Mamici de martie-aprilie 2006(15)
Raspunsuri - Pagina 11
Tina_Welsh spune:
Ellatgv, bine ai venit!Te-am adaugat pe listuta!Sarcina usoara si bebel mumos si sanatos!
Fetele, eu am fost azi la ecografie din nou.Al meu bebel a crescut in 10 zile 2.1 cm.A ajuns sa aibe 14 cm!Mi-au depistat niste chegulete mici de sange pe placenta, iar scurgerea maro pe care o am,din cauza asta este.En fin. O sa vedem ce o sa se mai intample.
Fetele care ati simtit bebeii, felicitari si sa fiti iubite.Sanatate si voua si bebeilor!
Maria, la multi ani si aniversare placuta!
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel
ciuf spune:
Salutare,
Dananita si aileana, felicitari pentru primele miscari simtite ale puilor. Si eu astept cu nerabdare sa-mi simt progenitura falfaind pe acolo. Dar mai am de asteptat.
Va multumesc de raspunsuri referitor la nasul infundat. Problema e ca nu il am de la hormoni, ci de la raceala. Is racita rau. Asa ca ma "oblojesc" cu babisme. Aseara mi-am facut inhalatie si am reusit sa dorm cu o nara desfundata. Ma enerveaza teribil sa nu pot respira ca lumea. Simt ca ma sufoc.
Cu o noapte in urma nu am rezistat si am facut de doua ori puf cu Olynth. Stiam ca nu e bine, dar parca obosisesm de respirat numai asa pe jumate. Simteam ca nu-mi ajunge aerul. Naspa senzatie.
M-am dus aseara la supermarchet sa vad daca au ceva medicamente si pentru gravidute si nimic.
Iar la magazinul homeopat (m-a bagat in boala cat este de aprovizionat) erau o gramada pentru nas infundat, dar fara sfatul medicului nu ma bag.
Si asa am remuscari ca am facut de doua ori puf cu picaturile alea.
Ieri am dat si noi vestea acasa de burtica mea. Socrii nu stiau nimic.
Tina, nu ti-a explicat doctorul ce inseamna acele chegulete? Se duc de la sine?
Maria, sa aveti o viata frumoasa si fericita impreuna, inconjurati de prichindei.
Ellatgv, bine ai venit printre noi si m-as bucura sa te simti ca intr-o familie aici.
Referitor la par, si eu am fost paroasa, dar nu exagerat. Stiu ca m-am pricopsit cu multe alunite, mai ales pe sani. Iar eu nu aveam nimic. Pielea era curata. Nu pete maronii, doar alunite.
Fetele care stiti deja ce aveti, ati facut calculul lui Rocsana? Ce v-a iesit? A fost adevarat? Ca mie mi-a iesit fetita si zau ca asta as vrea. Ca am un baietel si e hyperactiv de ne termina. Ma si gandeam cu doi baietei pe capul meu, nu o sa ma vad prea bine.
Gata, v-am lasat sa ca scrisei destul,
Ciuf si Luca
Camera lui Luca/Finding Nemo
ANDREEA GEORGIANA spune:
Felicitari mami DANANITA!Abia astept sa simt si eu bebitul.
Si mie mi-a crescut par pe burta si vreau sa-l epilez cu fasii de ceara rece,intrucat mi-e frica sa nu-mi provoace contractii sau ceva mult mai grav,ceara fierbinte aplicata pe burtica.Pupici pe burtici!
Andreea Georgiana +14 saptamani
ANDREEA GEORGIANA spune:
,felicitari si tie si la cat mai multe si mai aprige bataite!
Ellatgv,bine ai venit printre noi si nu uita ca aici scapi mai usor de grijile si de gandurile urate,care nu te lasa sa dormi uneori.Doar spune-ne ce te framanta si...sarim!
La multi,multi si fericiti ani impreuna Maria!Si plini de dragoste!
Andreea Georgiana +14 saptamani
Serj spune:
la burticute!!!!
maria28 FELICITARI!!!! sa fiti sanatosi si la cat mai multe aniversari!!!!
ciuf si eu am aceleasi probleme cu nasul, tot de la raceala si nu-mi mai trece de 2 sapt.
, am rezistat cu medicamentele. dar noaptea este ingrozitor, ai dreptate.
Felicitari la mamicile care au simtit deja bb-ii!!!
eu cred ca l-am simtit de o sapt. dar parca nu-mi venea sa cred... cand stau pe-o parte se simte cel mai bine.
aileana sa fie intr-un ceas bun, si sa iasa totul bine la nunta asa cum iti doresti!!!! casa de piatra!!!!!!!

