Fecioare DC(3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

De unde sa gasesc eu studenti la arte plastice in buzau? Oricum n-am chef weekendul asta nici de varuit, dar de pictat...

Pe unde umbla restul de fete? :)) Iar strigam prezenta?

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Neatza!

Prezenta is eu, fara noutati insa.
Doar poate ca se apropie iarna is la noi..sau macar o toamna "serioasa". Ploua, e ceata, recisor.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

fetelor, dragelor, mii de scuze pt absentele nemotivate sper sa nu se mai repete, dar la mine timpul parca nu mai are nici o noima, o ia razna exact cand am mai multa nevoie de el.
Sunt cu somnul in urma de nici nu mai tin minte de cand... dorm de la ora 4 dim pana pe la 9 si in cazuri mai fericite pana la 11. Vreau sa imi reglez programul dar parca toate sunt impotriva mea. Ziua nu am kef sa fac mai nimic si ma apuca vrednicia tocmai la 10 seara...
Mi-am invatat si niste clienti cu narav ca dau comanda la 5-6 dupa amiaza si o vor gata pana dimineata...
Azi deja am facut o gramada de treaba si de drumuri si sper sa adorm mai devreme sa ma odihnesc si eu ca oamenii la ore rezonabile..., ca suna telefonl dimineata la 9 si mi-e aiurea sa le zic clientilor ca m-au sculat din sooomn.
Va pupic pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Buna dimineata fetelor!
eu sunt la serv.
Puf13 esti motivata mama! regleaza-ti programul, stabileste cu clientii tai niste termene mai omenesti ca nu poti s-o tii mult asa. Crede-ma ca stiu ce spun!
Va pup pe toate!
Al meu sot e cu copilu' acasa...

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

Am intrat si eu sa va salut, dar ma retrag repede ca-s racita si-mi vijiie capul. Nici pe scaun nu pot sa stau ca ametesc!

Va doresc un WE placut alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Neeata fecioarelor,

Cum ati petrecut in weekend?Ati lenevit sau v-ati distrat?
Eu sambata nu am facut nimik deosebit ca sotzu a lucrat,iar duminica am iesit pe la pranz in oras,am papat,si am fost nitel pe la mare.
Seara am fost la un prieten la spital!Si apoi acasa.
Azi am facut curat,spalat,calcat,mancarica si acum spre seara am reusit sa intru pe DC.
Helbi
multa sanatate si fate repede bine,un sa-ti treaca!

Va pup si o saptamana frumoasa

poze noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Devylla, mi-am revenit! Sunt ok acum. Cred ca a fost reactie la vaccinul antigripal, facut acum o sapt. Asa patesc in feicare an.
Simbata am zacut pina pe la 15, apoi mia-m mai revenit. Pe seara am avut musafiri.
Ieri am fost la dansuri cu fata, apoi la biserica is am impartasit-o, dupa care acasica. Am facut raklette, spaghetti (pt ea) si pateuri cu cirnaciori. Am calcat putin pe seara.......Azi spal (de fapt, masina spala) si vreau sa fac un pic ordine is ceva de papica.

O sapt. frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

neata,

helbi ma bucur ca esti bine1
Ce mai ziceti?
Iar faceti absente

poze noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, fetelor!

Am fost tare ocupata, caci Bunica mea e in spital, cu o viroza tare nasoala...
Printesa mea face numai minuni, ne uimeste in fiecare zi cu ceva nou.
In rest, mult de lucru, cliente care ma suna si uite asa am mereu programul incarcat.
Va pup si va doresc o zi buna!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Buna fetele!
Eu am intrat in linie dreapta cu pregatirile ptr. petrecerea de joi de la gradi, sambata am musafiri acasa (dar si lucrez) tre' sa le fac din timp. O sa ma uit pe la "retete rapide" sa ma inspir. Azi am comandat tortul ptr. Raducu, am fost la piata dimineata sa cumpar dovleac ptr. Haloween si aseara a venit si costumul de Peter Pan ptr. bubulinuta mea. Plus ca maine este sf. Dumitru si e ziua sotului meu - e nume de botez dar chiar daca nu-i trecut in buletin el se serbeaza. Asa ca va dati seama in ce ritm le fac pe toate. La serv. am o grama' de treaba, ieri a venit un furnizor din Italia cu niste prod suuuperbe, a stat vreo 5 ore, si da-i conversatie, discutii, preturi, conditii, cafele...etc. Raducu este acasa ca are rosu'gat (sper sa-i treaca pana joi) l-a luat fosta bona ieri, au ajuns acasa n-avea cheie, si da-i si lupta si du-te ca stateau pe-afara, italianul nu mai pleca....Ce sa va zic, ca-n vremurile bune. Sper sa fac fata - va mai povestesc.
Va pup!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Mergi la inceput