Mamici de martie-aprilie 2006(15)
Raspunsuri - Pagina 12
Lady_Hawk spune:
`Neata mamici cu burici!!!...alta zi de job...deci on line...![]()
Ellatgv bine ai venit!!!!!!!...sarcina usoara si
sanatos!!!!
dananita concediu placut si sa ne recitim sanatoase!!!!!!!..ah si sa vii sa ne spui vestile de la treideeeeeeeee!!!![]()
Io si bebu_mic
dananita spune:
Ceela, n-ai mai scris de mult! What's up??
Lady Hawk, multumesc! Poate mai intru de acasa daca gasesc putin timp.

Danutza
dutza
Malaika
www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!
TweetyGeo spune:
Ellatgv, bine ai venit! Sarcina usoara!
Dananita, concediu placut!
Aileana, cred ca te simti in al noualea cer. Super! Si eu de-abia astept sa-l simt. Si casa de piatra!
Maria, casa de piatra!
Azi-noapte am visat ca am fetita si nepotelul meu de 3 ani era gelos ca-i dau ei sa manance si tragea de mine sa-i dau doar lui. Eu vreau baietel, dar daca e fetita nu ma supar.
BB mic a lui GEO
Maria28 spune:
Neatza fetele ,va multumesc pentru felicitari si urari
... eu ma simt un pic somnorici dupa ce am petrecut aseara ,azi ma duc la echo mai pe seara ,tineti-mi pumni sa se vada ce este ca de nu ..m-am jurat ca pana nasc nici nu o sa ma mai intereseze ,ce o fi sanatos(a)sa fie .Asa ca am de lucru azi ,sa ma fac frumoasa ,stiti voi unde
,ca intra si tati cu noi ![]()
Dananita concediu placut si sa te intorci cu fortze proaspete .
Aileana ,felicitari pentru bebe miscacios si casa de piatra .
19+
Delia21 spune:
Maria28,casa de piatra si sa dea Domnu sa ai dreptate cu miscatul mai tarziu al fetitelor,ce m-as mai umfla ca un curcan in pene sa am printesa,eeeee.
Maria28 spune:
Delia ,eu sincer doresc tuturor mamicilor fetitza sau baiat dupa cum isi doresc si ele .Noi vrem o fetita ca dupa optional sa fie si un baietel daca mai vrem .Dar daca va fi baiat ,atunci nu mai e nimic optional si eu una o sa vreau fetita cu orice pret .Iti tin pumnii sa fie fetitza asa cum iti doresti .Pupici
19+
Catrinel_17 spune:
Aileana, bravooooo!
Ce dragutza povestea ta cu telefonul! multa fericire si casa de piatra!!! 
Corinag, Ciuf, sanatate maxima, aveti grija de voi cu viroza.
Ellatgv, bine ai venit printre noi! Sarcina usoara si bebe sanatos!!
Deci asa cu puful pe burta, fetelor, ca remarcasem si io, si nu stiam de ce-s asa de blanoasa….
sa nu-i fie frig lui BB inauntru!!!
Nshiro, nici eu nu am pofta de mincare, nu stiu ce as minca, parca nu am chef de nimica! Doamne, ce perioada buna sa fi fost acasa, cum as fi deschis gura ca vreau ceva, imediat as fi primit… aici… Tre’ sa ma pun sa-mi fac!!! Bleah…
Pupici pe burticile pufoase
![]()
C+ bb mik
liris spune:
Ma treceti si pe mine la grupul vostru? eu sunt deja prima pe lista de la mai-iunie , cu dpn 1 mai , dar doctora de familie mi-a zis dpn sfirsitul lui aprilie. asa ca , probabil o sa fiu atenta la ambele grupuri.
datele mele: dn 27.02.1974, um 25.07.2005, dpn 1.05.2006.
pina in acest moment nu am facut nici macar un control (asta e sistemul in Olanda....pina in sapt 12 nu te vede nimeni , apoi iti face moasa o eco) , acid folic am luat de capul meu, am cumparat ieri si vitamine :Gravitamon se numesc aici, insa nu le iau inca. le voi lua cind termin cu acidul folic. cel putin asa recomanda pe cutie: 1/zi. desi farmacista mi-a zis ca pot lua si un acid folic si un gravitamon, sotul meu a zis ca mai bine nu. mai bine sa iau doar acid folic. acum nu stiu cit e de bine dar asta e decizia la care si eu sunt adepta. maninc bine, foarte variat... nu le iau inca.
greturi am avut de vreo 3 ori pina acum. in rest ma simt bine, doar ca am inceput sa ma ingras. asta poate si din cauza ca n-am avut greturi. maninc normal si sport nu mai fac ...
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
ANDREEA GEORGIANA spune:
Dananita,concediu placut!
Nici eu nu pot sa mananc carne(friptura),cat despre peste...Ihhhhhh!In schimb,daca este vorba despre carne tocata,as manca non-stop doar sarmale si...nu mai spun sa nu va fac poftulica.Merele verzi sunt iar in top dar eu nu pot sa beau apa.Deloc!Imi fac sucuri de fruce,mi-e pofta de bere de mor(dar nu beau decat accidental).Dr. mea mi-a spus ca pot sa beau un pahar de bere pe zi si,de cand cu lesinul mi-a trecut pe lista si vin rosu(un paharel,din cand in cand)
si,neaparat,o cafeluta zilnic(pentru tensiunea mea cea foarte mica.
Nu-i asa ca am cea mai draguta dr.
?Ca inconstienta stiu ca nu e!
Sex tot n-am chef sa fac,spre disperarea sotului meu,care,desi nu spune nimic,ofteaza cand ma vede goala la dus.
Si,a propos de dus...NU-MI PLACE!!!!!Abia astept sa ma lafai intr-o cada plina de apa fierbinte si cu multa spuma
.Si apoi sexul este asa de dulce...Are cineva ceva de comentat???Pupici pe burtici!
Andreea Georgiana +15 saptamani
dananita spune:
Andreea Georgiana eu numai
am facut (desi am avut si ceva problemute) pt ca simt ca nu ma curat la dus! N-au mai fost bai fierbinti si n-am mai stat asa mult dar m-am scufundat cu totul![]()
Danutza
dutza
Malaika
www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!