Fecioare DC(3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Neata fetelor,

Ieri nu am intrat ca mi-a fost foarte rau de la CMcu dureri,ameteli si tot tacamul.Da si azi mi-am revenit.Si uite ca am zis ca o iau mai usor si m-am asezat cu cafeluta pe DC.Eu probleme nu prea am dimineata,in 5 minute imi revin din somn.Probleme am seara ca adorm mai repede decat mi-ai dori.
Cu bb m-am linistit,cand i-am spus si sotzului se intristase si el nitel(cred ca isi facuse planuri).Dar oricum e mai bine asa ca nu as fi vrut sa fiu cu burtica la nunta.
In fertilitate nush cum stam.....dar sper ca atunci cand oi vrea sa raman graviduta sa raman repede.
Fetelor stiu ca este destul de devreme dar voi ce planuri aveti de Craciun?Eu deabia astept sa vina,sa fac bradul,sa fac bunatati romanesti,miam-miam.(ce bine ar fi si de ceva zapada,dar deja visez).
Na ca v-am dat buna dimineata.Pupici dulci

poze foarte noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Devylla, nu avem planuri de Craciun. De fapt sunt aceleasi din fiecare an. O mare masa, cu toata familia, parintii mei, mama soacra, bunicii, etc. Bradutzul abia astept sa-l fac, mai ales ca parca de cand e Luk ma bucur si eu altfel de Craciun, ma bucur de bucuria lui...

Pe unde umbla restul fetelor???

Pup

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Miercuri a avut Bianca teoretic ultima sedinta de inot. A pus-o profu in 15 min. sa "bata" bazinul (12 m lungime) de vreo 5 ori pe sub apa, ca sa le arate si la ceilalti cum se inoata corect!.
Mai trebuie sa mergem odata ca sa inoate cu hainele. Asta e testul profului, cum ca copii stiu sa inoate: sa sara imbracati in piscina cu haine de iarna: geaca, caciula, fular, minusi, cisme. Va sari cel mai probabil miercuri, pt ca i-a promis profului!

Ieri am fost la dr, mi-am luat rezultatele la analize si sunt ok (desi eu nu ma simt prea bine) apoi m-am vazut cu 4 amice la o cafea si o prajitura. Dupa amiaza am avut o fetita pe la noi, iar seara am iesit la restaurant chinezesc sa mincam, caci am fost invitate!

Azi "am avut" dans modern, apoi St.Martin. Am colindat cu lanternele pe strada, s-a cintat, apoi am mers si am mincat cirnati si am baut vin fiert. Bianca si-a revazut un f. bun prieten, plecat din gradi de citeva luni, si numai impreuna s-au jucat.

Maine fac curat si gatesc, apoi Bianca merge intr-o vizita si eu s-ar putea sa merg primn magazine, daca nu ramin si eu cu ea acolo.

Duminica.....dansuri populare, apoi fie piscina, fie vizita la muzeul copiilor.

De Craciun vine prietena mea in vizota 3 sapt, asa ca vom petrece impreuna. Posibil si cu sara si cumnatul si inca o familie. Si de revelion tot pe linga casa, iar pe 4 ian. serbam 6 ani ai Biancai!
La noi deja orasul e ornat de sarbatori. Sapt. viitoare vreau sa merg sa.mi iau niste fete de masa frumusele pt masa de Revelion /ca pt cea de Craciun, am) si luminarele! Ca in 2 sapt. sigur dispar, si cind o sa am nevoie, ia-le de unde nu-s!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Buna de dimineata!
Devylla multa sanatate! Bine ca ti-ai revenit!
Helby va tinem pumnii la testul de inot! Al meu sot s-a interesat de cursuri de inot cand asta mic nu avea nici un an. Ne-a zis instructoru' sa asteptam pana pe la 3 ani si ceva! Abia astept sa-l ducem!
Ileana(tare mult imi place numele tau - dar imi place si 'adameasca' de-aia iti mai zic asa din cand in cand) si noi abia asteptam Craciunul, desi nu stiu cum o sa stam cu finantele (ca abia ne-am luat o masinuta)au fost si petrecerile astea...dar las' ca vedem noi. Si la noi de cand cu Raducu Craciunul are alt farmec, mai ales ca noi intotdeauna cantam colinde la brad (in ajun!) si acum il prelucrez pe copil cu ele ( ca ii place sa cante)
celelalte fete - pe unde umblati mama? mai dati si voi cu subsemnatu' pe-aicea sa trecem si noi la partea a IV-a...
Pupici pentru toata lumea! si La Multzi Ani! sarbatoritilor din aceasta perioada.

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

Neata fetelor!
Vad ca e cam pustiu pe aici(a fost weekendul).
Azi m-am trezit cu o durere de cap de care nu mai sccap.Dar ata ete.Asadar sunt lipsita de chef....
Va pup si o saptamana frumoasa va doresc!

poze foarte noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

'neatza!

Prima la apel azi? :))

Helbi, da' de ce tre sa sara imbracata in piscina?

Boeru, merci de compliment. Si eu sufar cu banii dupa luna oct, dar poate ma refac pana in decembrie. Noi sa fim sanantosi, ca restul le-om descurca cumva...

Devylla, ia un nasture de cap si trece.

Noi am avut un weekend nu foarte grozav. Ieri a facut fi-miu o prostie cat casa de mare: s-a cocotzat intr-un loc greu accesibil si a prins o sticlutza de Peritol. Si a baut ceva din ea, de m-am albit toata cand l-am vazut... I-a bagat tac-su degetele pe gat si a vomat de vreo 3 ori, dar tot am stat cu inima cat un purice sa nu i se intample ceva... A fost somnoros toata ziua si extrem de irascibil, a urlat de ne-a zapacit din orice, a dormit prost si agitat. Sper ca azi sa fie mai bine.

Pupam

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Ileana, asta e terstul profului. Daca poti sa inoti cu hainele de iarna, atunci te poti salva pe tine, sau poti salva pe altii in caz de accident.

De azi Bianca a inceput un curs de 2 ore pe zi, 4 zile pe sapt. (inainte de gradi) la scoala si e tare incintata! Eu.....asa si asa ca trebuie sa ne sculam cu cca 2 ore mai devreme. In 3 sapt. imi spune invatatoarea daca Bianca e nevoie sa continue cursul sau nu...........

Ieri am fost la dansuri si a fost cam obosita, apoi ne-am oprit la slujba la biserica (era terminata si a vrut sa se odihneasca initoial acolo, dar in final i-a placut) apoi am stat vreo ora in parc.....la 19.30 dormea

Mergi la inceput

Ileana e bine Luca?
Helbi ce imi place ca ai dat-o pe fetita ta la diferite cursuri.Eu consider ca e f bine sa ii ocupi timpul cu diverse activitati.Asa ma tot rugam de sor'mea sa o dea pe fetita la inot,dans,balet,s.a.m.d.Dar am obosit sa ii tot zic.
Si nepotica mea a facut aseara febra 40.Azi m-a sunat sor'mea sa-mi zica.O sa merg sa le vizitez sa vad cum se simte pitica.
Mey voi stiti ce ascendenti aveti?

poze foarte noi
bubulinele
Sabina

Mergi la inceput

'neatza!

Devylla, insanatosire grabnica fetitei. Ce are? A fost la dr?

Helbi, am inteles care-i treaba cu testul ala. Destepti astia, zau asha. Si ce bine ca ii ocupi timpul Biancai cu ceva. Decat sa piarda timpul in fata calculatorului sau televizorului...

Lua e ok, si ieri cam agitat, dar l-a linistat mama. A dormit bine azi noapte, si mananca de rupe dupa peritolul ala.

_

Mergi la inceput

Am fost si am vazut-o pe nepotica,se simte mai bine,dar febra tot are dar nu asa mare.A racit,aseara i-a zis maica-sii ca se culca.A culcat-o,i-a luat si temperatura si avea 38,iar peste doua ore avea 40.5.S-a speriat era si singura acasa,si a fugit cu ea la urgente,unde a dat peste o doctorita care i-a dat fetei doar medicamente de scazut febra.Azi a fost la doctorul ei si s-a rezolvat problema,i-a dat un tratament.Se face ea bine.Umbla o raceala pe aici...o luasem si eu dar a fost o forma super usoara.
Ia auzi ce face peritolul,zici ca e untura de peste care mi-o indesa mama pe gat cat eram copil,ca si aia facea pofta de mancare.

Va pup ca ma duc sa fac papa!

poze foarte noi
bubulinele
Sabina

Mergi la inceput