Fecioare DC(3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Devylla asa repede facusi papa? Esti tare!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Devylla, atunci am noroc, ca sotul meu nu poarta camasi deloc.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by adameasca

Mai fetelor, m-ati zapacit cu calcatul asta... Sa ma simt prost ca io nu calc aproape niciodata???

_

Ileana mama, daca nu ai nevoie si poti sa le porti si necalcate, f. bine. Ai scapat de un stres. Eu calc TOT: chiloti, maieuri, lenjerii, prosoape...ce mai, TOT....nu e bine nici asa, dar daca asa m-am obisnuit si nu poci altfel. Am incercat odata sa dorm pe un cearsaf necalcat. N-am dormit toata noaptea si a doua zi l-am spalat, calcat si....a fost ok! Fiecare cu nebuniile lui

Delyyla mama, ce rapida esti la gatit!!!! Eu inca astept sa se dezghete animalul

Mergi la inceput

Helbi, nu pot sa cred!!!!!!! Calci si chilotii??? Aoleu..... Iarna nu calc decat la ocazii speciale vreo camasa, iar vara calc tricourile. Nici blugii nu-i calc... La copil nu calc nimic... Nu-s gospodina deloc...

_

Mergi la inceput

Adameasca, acu am terminat de calcat tot ce am scris mai sus. Nici eu nu le am pe toate, stiu.,dar ce sa fac??? Asa am vazut eu la mama mea cind eram acasa si asa am facut si eu mai departe. Ce nu fac, nu apretez nimic. Ca nu am avut nevoie! Si sper sa nu ma apuce prea curind si damblaua asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

neata,

va dau eu trezirea sa fiu prima pe ziua de azi.Sunt cu cafetuta langa mine....ce as mai fuma o tigara...dar m-am lasat de vreo doua luni...insa creierul meu este inca bonlav....el mai greu se poate lasa.
Fetelor am facut mancarica asa repede pt ca sunt ruda cu super man ,glumesc.Aici mancarea de gateste extrem de repede.Pt cina in jumatete de ora ai terminat tot:supa,o manarica,o salata,si daca mai esti si super femeie inca ceva(eu inca nu).Asta imi place aici ca au o varietate mare de retete si ca se gatesc aproape singure
Ca tot vorbiti de calcat....mie nu imi place sa calc,dar pe sotz nu pot sa il trimit la munca necalcat.Am vrut sa fac si eu pe gospodina si sa ii calc bluzele,blugii,tricourile,cearceaful de pe pat.....si mi-a zis sa ma potolesc.....ca nu are rost sa le calc.Cu cearceaful momentan nici nu ma chinui ca cand ne-am muta o sa il schimb!
Da,azi nu am ne calcat,dar in schimb nu stiu cum a reusit sotzu ca aseara a devastat casa....ar trebui sa le las asa ..da nu le supot yo!
Na ca va povestisi
Hai ca va las acum dar mai revin pe dimineata la voi.
Pupici dulci!

poze noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Buna de dimineata!
Eu sunt cam cheauna de somn, ca aseara am avut musafiri, a fost ziua sotului meu, n-am reusit sa-i cumpar nimic dacat o sticla de sampanie si de la 12.00, de cand au plecat musafirii pana la 2.00 ce credeti ca am facut??? asa ca-n vremurile bune.... Astazi avem petrecere mare la gradi, am o multime de chestii de facut - sper sa-mi revin repede - va povestesc.
Pupici!
PS: diseara iar am musafiri!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

Boeru, las´ca-i placuta oboseala asta!

Sa-ti traiasca baiatul si sa va aduca numai bucurii! Petrecere frumoasa si cadouri pe masura!

Noi nu am facut prea multe, de cind v-sm scris eiri. decat ca Bianca a fost in parc ieri, s-a catarat in copac sia cazut pe spate....Ea nu e o fire de-asta baietoasa, dar se ia dupa fetitele de la gardi si..o mai patitm. Noroc ca nu s-a intimplat Dne fereste nici o nenorocire, ca eu sunt tare stresata la cazaturi,s i mai ales la cele pe spate.

Devylla, vezi ca si azi e sarbatoare cu cruce rosie, la noi la romani. A doua zi de Sf. Dumitru, asa ca te poti "fofila" cu curatenia.......

O zi frumoasa! La noi se arata deja!

Mergi la inceput

Corect helbi. Deja ma simt mai bine si am niste emotii.....
O sa fiu ca pe sarma astazi, sunt contra cronometru! Va pupicesc pe toate si inca o data multumiri ptr. urari!

Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

Boeru, o zi frumoasa iti doresc! Sa iti iasa totul bine!

Da, Devylla, vezi ca-i sarbatoare azi. Sau deja ai data gata curatenia?

_

Mergi la inceput