Fecioare DC(3)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
adameasca spune:
Salutare!
Ce faceti fetelor? La noi e asa urat afara ca n-am chef de nimic. Asta nu inseamna ca n-am de treaba.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
Boeru, am vazut pozicile! F. frumoase, iar decorul mi-a placut mult! Erau facute in gradi, nu? Cred ca asa ceva o interesa si pe adameasca (parca ea era cu vopsitul camerei copilului - daca nu, imi cer scuze pt confuzie, dar am o durere de cap vai mama mea).
In rest, simbata am fost un pic pe Flohmarkt, dar nu ear nimic, apoi am luat ingrediente si am facut un Tiramissu. Duminica am fost un pic pe la Maraton (sa dam cu ochiul si sa sara fata pe o saltea gomflabila) dupa care am mincat la Pizza Hut.
Ieri am mers cu Bianca la controlul de dupa scarlatina. Nu mai are nimci in git, DAR infectia urinara persista, asa ca i-a dat alt antibiotic. Nu are voie pina vineri sa manince dulciurti si sa bea sucuri. Nu-mi e clar, daca alte fructe in afara de banane are voie, sau daca poatee minca iaurturi cu fructe
Oricum ea a inteles ca nu are voie, si prima dovada a fost ieri in oras, cind un romanas de-akl nostru i-a oferit bomboane si ea l-a refuzat ca nu are voie
Alte noutati nu prea avem. Doar ca vremea e in schimbare: ba ploua, ba iese soarele....cred ca si de la asta ma doare capul asa de tare!
devylla spune:
neata fetelor!
La noi aici azi e ceva mai caldut,de soare nu ma ot plange ca aproape in fiecare zi e prezent.
azi am fost vretnicuta de cu dimineata....am spalat rufe(adik masina eu doar le-am intins),am facut curat,am facut papa pt pranz....si am luat pauza cu cafeaua pe DC.
Boeru frumoase pozicile...e mormos la gradi vreaaau si euuu.Noi iesim de obicei duminica si cel mai frumos este cand ne adunam...ca atunci e distractia mai mare.
Ce sa facem daca nu acum....cand o veni bebe atunci v-a trebui sa o mai rarim.
Vad ca azi sunt ceva mai calma....zilele astea am fost nervoasa si agitata.Voi a-ti avut probleme dastea?
Helbi sanatate fetitei....eu am infectie urinara cel putin o data pe an!Un pupic sa-i treaca cat mai curand.
Hai acum va las ,pupici dulci si o zi frumoasa
poze foarte noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
helbi spune:
quote:
Originally posted by devylla
neata fetelor!
La noi aici azi e ceva mai caldut,de soare nu ma ot plange ca aproape in fiecare zi e prezent.
azi am fost vretnicuta de cu dimineata....am spalat rufe(adik masina eu doar le-am intins),am facut curat,am facut papa pt pranz....si am luat pauza cu cafeaua pe DC.
Boeru frumoase pozicile...e mormos la gradivreaaau si euuu.Noi iesim de obicei duminica si cel mai frumos este cand ne adunam...ca atunci e distractia mai mare.
Ce sa facem daca nu acum....cand o veni bebe atunci v-a trebui sa o mai rarim.
Vad ca azi sunt ceva mai calma....zilele astea am fost nervoasa si agitata.Voi a-ti avut probleme dastea?
Helbi sanatate fetitei....eu am infectie urinara cel putin o data pe an!Un pupicsa-i treaca cat mai curand.
Hai acum va las ,pupici dulci si o zi frumoasa
poze foarte noi
bubulinele![]()
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
Devylla, merci mult! Abia vineri o sa aflam daca mai are infectie sau nu! Pina una alta, epe regim, dar intelege!
Sa stii ca si eu am niste zile...vai mama mea
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
boeru spune:
Buna fetelor!
Eu sunt cam suparata, ala mic are probleme, un inceput de pneumonie- asa s-a exprimat pediatra, ia Augmentin, Salbutamol, Nurofen, i-a mai dat si supliment de Calciu Farco si Vigantol. Trebuie sa merg sa-i fac o radiografie la plamani ca sa vad exact cum stau lucrurile. Nu a avut simptome de pneumonie ca (zice ea) dezvolta o imunitate copilu si nu are reactii ca la pneumonie. Aseara a inceput sa faca si temperatura (nu foarte mare!) dar este vioi, mananca, se joaca. Pediatra de la gradi mi-a zis ca ea luni l-a ascultat cu stetoscopu' dar ca nu a auzit vreo haraiala, iar marti seara pediatra lui mi-a zis ce v-am scris. Sper ca o data cu radiografia sa ma lamuresc si ce e cu imunitatea asta!
Helby multa sanatate si tie si bubulinutzei. Ce ti-e si cu copii astia - numai griji! Las' ca trecem si de asta!
Devylla si eu trec prin faza asta cu nervozitatea si agitatia, nici nu prea mai dorm cum trebuie. Oricum merci mult ptr. randurile tale de pe mess, mi-au luminat ziua de ieri!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
adameasca spune:
Boeru, tin pumnii sa nu fie chiar pneumonie la haiduc. Fi-miu a facut-o si pe asta si tare rau i-a fost cateva zile, dar era si mai mic, avea un an si ceva. Sa ne tii la curent.
_
helbi spune:
Boeru, multa sanatate lui raducu mic!
Si noi am facut o radiografie pe la 3 ani si ceva....Macar asta te edifica!
La noi, nimic nou inca. Maine mergem pt un nou test de urina. Sper sa iasa ok, ca nu.i place deloc antibioticul asta si ma gindesc cu groaza ca va trebui sa ma ia, daca maine nu-i ok.
devylla spune:
buna fetelor!
ieri facusi absenta...a fost sotul liber...si nu am avut loc sa intru pe net.Ieri am umblat prin magazine sa ne facem ceva idee de mobila,am gasit si niste perdelute frumoase.Deabia astept sa fie casa gata ca deja ma preseaza spatiul asta mic.
In fine....in rest parca sunt ceva mai linistita,dar ma apuca din senin nervii....poate oi fi stresata de prea multe ganduri.
boeru sanatate lui Raducu,bafta la radiografie,sa speram ca nu este grav.Tin pumnii.
helbila fel tin pumnii sa se fi facut bine(nu de alta dar eu nu as rezista atatea zile fara dulciuri
poze foarte noi
bubulinele
Sabina
adameasca spune:
'neatza!
Devylla, cand va mutati? Noi am stat ani de zile intr-o garsoniera si apoi ne-am mutat in apartament cu 4 camere. Iti dai seama ce schimbare la noi? Mi se parea asha mare casa la inceput... Acum nu-mi imaginez cum de-am putut sa stam intro garsoniera.
Boeru, nici o veste?
_
boeru spune:
neatza fetelor!
Noi suntem mai bine , Raducu este vioi, mananca, nu mai tuseste decat noaptea f. putin. Nu este decat o viroza mai puternica si intr-adevar a dezvoltat o imunitate care nu lasa organismul sa arate ca este bolnav. Aceasta imunitate nu a fost decat temporara, o data ce a inceput sa ia tratamentul a facut si temperatura - nu mare - si a inceput sa-i curga si nasul. Oricum continuam tratamentul pana luni inclusiv, dupa care mergem din nou la control.
Astazi sta cu tati - si-a luat liber de la servici- el care era ingrozit inainte sa stea mai mult de 1-2 ore. De cand cu faptul ca eu lucrez sambata s-au obisnuit.
Aseara ma simteam putin rau si stiti ce mi-a zis Raducu " I love you" bine stalcit mi-a luat ceva timp pana sa imi dau seama. E un dragalas, sa vedeti ce cuminte sta la desfundat nasucu' si zice "mucii...coate' (scoate mucii), scuzati expresia!
In rest toate bune!
Va pup!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi