Fecioare DC(3)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
adameasca spune:
Helbi, atunci felicitari pentru decizia luata! Sinceritatea e buna. Si mi se pare normal sa spui verde in fata unui om daca te deranjeaza ceva.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
quote:
Originally posted by adameasca
Helbi, atunci felicitari pentru decizia luata! Sinceritatea e buna. Si mi se pare normal sa spui verde in fata unui om daca te deranjeaza ceva.
_
Merci mult! Eu consider ca daca eu sunt sincera, si partea cealalta (egal ca-i femeie sau barbat) sa se poarte cu mine la fel. Nu suport sa fiu mintita, si mai ales pe fata. Asta s-o trage din zodie?
![](icon_smile_big.gif)
devylla spune:
)Helbi bine ai facut.Felicitari ca ai putut,nici eu nu suport sa ma minta cineva in fatza,dar eu rareori am curajul sa i-o spun direct.Cat despre oamenii care te pandesc la colt,lasa-i in plata Domnului ca stie el mai bine ce face...
Sa sa spun si voua fetelor,banuiam ca sunt graviduta(imi si doream sa fiu,ma si speria gandul)dar azi s-a adeverit contrariul...ca azi-dimineata a venit CM,of of.Dar poate e mai bine ca si asa nu era o perioada foarte buna(d.p.d.v financiar).Na sunt un strop tristulici dar am timp de facut bb-ei.
Cat despre afacere,despre idee,yo v-as spune,dar cum zicea Helbi,poate imi fura cineva ideea pe DC(poate sunt paranoica),oricum sa tineti acolo pumnii,ca poate o merge.
Va pupicesc
poze foarte noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
adameasca spune:
'neatza!
Devylla, nu fi suparata, ca o sa vina si bebe. Al nostru a venit dupa vreun an jumate, poate doi, de incercari. :)) Acu prestam la greu pentru bebe2, dar si asta e capos si nu vrea sa apara.
_
boeru spune:
Buna!
Devylla, lasa mama ca iti vine si tie randu'. Bafta in ceea ce intreprindeti!
Adameasca si noi prestam la greu dar nu vrea si nu vrea. Eu n-am mai luatpastile de cand avea Raduc aproape 1 an si acum cam ar fi cazul, dar si data trecuta ne-am chinuit vreo 3 ani. Adevaru' e ca ne comportam normal, nu suntem stresati si cand o fi sa vina vine el (de fapt vrem o ea!).
Helby din zodie se trage sigur iar noi oricum excelam la corectitudine, despicat firu'n patru, perfectioniste etc...suntem tari , ce sa mai , mie imi zice socrela (ca ea citeste mult chestii de-astea) ca suntem una dintre cele mai dificile zodii, adica f.f.f. pretentioase!
Sa vedeti cand o sa fim soacre (mari sau mici!)
eu va dau o veste buna: Raducu este perfect sanatos , nu mai ia nici un medicament, era doctorita f. incantata ca arata bine. Mi-a zis ca e "gresit" de frumos pt. un baiat si ca o sa vad ce m-asteapta ca o sa se faca un fromos si-un smecheras, ca de-acum sa vedeti ce priviri ii arunca doctoritei.....
Vreau sa-l mai tund putin, sa vedem daca o sa stea ca data trecuta l-am tinut 3 persoane. Are niste vartejuri in cap (il mosteneste pe tati si-i sta parul in toate directiile, desi ma gandesc ca e cam frig afara...
Cu acestea fiind zise ma intorc la treburili' mele!
Va pup!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
adameasca spune:
Boeru, cat p-aci sa intreb de ce nu mai apari.
Daca nu ma insel eu fuse pe la topicul asta, in prima parte, o discutie referitoare la fertilitatea fecioarelor. :)) La vremea aia parerea era aproape unanima: raman greu insarcinate.
_
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
quote:
Originally posted by adameasca
Boeru, cat p-aci sa intreb de ce nu mai apari.
Daca nu ma insel eu fuse pe la topicul asta, in prima parte, o discutie referitoare la fertilitatea fecioarelor. :)) La vremea aia parerea era aproape unanima: raman greu insarcinate.
Si Bianca a aparut dupa vreo 3 ani si ceva......pe de alta parte, e iar adevarat ca atunci cind vrei, nu apare si cind nu vrei (indiferent de motive) te trezesti ca esti
![](gravida.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Boeru, ma bucur ca Raducu e bine si sa de-a Domnul sa o tina tot asa. Aceleasi urari si lui Luca si la restul de copilasi (dar si pt parinti)
Devylla, cind va fi timpul, o sa te bucuri de bb! Deocamdata, mai bucura.te de libertate!
![](icon_smile_big.gif)
![](bis.gif)
Pup ca fug sa duc Bianca la ultima sedinta de inot!
adameasca spune:
'neatza!
Helbi, nu stiu cat e de adevarat ca fecioarele au oaresce probleme cu fertilitatea, cert e ca la noi cupilu nu a aparut repede...
Am dormit tare prost azi noapte, Luk la fel, l-am luat cu noi in pat si ne-a calarit de ne-au iesit ochii...
_
boeru spune:
Buna fetele!
Eu am avut o dimineata proasta, si am dormit la fel de prost (m-am trezit de vreo 4 ori azi-noapte)Am venit la serv, nici macar nu mi-am baut cafeaua ca m-asteptau niste arhitecti care aui stat 2 ore....
N-aveam chef de nimic ca asa sunt eu dimineata..trebuie sa am un ritual (voi la fel?)
Acum imi beau cafeaua si mai citesc pe DC, dup-aia m-apuc de alte treburi (urgente!)
Va pup!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
adameasca spune:
Boeru, si eu is la fel. Adica daca nu beau cafeaua su nu apuc sa bantui pe forum dis de dimineata, mi se pare ca am o zi proasta din start. Sefa mea s-a prins si ma scuteste dimineata la prima ora... Fata buna.
_