Fecioare DC(3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Hop si eu !
Sunt nauca de nesomn ca in weekend am fost la o nunta, azi noapte am dormit pe bucatele intre telefoane (ca e soacra-mea in spital si husbandul ma tinea la curent cu mersul lucrurilor), pe la 3 a ajuns acasa, pe la 5 s-a trezit Sasha (isi pierduse suzeta si vine pana la noi in camera si ma scutura sa ma duc sa i=o caut!), pe la 6 s-a trezit iar Sasha ca vrea lapte si la 7 a sunat ceasul.
Sasha a fost dimineata la teatru cu gradinita, ca tot ratasem o intalnire duminica dimineata tot la teatru, asa ca a recuperat.
In rest, aceeasi plictiseala fara de sfarsit la servici, aceeasi lipsa de bani tot de la servici.

Anca si BB Sasha

Copilasi de Aug - Sept. 2003

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

buna fetelor,

Uite va scriu si eu un ultim mesaj pe ziua de azi.
Sasha,Doris-Alina multa sanatate soacrei,respectiv binicii,insanatosire grabnica.
Doris-Alina
cat are fetita ta ca nu am reusit sa ma uit la pozulici!
Boeru petrecere frumoasa.La multi ani! sotzului.Asteptam poze cu Raducu.Mult a stat clientu' ala da bine ca esti multumita
Helbi ce mai faci?A spalat masina?
Adameasca,Puf stigam prezenta si azi aveti absente
Restul haideti si vorbiti mai fecioarelor!
Vad ca majoritatea suntem foarte ocupate,aglomerate...multa bafta fetelor si le rezolvam noi pe toate
Va pup o seara frumoasa va doresc!

poze noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Devylla, a spalat mama masina, s-au si uscat, acu trebe sa ma apuc de calcat Dimineata am bagat aspiratorul si am sters pe jos. Acus mai am numa praful
Boeru, chiar ma gindeam ca ieri ai absentat...dar cu atitea chefuri zilele astea.te motivam. La multi nai intai sotului pt maine si apoi lui Raducu! Are mama baiat mare de-acu, nu? Sa creasca frumos si sa aibe mult noroc in viata! Si....asteptam pozici!!!!
Mai, da la voi se serbeaza Haloween? Ce tie si cu romanii nostri? Au luat toate sarbatorile de-afara, fara ca ei sa aiba vreo legatura cu ele.....uite, la noi la gradi si nu numai /ca sa zic ca a noastra e gradi catolica), nu se serbeazua Haloween. Motivul: ce treaba avem noi cu sarbatorile americanilor? Asta nu inseamna ca orasul nu e plin de dovreci si scheleti

Pt restul fetelor care au pe cineva in suferinta, multa sanatate si insanatosire rapida si......faceti prezenta!!!!

O zi frumosa...la noi a iesit soarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Merci ptr. urari devylla, helbi.
Helby spor la treaba draguzta!
hai ca m-am mai "aranjat':
- am comandat tortul - mi-l aduce la gradi joi la 16.00( de la photocake)
- cu dovleacul si costumul - rezolvat
- coifuri si trompete - ma ajuta Lucia calinescu ca io nu ajung in Carrefour
- pasat rezolvare tort sambata - soacra
- sunat ptr. invitatii
- sunat sot , stabilit detalii ( ca acasa nu mai reusim sa vorbim)
- rezolvat cu clientii, stabilit preturi ptr. prod de la italian (de ieri)
- intre timp cazut curent la serv - rezolvat problema

De rezolvat:
- cadou sot
- cadou copil (il las pe al meu sa rezolve)
- cumparaturi
- curat casa
- gatit meniu stabilit.

hai ca am mai facut ordine.
Bine ca ma suportati si sper sa nu va plictisesc1
- facut meniu

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

neatzafetele. Hai pe prima pagina.

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

ieri am avut parte de o adevarat zi de marti, asa ca n-am mai avut chef sa mai semnez condica si aici. :) dar azi e miercuri si sper sa fie o zi mai buna. :)

Boeru, sa-ti traiasca sotzu' si copilu', sa fiti sanatosi si sa aveti parte de bucurii!

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

neata ce faceti?pupici dulci
la mine e aproape seara!
Tre sa fac mancarica si nu ma mai ridic de la calc...helppppppppp...pupici

poze noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Neatza si La multi nai toturor celor care azi au in familie Dumitru, Dumitra, Dimitrie, etc!

Noi, (a se intelege copila), suntem azi la "fazanerie" in excursie. Ne-am trezit f. de dimineata pt noi, adica la 7.20 asa ca suntem cam "varza". Eu am intrat sa va salut si o sa ma apuc de calcat si gatit (am luat o rata tinara cica, si vreau sa fac o cioribita si rata la cuptor cu piure). In rest, iar avem o zi frumoasa de toamna si sper sa ne mai tina un picut asa, ca pe mine iarna ma deprima rau

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Mai fetelor, m-ati zapacit cu calcatul asta... Sa ma simt prost ca io nu calc aproape niciodata???

_

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adameasca

Mai fetelor, m-ati zapacit cu calcatul asta... Sa ma simt prost ca io nu calc aproape niciodata???

_

Ei atunci esi fericita ca nu tre sa calci.De ce sa te simti prost?Eu calc decat lunea cand se aduna camasile pt munca ale lui al meu.Hainele mele rar le calc...cand imi aduc aminte....ca nu imi place sa calc si ziua de luni e groaznica:D

Fetele va pup,va doresc o zi buna in continuare...am reusit sa fac papa(minune)!

poze noi
bubulinele
Sabina

Mergi la inceput