Fecioare DC(3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Boeru, bine ca nu e ceva ma grav cu puiul. Al meu urla din tot sufletul la scos mucii. Si dupa aia rade si zice "dataaaaa" (gata). Si imi face pa, adica sa ma car din raza lui vizuala.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna ftelor,
Am trecut sa va salut,eu nu am noutati,azi m-am cam plictisit.
O zi frumoasa!

poze foarte noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Neata,

Vad ca ati fost ocupate in weekend,ca am vorbit singurica.
Asadar astept sa povestiti cu ce ati fost ocupate
Eu am lenevit prin casa acest wekend,spre seara ne-am uitat la un film si am mancat pop-corn ca disperatii(am mai pus cateva sute de grame pe burtica)

Pupici si va doresc o saptamana frumoasa!

Boeru ce face Raducu?Si-a revenit?
Adameasca uitasem sa iti raspund,ne mutam cam intr-o luna jumatate si cred ca acum ma preseaza mai tare spatiul asta ingust la ideea ca nu mai este mult pana scap.....Ca daca nu era nici o casa sa vezi ce imi mai placea aici....

poze foarte noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

'neatza!

Si noi am lenevit la greu in weekend. Mai ales ca soacra mea si-a facut un pustiu de bine si ne-a luat copilul la ea vineri si sambata seara. :) Mama, mama ce bine a fost sa vaem si noi 2 seri linistite!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Buna fetelor!
Dupa cum stiti eu in weekend fac absente, calc de acasa imi face prob. zice ca sunt restictionata, si nu imi apar mesajele, sau apr de 2 ori...etc
Asa ca:
sambata am fost la serv, cumparaturi (am testat Kauflandul)- cam inghesuiala...oricum mi-am facut treaba, am cumparat niste chestii la un pret bun;
venit acasa, gatit, seara- relaxare - copilu' a stat numai cu Andy, nu facea o miscare fara el
duminica am iesit un pic toti trei, am mai cumparat niste fructe, etc...acasa, mancat, curat - un pic - dupa aia tati culcat copilu' - mami culcat si ea., iar seara au venit niste amici (dar n-au stat mult!
deci copil cuminte, sotz ascultator, mamica - fericita!
PS: Raducu e mai bine, ia medicamentele (augmentinul - cu scarba!)sa vedem maine ce zice pediatra ca azi nu este decat dimineata, asa ca mergem maine) Sper sa nu-mi zica sa nu il mai duc la gradi. Om vedea!
Pupici!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Eu am mai scris un mesaj, dar vad ca nu apare

Deci, vineria m fost cu Bianca la dr s nu mai are infectie urinara. Mi-am facut eu niste analize,dar inca nu am rezultatele.
Simbata: epilat, gatit, cumparaturi!
Duminica: dansuri Bianca si apoi Mc Donalds si piscina!

Azi am avut o zi..........vai mama ei!!! Dar ma bucur ca am luat o decizie f. importanta, fara sa regret nimic si fara sa-mi para rau!!!!

Mergi la inceput

neata fecioarelor.

ca de obicei va dau buna dimineata prima.Mie si lu' sora si sotzii nostri ne-a venit o idee de afacere.Eu una nu le am cu afacerile si nu imi place sa risc,bine ca acum decat de cerceteaza terenul.Azi ma apuc serios de cercetari sa vedem ce iese.
Vad ca noi vorbim ca vreo 4 la acest subiect,cred ca celelalte fecioare s-au speriat(de noi).
Ieri am facut curat,spalat,calcat,gatit,vb cu mama,vazut sora... etc.
Azi ceva mai libera...
Helbi felicitari pt decizie
Na va pup si o zi frumoasa!

poze foarte noi
bubulinele
Sabina

Mergi la inceput

'neatza!

Azi n-am nici un chef de treaba... Vreau acasa la puiul meu si nu la nebunii astia de la birou de care m-am saturat.

Helbi, felicitari pentru decizie. PS: despre ce decizie e vorba? Mi-a scapat mie ceva?

Devylla, ce idee v-a venit?

Azi vad ca ma omoara curiozitatea... Nu ma luati in seama.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Helby, felicitari pentru decizie (mor de curiozitate!), bine ca i-a trecut bubulinutzei infectia. Si eu acum vreo 4 luni am luat o decizie capitala (am iesit din firma proprie - am cedat partile sociale) mi-a parut rau pe moment, dar acum nu regret nimic (asta e!- am incercat)si am luat o decizie cum nu se poate mai buna, ca-mi ajunsese cutitul la os, nu mai aveam 10 lei in buzunar.
Devylla ce idee v-a venit mama? Aveti grija,asa cum spuneam mai sus, sa ai afacerea ta nu e usor deloc! Dar cine stie, depinde de afacere (si de banii) ca va trebuie muuulti!
Adameasca aceeasi senzatie am avut-o si eu azi dimineata ca nu mai imi venea sa plec la servici ( acasa caldutz, puiut plin de iubire, cuminte si dragastos), mie una mi-e dor de vremurile alea cand stateam acasa eu si bebeu'/
Va pupicesc, diseara mergem la control.

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Mai fetele, nu v-a scapat nimic, pt ca nu am dat detalii (mai sunt pers. f bine voitoare pe forumul asta, care stau pitit, ma si cunosc si ma "ataca" pe la spate). In linii mari: am spus verde in fata ce am avut de zis, am intors spatele fara regrete si mi-am vazut de drumul meu! Cu oamenii care te mint si incearca sa te joace, ca ei sunt cei mai tari din parcare, asa trebuie procedat!

Am vb si eu cu mama aseara, mi-am facut o mie si unu de draci din cauza unei nesimtite care se ocupa de niste chestii importante pt mine si care m-a "injunghiat" pe la spate (se pare ca ieir numai de specimene de-astea am avut parte). Tipei i.am dus cadouri, i-am dat cind mi-a cerut, am stabilit clar cu ea niste reguli si face to face a fost ok, iar acum i-a luat maica-mii 100 euro, fara sa o intrebe inainte: femeie: iti convine sau nu??? Iar de mine se fereste, nu-mi rasp. la mail si sms..........ce sa mai zic???? Dar las ca Dumnezeu nu doarme!!! Nu trebuie sa ma razbun eu!

Boeru, bafta diseara si sa fie ok cu Raducu mic!
Devylla sa de.a Domnul ca toate visele voatre sa devina realitate!
Adameasca, eu ieri am avut starea de care zici tu! azi vad ca e mai ok. De parca ieri ar fi fost martea, 3 ceasuri rele

Mergi la inceput