pupici la toate
cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta
aida_o spune:
haoleo fetelor, m-ati bagat in boala cu parul vostru de pe burta. asa curioase m-ati facut, incit mi-am ridiat bluza aici, la birou (colegii mei stau spate in spate cu mine, suntem despartiti doar de un culoar de 2 metri). asaaaa si sa va zic ce am constatat cu stupoare: si la mine e mai mult par, acolo, imediat sub buric... eu de felul meu nu sunt paroasa, da' uite ca acum nu exista exceptii.
felicitari fetelor care si-au simtit bebelinii! abia astept sa vina si rindul meu...
acum doua nopti am visat ca faceam o ecografie si mi-au spus ca e fetita, ar fi culmea sa fie chiar asa :) pentru noi, chiar nu conteaza ce va fi, oricum va fi iubit(a) si rasfatat(a).
in dimineata asta m-am trezit iar cu greturi cam mari, asa ca iar am dat afara tot ce mincasem... se pare ca o tin aproape pe urmele maica-mii, undeva este o razbunare a sortii, poate platesc pentru cite i-am pricinuit cind eram in burtica ei, saraca :) ea chiar nu putea retine mincarea, numai perfuziile au ajutat-o sa se hraneasca.
a, sa va spun ca la noi tocmai a inceput sa ninga cu fulgi maaaari? nu se va depune zapada, dar nici nu e anormal ca ninge in octombrie. anul trecut, pe 15 octombrie parca, am avut o ninsoare sanatoasa...
fetelor care va plingeti ca nu mai aveti simptome, eu va sfatuiesc sa profitati de momentele astea bune, ca nu se stie niciodata cind reapar greturile. eu deja m-am invatat: cum nu mai am greturi, profit, pentru ca stiu ca intr-o buna zi iar or sa ma apuce. daca aveti sarcina mai mare, atunci e posibil sa scapati de-a binelea de greturi, caz in care va invidiez, sincer :)
12+
Se mareste clanul :)
nshiro spune:
Ellatgv bine ai venit!!!!!!!
Aileana si Dananita fericitelor!!!! Va invidiez!!!! FELICITARI! Trebuie sa fie ceva nemaipomentit! Aseara sotul meu cand a venit acasa i-am spus sa il salute si pe bebe, am pus burta la inaintare si m-a luat la rost ca de ce nu misca. Ca el vrea sa vada mai repede cum se misca burta de la loviturile lui bebe. Insa banuiesc ca nu mai am mult de asteptat....
Maria la multe aniversari inainte si sa fiti sanatosi si fericiti si frumosi in continuare!
Si eu am par mai mult pe burtaaaa!!!!! Dar nu ma epilez, ca mi-e frica sa nu se indeseasca sau sa nu ma doara.... Si beau muuultaaa muultaaa apa... cred ca ajung si la 3 litri pe zi si pe noapte (ca ma trezesc de vreo 3 ori sa merg la baie si sa beau apa) Sambata am stat toata ziua in soare, am fost la o competitie sportiva la fiica unei prietene (are 4 ani si e o dulce) si m-am prajit pe nas, zici ca-s Morcoveata. Am facut si rana... 
Fetelor, eu am inceput sa obosesc foarte repede. Cum urc trei trepte, cum gafai ... Ieri a fost pentru prima data cand nu am putut tine cap coada o ora in picioare... a trebuit sa ma asez din cand in cand... Ma ingras vazand cu ochii. Am pus 4 kilograme pana acum. Voi cum stati????? Si nu mananc mult, iar seara mananc foarte putin. Si nici pofta de mancare nu prea am. De fapt ca intotdeauna... Greturi nu mai am absolut deloc insa nici nu ma trage inima sa mananc peste sau carnuri... Mai sunt doua zile si merg la doctor, atata timp a trecut ca am si uitat ce voiam sa-l intreb...
rocsana si bebe chan
aileana spune:
Neatza,
Multumesc mult pentru felicitari tuturor, va pup si va astept si pe voi cu vesti asemanatoare.
Par pe burtica, mai precis sub buric am si eu, ca aseara mi-era si rusine cand i-am aratat-o tatalui meu, proaspat venit dupa 6 luni in USA. Ma bufnea rasul, arata de parca exact pana la 5 cm sub buric eram rasa cu lama si crescuse de vreo cateva sapt., par negru si lucios asa de zici ca nu-i adevarat.
Parerea mea e ca atata timp cat nu ne iese vreo coada sau ceva ce nu poate fi ascuns
sa nu ne facem probleme, ca totul isi va reveni la normal....sper.
Oricum la mine se vede burtica serios, adica nu prea mai poate fi confundata cu shunculitze
.
Va pup burtici, mamaaaaaaa, ce multe suntem![]()
![]()
![]()

Ileana
16s+
Most wanted baby
Pozele noastre
Life is like a box of chocolates... You never know what you're gonna get
dananita spune:
'Neatza mamicutzelor!
Aileana
felicitari
! Eu nu sunt sigura inca, pana nu mai simt de cateva ori nu cred! Asa ca stau la panda deocamdata...
O sa plec in concediu de odihna si ma voi intoarce pe 17 la job. Asa ca pana atunci va doresc sa va simtiti bine. Sper sa va aduc si vestea cu
sau
intrucat de azi intr-o saptamana o sa merg la echo 3D!

Danutza
dutza
Malaika
www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!