Fecioare DC(3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Boeru si Devilla, merci mult pt interesul fata de starea Biancai! (sunt altii aici linga mine care imio citesc postarile pe "ascuns", si nu au fost in stare sa de-a un tel. sa intrebe de starea Biancai). In fine........

Bianca e bine, de azi e iar in gradi. Chair am avut noroc ca a facut cred, cea mai usoar a forma (cum am mai zis numai 2 zile a durut-o in git si asta a fost inainte de a merge noi la dr). Mai are de luat antibiotic citeva zile, dar, in rest e ok.

Noi pe WE nu am facut mare lucru. Simbata am stat in casa: gatit, curatenie, spalat, etc. iar ieri am iesit cu bicicleta putin.

Boeru, ce-ti face gitul?

Va doersc un inceput de sapt. super si multa sanatate la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

merci de intrebare helbi mai bine, cui pe cui se scoate, am facut curat sambata ( ca nu stiu ce sa fac mai repede) si am muncit toata ziua si vad ca mi-e mai bine. Adica ma pot misca cat de cat. Mi-am dat cu Fastum gel, aseara mi-am cumparat Ben-Gay dar cred ca e o problema mai veche, eu am probleme si cu coloana si cerd ca are legatura. Sper sa-mi fac timp sa merg la doctor daca mai revine durerea. Ma bucur ca e bine aia mica si Raducu a avut putin rosu in gat, dar a trecut (bine ca am putut sa-l duc la gradi ca nu am cu cine sa-l las)
Fetelor eu sunt f. obosita intr-una, parca nu mai reusesc sa le mai termin, nu mai am timp de mine si la servici tre' sa fiu mereu la 4 ace si nu prea imi vine mai ales ca a inceput frigul....brrr..

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Neata,

CE mai afceti?Yo sunt azi ocupata!
ASa ca scriu repede repede.
In weekend a fost liniste,am fost la sormea spre seara si normal curat calcat.
Helbi multa sanatate micutei.
Boeru ti-am trimis mail.

Va pup!
Si haideti la vorba!

poze noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

la toate fetele!

Ma primiti si pe mine?
Va citesc, dar nu am indraznit pana acum...
Fecioara si eu, 13 sept, zi cu noroc pentru mine...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Neatza fetele cochetele!
Eu is pe-aici pe la serv., am intrat in linie dreapta cu pregatirile pentru ziua lui Raducu! ca facem si la gradi si acasa. (pe 27 si pe 29) ma simt mai bine, nu ma mai doare gatul.
Aseara am fost in vizita cu Raducu la nasa-mea, am palavragit putin. Sotu' nu e acasa, vine abia joi asa ca sper sa am un pic de timp pentru mine sa ma aranjez putin ( vreau sa ma vopsesc)chestii-trestii, ca de gatit nu mai gatesc pana vine el, ii fac Raducului mic ceva usor pentru masa de seara si atat. eu nu prea ma omor cu mancatul. Vreau sa va zic ca azi dimineata am intrat intr-o pereche de pantaloni pe care nu-i mai imbracasem de vreo 4 ani si-mi sunt si putin largi. Hai ca m-am laudat destul. Va pupicesc!

Doris - Alina bine ai venit mama! ce facusi pana acum?
devylla ti-am raspuns la mail;
Helby, te salut!

Au absente nemotivate urmatoarele fecioare:
alchrisu- augbruxinha- DianaVig-Monica-Elena-oanadrag-pisi ella-T_Ioana-bozo-jourdash-Symata-adjadyn-mami si george-Gabriela19-georgescu oana-puf-isabelele--a_ancutza- sepgulshar-Andrada-AnaStroe-Luizax-Veve- ad_rianna-deliak-ilinkutza-mitub-Nati-polivetti-maaria-romaniaau-carmenutza-Lona-elena_ltd-Delia-anka1-pyssy-roxana1974-val77-LauraFlo-minou-Tanya-violeta69-annie_xtreme-dianamaria-angelina-CataD-philip-ana_maria222-crisia-elena_oana-anadana-ANDA123-daciadady68-dulcetica-Marina-mamicaluitheo-Nina-Brachel_owen-Andreia

Va rugam sa le motivati:
Celor care se supara le taiem nasu'

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

Boeru, merci de primire!
Incet , incet va voi cunoaste si eu...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Ce faceti? Cum mai stati cu sanatatea?

Noi am avut o zi linistita cu soare dar rece.....Am avut si vizita unei colege de-a Biancai de la gradi....Acum exersam diverse cuvinte (invatam sa le scriem). Am facut o pizza si cam atit........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

neata fecioarelor.

Uite fac prezenta cu cafeluta langa mine.Sunt extrem de obosita,ieri am trebaluit toata ziua si seara ne-am culcat tarziu.Azi cred ca dupa pranz trag un nani mic.
Afara e imposibil....e prea cald....as vrea si eu sa ploua putin,ce bine ar fi,s-ar mai racori.
Helbisunt sanatoasa ,bafta la scris acolo si pofta mare.
Ieri am afcut niste sarmalute si m-am chinuit ca nu aveam varza murata dar spre surprinderea mea au iesit chiar bune.
Azi voi gati ceva usor...
Boeru merci am primit mailul tau.Pai ce sa zic e super bine daca intri in niste pantaloni de acum 4 ani,FELICITARI!!!.
Doris-Alina bine ai venit in te asteptam la vorba!

Hai va pupic si poatew vb ami tarziu

poze noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Devylla, merci de primire!

Sa va spun cate ceva despre mine, ca sa ma puteti cunoaste.
Am 32 de ani si o printesa, pe nume Ines, de 3 ani si 3 luni.
Ea e tot ce poate fi mai frumos in viata noastra.
Eu sunt hair-stylist,dar si Manager in Sistemul Calitatii.
Deci am 4 joburi.
Dimineata, de la 8-12, lucrez la o firma, cu jumatate de norma, iar dupa masa, 4 zile pe saptamana, sunt Lector in predarea Coafurii, la doua scoli renumite din Timisoara.
In celelalte 2 zile dupa mesele, lucrez intr-un salon de infrumusetare.
Coafura este pentru mine mai mult decat o meserie, e o pasiune.
O fac cu daruire si din suflet.
Am mostenit talentul de la mama care este tot coafeza.
Sotul este informatician.
Ce ati mai dori sa stiti?
va stau cu drag la dispozitie...

DORIS siINES

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!
chiar daca nu sunt pe lista de chiulangii, am cam absentat si eu...

Doris, mama, atatea joburi... Nu esti obosita seara?

Boeru, felicitari pentru intratul in pantalonii aia mai vechi!
Ia da-mi shi mie, te rog, niste idei: ce pictez la copil in camera pe perete? Sambata cred ca varuim si as vrea sa-i pictez pe pereti... Da' n-am telent. Ce ma fac?

Va doresc o zi buna!

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput