Mamici de martie-aprilie 2006(15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Multumesc mult fetele de urari.Eu sunt acasica la mami meu la Deva si nu ma plictisesc deloc.mama sta cu sora-mea mai mare si e casa plina de copii,ea are 2 printese:cea mare de 12 ani si cea mica de 1 an si o luna si nu ma pot abtine sa nu o iau mereu in brate.Nu stau decat pana pe 14.Pe bebe mic il simt acum cum misca,era si timpul.De ziua mea m-a sarbatorit sotu la restaurant si s-a intrecut pe el,nu-i sta in fire sa ma surprinda cu cadouri dar s-a intamplat de data asta si m-a plimbat si cu o caleasca trasa de cal prin parc.Asa berbant mai da,caci prin mai-iunie imi venea sa divortez,bine ca ne-am calmat amandoi.V-am pupicit si sa fiti iubite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Multumesc de urari dragelor, dar mie tot nu-mi vine sa cred!! Mai astept semne...

Danutza dutza
Malaika

www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Si mie imi creste parul pe burta mai mare si nu mai e blond. Din cauza hormonilor pe care i-am luat.
Sutienele mi-au cam ramas mici. Le am decupate si imi ies sfarcurile uneori. Trebuie sa-mi cumpar unele pline. Dar iarna eu nu port ca ma incomodeaza, decat daca am o bluza mai mulata.
Delia, vad ca bebe al tau nici nu a iesit si deja s-a apucat de treaba: v-a unit. Bravo lui si tie ca ai bebe tare destept.

BB mic a lui GEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinag spune:

Buna,

Abea reusesc sa tin pasul la citit, la scris nici o sansa!

La prima sarcina, odata cu aparitia dungii maronii pe burtica mi s-accentuat si pilozitatea pe abdomen. inainte de nastere chiar m-am epilat pe zona dintre ombilic si pelvis. Dupa nastere nu am mai avut acel puf.
Tina, datele sunt, UM=27 iulie,nastere la Municipal cu Dr Corina Grigoriu.
La eco bb era mai mare cu o sapt decat varsta sarcinii calculata porinind de la UM.

Am luat o viroza cred de la fi-mea, imi curge nasul si tusesc un pic Ptr nas am pus doar apa de mare (spray Sterimar) si am luat un sg paracetamol. Sper sa-mi treaca numai cu ceaiuri.

Va pup si va doresc o saptamana super!

Corina ,bb Ilinca 01.03.2003 si bb din burtica 10sapt

Ilinca mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Dragele mele,

Va anuntz oficial ca azi la ora 12:00 fixxxx, mi-a tras bebe al meu niste capete prin burtica, de sa-mi sara telefonul din mana si alta nu.

Va pup dulcel

Ileana 16+

Most wanted baby

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates... You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

FELICITARI SI TIE AILEANA! Offf fetelor nu mai am rabdare, vreau si eu sa ma bata bebe

Laura 15+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

aileana FELICITARI si la mai multe....!!!!!!!

Laura Ioana hai ca mai ai si tu putintel...rabdare fara !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellatgv spune:

Ma inscriu si eu pe listuta voastra.
D.N.08.02.1978....UM=18 IULIE..D.N. Bebel=25 APRILIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Hai ca am si eu mai mult timp sa va scriu

Eu cred ca de saptamana trecuta m-a tot 'ciocanit', subtzire asha, ca de proba, dar azi a fost serios de tot.

In timp ce vorbeam la telefon (chestie de serviciu, serioasa rau), eram aplecata peste birou si mi s-a intamplat. Pt ca sunt singura in birou, colega mea fiind plecata, cui era sa zic, imi venea sa-i zic lu' nenea cu care vorbeam ca mi-am simtit copilul prin burtica. Chestia e ca nu stiu ce i-am zis, nici ce mi-a zis, dar am citit dupa vreo 1/2 de ora ce-mi notasem si n-avea nici o noima.
Asa ca i-am sunat pe sotz, mama si prietene si l-am sunat pe om din nou, care nu pricepuse nimic din ce vorbisem prima oara.

In fine, ma bucur ca a fost "pe bune", desi mama zice ca e prea devreme.

In alta ordine de idei, azi ne-am facut programarea pt cununia civila, asa ca sambata pe 15 la ora 09:45 (adica in 12 zile) spunem DA .

Tina meriti o bataie de nu te vezi. Nu stiu ce e cu tine de nu ai grija deloc. Trebuie sa fii optimista, dar sa te protejezi cat poti si sa nu mai faci NICI UN EXCES....adica.....NICI UNUL. Nici nu stiu cum sa-ti zic ca sa nu intelegi gresit. Tu ai toate armele in mana si esti singura in masura sa decida ce si cat trebuie sa faci si cum sa te expui. Putin simt preventiv nu strica niciodata, sa stii. N-as vrea sa te superi ca iti spun asa, dar prefer sa stiu ca ti-am zis.

Va pup pe toate fetelor, si celor noi le urez Bun venit! si sedere pana la termen, bebei pietroshi (adica sanatosi ca piatra) si frumosi.
Si merci pt felicitari, sper ca saptamana viitoare sa va spun si ce avem, daca o sa fie cu roz sau cu bleu.

Ileana 16s+

Most wanted baby

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates... You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Fetelor ,eu am auzit ca cele care simt mai repede au mari sanse sa aiba baietei ,si cele care simt mai tarziu fetite .A mea bebelina misca intruna in burtica ,cei drept miscari asa ca de pestisor ...ca doar in zodia asta o sa fie
Asa cum am promis asta seara dau de baut la toata lumea ,imlinim 5 ani de la cununie civila .O sa desfacem o sampanie pentru copii ca deh nu se poate cu alcool .
Le urez bun venit fetelor care sunt noi,multa sanatate si sarcina usoara in continuare .
Maine am intalnire cu bebe la echo ,abia astept sa o vad ..nu stiu cum am sa dorm in noaptea asta ca nu mai pot de nerabdare .
19+

Mergi la inceput