Fecioare DC(3)
Raspunsuri - Pagina 3
helbi spune:
Neatza,
asa scurt, ca in 5 min. trebuie sa plec:
- Simbata sta acasa, facut curat,gatit, epilat. jucat cu Bianca....
. duminica dimineata la dnasuri cu Bianca, apoi am du-so 4 ore la o aniversare, am luat-o pe la 17.30, am mers sa luam pizza pt acasa si seara baie, putin tv, un joc....si teoretic: somn..practic am avut o noapte groaznica amindoua: Ea pc ca a baut 2 guri de cola la fetita la care a fost si normal ca a agitat-o..eu pt ca s-a mutat cu mine in pat, si agitata fiind mi-a tras pumni si picioare toata noapte:-((((
Azi am inscris-o la scoal. A avut un test cu directoarea, l-a trecut f. bine, ni s-a spus ca nu are pb cu limba germana, dar ca daca noi vrem (si vrem) o poate inscrie din noiembrie la un curs de 2 ore pe zi, 4 zile pe sapt, gratis, oferit de scoala pt copii de straini, care merg la anul la scoala.Ni s-a spus ca e un copil cu o capacitate de concentrare extraordinara si ca a sesizat ca incearca sa-si rezolve singura neclaritatile, nu sa caute ajutorul parintilor, nici macar din priviri. Si asa e!!!!
Acum e la gradi si merg si eu acum sa ajut un pic (au 2 educatoare lipsa, pe motiv de boala). Am mai fost in vara si acum, directoarea a capatat incredere in mine si m-a chemat iar azi, iar sapt. viitoare zilnic 2 ore! Eu ma bucur pt ca, desi nu sunt bani, am marea sansa de a sta printre educatoare nemtoiace si de a vorbi citeva ore pe zi cu ele, exact ce am nevoie!!!
Asa ca...."doamna educatoare de azi" va saluta si va ureaza o zi frumoasa (aici este)!!!
devylla spune:
Buna Seara fecioarelor,
Va scriu repede ca nu ma simt prea bine.
Ce frumos suna weekendu meu si ce a iesit..In prima parte a lui adika sambata si duminica ziua a fost frumos.Ne-am distrat.Sambata am fost doar noi doi la karaoke,pe seara am fost la socrela lu' sormea la masa.Duminica trezirea de dimineta,mers cu motocicleta o ora jumate,facut frigu' pe motocicleta.Stat la reprezentatie juma de zi(a fost distractiv) intors pe motocicleta o ora jumate si iar facut frigu'.Pana aici toate bune si frumoase.Cand am ajuns acasa in jumatate de ora am facut febra si mi s-a facut rau.Ei de duminica nu m-am ridicat din pat,am dormit continuu,ieri al fel.Am iesit putin spre seara,azi sa zicem ca mi-am mai revenit,dar am o ameteala continua si febra care nu scade.Noi dum am fost la urgente,daca pana maine nu ma simt mai bine mergem la un doctor normal ca astia de la urgente sunt .
Acum am fugit,mai vb maine.
Va pupic
poze noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
boeru spune:
Fetelor ce se intampla cu voi?
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
devylla spune:
quote:Pei defapt asa suntem noi.....tacute ca daia am trecut asa greu la partea a treia(cand alti au trecut la partea a 10 a),da ne luptam si noi aicia sa vb
Originally posted by boeru
Fetelor ce se intampla cu voi?
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Apropo Boeru tu ai nistw poze cu niste amenajari interioare ca noi suntem in constructie si mi-ar prinde bine niste idei de colturi,mai am un stalp in casa care nush ce sa fac cu elk....poate ma ajuti si pe mine
In rest,voi ce mai ziceti?Mi-e mi-a trecut raceala!
Va pup
poze noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
boeru spune:
devylla, depinde de colturi.. pe care vrei sa le amenajezi, in bucatarie, camere depinde, trimite-mi niste poze si-ti zic. am deja o idee cu stalpul ala..
Raducu cand avea plete
helbi spune:
Fetele, nu ma dati absenta! Dar fata mea a luat scarlatina de la gradi si nu prea pot sa mai stau pe net. E o forma f. usoara, dar tot miriita e. De luni e inapoi in gradi.
Ramybrasov spune:
Salutare Fecioare.
Hop si eu ma bag...daca ma primiti...la conversatii.
Adaugati la lista 28 august
Pup
devylla spune:
Neata Fecioarelor!
Ce mai faceti?Majoritatea dormiti la ora asta,eu imi beau linistita cafeaua!
Ramybrasov bine ai venit in .Si te asteptam sa vb mult
Boeru iti trimit un PM acum!
Helbi multa sanatate fetitei,bine ca nu e grav.Te asteptam cu vesti!
o zi buna va doresc!
poze noi
bubulinele
Sabina
boeru spune:
neatza, sunt si eu la raport!
Bine ai venit Ramy, zi-ne despre tine.
Devylla am primit mesajul tau! Vezi ca ti-am dat cateva instructiuni!
Helbi sanatate la fetita!
Eu sunt cu gatul intepenit (inca), ieri am avut cativa clienti care m-au frecat toata ziua la creieri, bine ca macar cu unul am batut palma.Drept ca aseara, dupa ce am culcat Raduc mi-am facut o baie cu diverse chesti aromate, m-am epilat, aranjat (chestii),am mancat pui si cartofi prajiti ( ca n-o fi foc o data - la 10 noaptea, am baut o bere si m-am culcat. Sa nu dati in mine please!
Raducu cand avea plete
boeru spune:
Neatza fetelor! V-am gasit abia pe 3, si m-am gandit sa ne mutam pe 1. Eu stiam ca fecioarele sunt mai vorbarete...
devylla ai primit mesajul meu? helby ce mai face aia mica i-a trecut scarlatina?
ramy, zi-ne despre tine!
Eu sunt la servici, azi cred ca o sa ma plictisesc...
Raducu cand avea plete