posta ca mi-a sosit ieri un pachet si nu am fost acasa ......apoi, o sa mergem la Bianca la gradi ca e Flohmarkt (un fel de "piata de vechituri" pt copii.....imprtopriu zis vechituri: de ex. casete cu povesti cu 0,50 centi - ca au mai fost ascultate...iar in oras e peste 5 euro una...sau jocuri de 2-3 ori jucate la 1 euro si-n oras sunt 10 de ex......eu de acolo i-am luat in primavara Biancai role cu 7 euro, folosite de vreo citeva ori, ca la virsta lor cresc imediat. In aceeasi perioada erau in oras 25 euro). Asa ca mergem sa "bagam" un ochi. Nu am nevoie de nimic, dar daca gasesc niste casete cu povesti frumoase, pe care inca nu le avem (ca avem o gramada si in Ro si in DE= poate i-i iau.
Va doresc un WE placut!
boeru spune:
Buna fetelor! Cam slaba miscarea pe la noi pe-aici. Eu sunt in refaceredupa sambata , ca in loc de 7-8 maxim 10 persoane invitate, m-am trezit cu 20. Sotzu imi spune sambata la 15.00 (cand am ajuns acasa) ca mai vine si cutare, si cutarica, etc. L-am trimis sa mai cumpere una-alta ca eu pregatisem mancare doar ptr. cine stiam. Oricum a iesit suuuper, era casa plina, Raducu era foarte incantat, a vrut sa mai sufle de 3-4 ori in lumanare, a fost cuminte. Acum m-am destrabalat si io. Copilu' era incantat de jucariile primite si s-a jucat cu copii unor prieteni, pe noi ne-a lasat in pace. Apoi la 9.00 s-a culcat si am continuat petrecerea. I-a dat pe toti pe spate, multi dintre prietenii nostrii nu-l mai vazusera de anul trecut. Si va dati seama ca i-a topit cand stia de la cine e fiecare jucarie pe care o primise.
Va mai povestesc!
Raducu cand avea plete
adameasca spune:
Noi am avut un weekend linistit. Am stat acasa, sambata am fost singura cu Luk toata ziua si mi-am amintit de zilete cand stateam toata ziua acasa cu el... Ce bine a fost! Am descoperit ca am copil cuminte, daca vrea el.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
devylla spune:
Neata fetelor,
Noi am avut un week-end incarcat zic eu pt ca am fost foarte obosita,deabia azi mi-am revenit.Duminica ne-am treit la 7 dimineata in loc sa dormim si noi pana la 10...ca doar in fiecare zi ne trezim la 7
...da asta e....trebuia sa ii ajutam pe parintii lui la nush ce mutari
.Dupa care am fost ina lt oras ca sa ne intalmin cu niste prieteni.Dupa care am fost la noi in oras la o festivitate In centru orasuli.De nu mi-au bubuit boxele in cap....si tot asa am petrecut pana seara.Iar luni dimineata din nou la treaba!
.
Boeru voi chair ca a-ti petrecut nu gluma.
Adameasca pei asa sunt copii,foarte smecheri....cand vor stiu sa fie cuminti
Am pus niste pozici noi daca doriti sa le vedeti.
Va doresc o saptamana frumoasa!
Pupici!
poze foarte noi
bubulinele
Sabina
boeru spune:
Buna fetele!
Hai ca am reusit sa pun poze, al meu e Peter Pan-ul plangacios.
O sa mai pun altele maine de la petrecerea de acasa!
Va pupicesc cu drag!
Flor - ca asa mi se spune intre prieteni!
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
boeru spune:
Bey, devylla zici de mine ca din poze vad ca numai de distractii va tineti. La noi s-au cam dus vremurile dar ne revansam noi: mai rarutz ca-i mai draguzt! La noi a tinut 3 zile si 3 nopti - ca-n povesti!
Vedeti ca acu' aparem si io si sotzu' in poze!
Atat am mai avut de zis!
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi