Fecioare DC(3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ileana, sunt obosita, normal, dar nu am stare, sunt o fire energica, deocamdata le pot rezolva pe toate...cu ajutor bineinteles!
Ce ai vrea sa pictezi pe peretii camerei?
Personaje din desenele animate?
Eu am apelat la un coleg, pictor si a iesit super fain.

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Buna dimineata dragutzelor!

Doris Alina foarte interesanta combinatia ta de job-uri. Sper sa poti face fata cat mai mult timp!
Ileana vezi daca gasesti niste sabloane pe care sa le colorezi dupa aia ca daca nu te pricepi nu poti picat "la liber". Daca nu apeleaza la un profesionist, eu aveam un tip care picta camere pentru copii daca vrei iti dau tel. Nu stiu nimic de preturi ca nu am apelat niciodata la el pentru clientii mei. Dar nu strica sa incerci. vezi si tu!( e totusi cam repede ptr. sambata!)
Helbi foarte bine, va mai relaxati si voi. Diseara fac si eu pizza, ca-mi facusi pofta!
Va pupicesc pe toate!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

devylla ce-ai fact de ziua sotului?

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

va salut si eu, dar azi am avut o zi grea, sunt super obosita asa ca va doresc numai bine is ne auzim.....poate maine (daca am timp, ca si maine am o zi infernala)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

neatza!

Boeru, cred ca renunt deocamdata la picturi pe pereti. Mi se pare complicat. Oricum, o sa varuiesc peretii cu alb, ca sa pot mai tarziu sa pictez. Sau sa-mi mituiesc prietena buna care poa sa faca asta. :))

Doris, ai poze cu camera pictata a copilului? As vrea sa vad cum e...

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

buna dimineata la toata lumea!

sunt f nervoasa, imi baraie astia de sus in cap ca amenajeaza niste birouri, nu pot sa-mi fac treaba, sa vorbesc la tel, clientii se cara repede..
In rest, numai de bine. Ileana foarte bine faci.
Helby, spor la treaba.

Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Adameasca, am vazut ca exista de cumparat diverse personaje din desene. Vara-.mea i-a luat fetei cu Alba ca zapada si cei 7 pitici, dar zicea ca sunt si alte personaje. O idee ar fi sa faci peretii o culooare (stiu ca nu prea se mai poarta alb) si apoi sa decorezi cu astfel de personaje sau sa "lipesti" niste "briuri" cu desene......Daca nu ai inteles prea bine ideea, o sa caut sa-ti trimit un link.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Helbi, animale d-astea avem si noi pe pereti, ma rog, figurine. Dar vreau ceva mai special... Probabil ca pana ma hotarasc eu, termina tata casa la tara si ne mutam acolo.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

am avut si noi animalute si tot felul de chestii lipite dar raducu le-a dat joi, sa vedeti cum arata peretii acum, nu stiu, ma gandeam si eu la o varianta sa pictez, sa nu se mai vada urmele alea...caut sa vad daca exista niste sabloane

Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Neata fetelor,

Ce mai faceti?Cred ca yo am absenta ....dar am fost ocupata zilele astea.
Azi noapte nu am dormit deloc cum trebuie,toata noaptea m-am foit.
Boeru de ziua sotului,i-am pregatit niste papica,sarmalute(ca ii plac mult),chiftelute,si tort...plus cadoul aferent....dar am stat acasa pt a muncit de ziua lui.Dar ne-am simtit bine si asa....
Fetelor daca vrei sa pictati camera bb-ilor de ce nu cereti ajutorul unor studenti la arte plastice,sunt sigura ca v-ar ajta si pe bani putini.
Va pupik si o zi frumoasa!

poze noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput