Fecioare DC(3)

Fecioare DC(3) | Autor: helbi

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,
asa "vorbarete" am fost, ca uite ca am trecut si noi la partea a treia. Va invit cu drag!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=29992" target="_blank">bei va ajitatz dijaba.Fecioare rulz!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42459" target="_blank">Fecioare nu sunt pe aici??

alchrisu-24 aug
bruxinha-24 aug
DianaVig-25 aug '70
Monica-Elena-25 aug
oanadrag-25 aug
pisi ella-25 aug '75
T_Ioana-25 aug '80
bozo-26 aug '75
jourdash-26 aug
Symata-26 aug
adjadyn-27 aug
mami si george-27 aug '67
Adameasca-28 aug '77
Gabriela19-29 aug '73
georgescu oana-30 aug
puf13-31 aug
isabelele2-1 sep
helbi-1 sep
a_ancutza78-2 sep
gulshar-2 sep
Andrada-3 sep
AnaStroe-4 sep
Boeru-4 sep '75
Luizax-4 sep
Veve-4 sep
ad_rianna-5 sep
deliak-5 sep
ilinkutza-6 sep
mitub-6 sep
Nati-8 sep
olivetti-8 sep
maaria-9 sep
devylla-10 sep
romaniaau-10 sep
carmenutza-11 sep
Lona-11 sep '67
elena_ltd-12 sep
Delia-13 sep
anka1-14 sep
pyssy-14 sep
roxana1974-14 sep
val77-14 sep
LauraFlo-15 sep '75
minou-16 sep '79
Tanya-17 sep '80
violeta69-17 sep '69
annie_xtreme-18 sep
dianamaria-18 sep '74
angelina-19 sep
CataD-20 sep
philip-21 sep
ana_maria222-22 sep
crisia-22 sep
elena_oana-22 sep
nanadana-22 sep

ANDA123
dacia
dady68
dulcetica
Marina
mamicaluitheo
NinaB
rachel_owen

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

yeeee
Am ajuns si noi la partea a treia
Helbi vad ca noi semnam condica mai in fiecare zi.Am inteles ceva ca tu iti cauti de munca,nu?Multa bafta
Acum la mine e dmineata si ma asteapta o zi plina dee curatenie,gatit si multe altele,pe care la ora asta sincer nu am nici un chef sa le fac.Dar ma gandesc ca poate cand mi-oi bea cafeaua....ma voi mai trezi.
Acum nush ce se intampla ca pe bune de o sapt incoa imi lipseste energia total si am o somnolenta tot timpul.
Poate o fi astenia de toamna(cel putin asa vreau sa cred)

Hai va pup si mai ziceti si voi ceva!

poze noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Si la mine tot astenia o fi de vina?Neatza Devylla, asta am observat-o si eu cu semnatul condicii! Fetele, aveti absente nemotivate!!!!

Da, imi caut de munca de vreo 2 ani.Cred ca trebuie sa schimb locul, ca poate asa voi avea mai mult noroc.

Si eu am de calcat, gatit, blablabla-uri de-astea si bintui pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Buna fetele! Eu am absente nemotivate la greu...Am zis ca de azi semnez condica..la zi.
Sunt pe la servici, nu prea am treaba si asa ca stau pe DC. O sa incerc sa mai pun niste poze cu al meu copil, ca si-a schimbat look-ul (acum nu mai avem plete)
Vreau sa va zic ca si eu sunt super obosita, nu mai reusesc sa termin treburile pe acasa, aseara am gatit, am facut un pic curat, de calcat ... cred ca trebuie sa gasesc pe cineva sa faca lucrul asta ca io nu mai apuc. Vedeti ca am pus un test haios la "Femina intim" La servici o duc bine ( am noroc de un servici suuuper!) noroc ca n-am o canapea ca altfel cred ca asi dormi pe-aici...

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

si io am absente nemotivate ca Boeru la greu... Ma scuzati?

Boeru, de ce nu cauti o femeie care sa te mai ajute prin casa? Noi avem una si e tare bine... A noastra nu calca, dar calca biata mama, ca stam cu ea...

Si io la servici, azi am cam avut de alergat prin oras de dimineata, acum m-am mai linistit.

Devylla, spor la treaba!

Helbi, in ce domeniu vrei sa lucrezi?

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Stiu ca nu am trecut de multisor pe aici dar poate reusiti sa ma treceti si pe mine pe lista : 9 septembrie.

Boeru - stiu ce zici, ca si la mine e nebunie. Inainte de a ne parasi bona, mai facea si ea ceva prin casa plus ca ea calca tot. Acum e jale, seara dupa ce il culc pe fiu-miu ma apuc de gatit, calcat etc. Am incercat varianta cu gatitul cu un ochi si cu celalalt ochi dupa Sasha.... si nu stiti de cat ori am ars mancarea !!!

Anca si BB Sasha

Copilasi de Aug - Sept. 2003

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

Daca e kestie de condica si pe mine m-ati pierdut de tot ca nici macar la serviciu nu semnam decat o data pe luna pentru toate zilele din urma...
Dar e bine ca ne-am mai dezghetat si noi la vorba, daca am ajuns deja la partea a treiea suntem tari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

adameasca, eu sunt statistician de meserie, dar aici e mai greu sa gasesc ceva in domeniu. Ce caut??? Marketing, cercetare de piata, ceva munca de birou.....teiljob, ca sa pot sa duc si sa iau fata de la gradi. Dar nu gasesc

boeru tu ce lucrezi? ca ma mai citit la alt subiect ca ti-ai gasit in 3 zile de munca si ca esti f. incintata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

helbi multa bafta cu jobul!Poate pana la urma gasesti ceva care s iti placa!Nu renunta
adameasca merci!Terminasi treaba de mult!Da e o noua zi acum numa' ca azi sunt mai libera.
O sa va rog sa imi motivati absentele si mie pana luni ca nush daca o sa am timp sa intru(e sotzu liber)
anca esti nascuta de SF Ana(numele meu mic)
Va pup pe toate si o zi fff buna!

poze noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza fetelor!

Sper sa am azi o zi mai calma, ca aia de ieri nu prea a fost...

Helbi, de ce e asa greu sa gasesti un job? N-ai mai lucrat in Germania?

Puf, imagineaza-ti ca aci tre s-o semnezi mai in fiecare zi. De condica vorbesc.

Devylla, ce program aveti in weekend? faceti ceva special? :))

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Neatza' fetele
Sa o iau pe rand:
Helbi lucrez in amenajari interioare, sunt dir. vanzari intr-un showroom (eu centrez eu dau cu capul) sunt singurica in birou de-aia si stau pe DC mai mult. Cum mi-am gasit? Am postat pe un site de job-uri, am fost la vreo 3 interviuri, aici mi-a placut cel mai mult si m-au sunat. Au fost vreo 365 de candidati, interviul s-a dat in engleza, eu nu mai vorbisem de mult, dar m-am descurcat.(cred ca a contat faptul ca aveam experienta vreo 4 ani in domeniu la o firma cunoscuta si portofoliu de clienti). Lucrez de aproape 2 luni la ei, ca mai intai am incercat o afacere proprie - tot in domeniu - dar e greu, imi ajunsese cutitul la os bagam si bagam bani si eu nu aveam 10 mii in buzunar ptr. mine. Asa ca am renuntat la firma am vandut partea mea asociatei mele si iata-ma din nou angajata...cuiva.

Sasha si la mine e la fel. Alaltaieri seara am adormit si am uitat ciorba pe foc noroc cu al meu sot ca a oprit-o. Am terminat-o aseara. Stiu ce inseamna sa faci mancare sau curat cu copilul. El saracu' vrea sa ma ajute si sa vezi ce vrednicut e!

Ileana asi vrea pe cineva sa faca mai ales chestiile care mie nu imi fac placere gen calcat, geamuri etc.. dar e greu sa gasesc. Esti norocoasa! Eu am mai avut in trecut pe cineva dar nu prea eram multumita, ca trebuia sa fac eu in urma lor. Oricum sa ma mai dezmeticesc un pic, financiar vorbind si m-apuc sa caut pe cineva. Doar calcat si curatenie generala din cand in cand ca de mancare nu las pe nimeni sa se-atinga...

devylla ti-a mai trecut oboseala ca la mine tine cam de multisor...

Pupici la toate fetele...

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Mergi la inceput