Mamici de martie-aprilie 2006(15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Buna dimineata la gravidute!

Cat, ma bucur ca bebe este bine!

Eu am tinut-o ieri in greturi, nu stiu ce m-a apucat. Din cand in cand am probleme cu fructele, mai ales cu strugurii, si cu dulciurile. Dar cand il simt pe bebe miscand trece si suparararea asta de tot. Chiar constat ca devine din ce in ce mai activ.

O saptamana frumoasa la toate fetele!

Ariadna, 18 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

dananita sa stii ca si mie imi vin sutienele dinainte chiar daca acum sanii sunt putin mariti, oricum vorba ta nici inainte nu-i aveam mititei ...hihihihi...

Io si bebu_mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Buna dimineata burticute!
Eu aveam inainte de a ramane insarcinata niste mini-sanisori,in primele 3 luni mi-au crescut destul de tare(si m-au durut la fel),iar acum au stagnat.Mi-am luat niste sutiene fara sustinere metalica,unul de la Jolidon si unul de la Roccoco(P-ta Sf. Gheorghe) cu care ma inteleg foarte bine.
Am intrat in 15 saptamani si sunt nerabdatoare sa-l simt pe bebita.Dr. zice ca-l voi simti pe la 20 de sapt. .Asa e,sau se poate intampla mai repede?
Va dau o reteta pentru nasuc infundat,pe care o am de la bunica mea,este incercata si functioneaza perfect:puneti intr-o sticluta flori de galbenele(calendula)pana o umpleti bine si turnati deasupra spirt medicinal.Lasati sticluta la intuneric 2,3 zile dupa care,ori de cate ori aveti nevoie,turnati un pic de spirt aromat pe un tamponel de vata si inhalati.Sanatate maxima si o sapt. minunata!

Andreea Georgiana +14 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Si eu port tot sutienele de pana acum (si eu tot dotata) si noaptea port bustiere (pentru ca am sanii f grei).

Fetelor am observat ca am devenit foarte paroasa pe burta Oare e normal? Voi aveti asa? Vreau sa ma duc sa ma epilez, ca nu se mai poate!

Ce stiti avem voie in timpul sarcinii sa luam bicarbonat impotriva balonarii stomacului? Stomacul meu parca e nebun: e umflat si ma jeneaza de-mi vine sa mor

Laura 15+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Lady hawk, nici mie nu mi-a dat nici un fel de alte vitamine, numai magneziu la greu si acidul ala folic. Nici nu vreau sa iau daca nu-mi zice, ca am auzit ca daca ai vitaminele care iti trebuie si totusi iei suplimente, te ingrasi total aiurea si degeaba.
Apropo de simptomele de sarcina, am citit ca din luna a patra nu te mai dor sinii, dar continua sa creasca. Si restul de simptome dau inapoi, asa ca totul e normal, nu e nici un fel de problema. Stai linistita.
O sa te simti mai bine dupa ce o sa vezi ca totul e bine la echo! Ca asa va fi!!!

Bine ai venit Luizax (cu suporterii , sarcina usoara in continuare!!!!!!

Andreea si Aida, si eu la fel cu sexul. Adica lipsa. Nu am absoult nici un chef. Asta este… dar poate ca o sa-mi vina!!!!!

Kim, Tina, eu de fiecare data cind merg imi face echografie si tuseu, cintarire, tensiune, vorbim. Numai data trecuta cind am fost sa-mi interpreteze rezultatele de la testele de singe care se fac cu translucenta nucala, am stat numai de vorba. Cred ca e o deosebire intre sistemul anglo-saxon (UK si US) si cel european…

Andreea, mamaaaa, ce chestie…. Adevarul e ca am mai auzit din astea, dar cred ca e tare rau. Sa eviti cozile, sa nu mai stai mult in picioare. Ai grija de tine!!!

Pupici la burtici si bebici

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

INCREDIBIL!! POT OARE DEJA SA-L SIMT?? Am simtit ceva asa...nu, sigur n-au fost gaze! cam ca atunci cand ti se "zbate" ochiul, numai ca acum s-a "zbatut" burtica, jos.Nu e prea devreme? Prima oara a "ciocanit" de vreo 3 ori si a doua oara de 2hmm, ce sa fie?? Mamicilor cu experienta?? Mie oricum nu-mi vine sa cred...sunt uluita! Nu stiu daca sa ma bucur sau nu!

Ooof si la mine a inceput sa fie mai evident pufuletul de pe burtica.

16+

Danutza dutza
Malaika

www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Dananita FELICITARI! Sigur era bebe! Fericito! Ce fain, vreau si eu!

Laura 15+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Dananita, ceee faaaain!!!! SIGUR era bebe, bravo!!! Ce senzatie minunataaaa!!!!!!

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

DANAITA - bravo mama, felicitari si sa te tii tare la suturi!!!

Papadie - ce mai faci Papa, mai traiesti ??? Pup fata mult si bine! esti bine, bebe e OK, da Ionu ce face ???

ma bucur ca ai dat pe la noi. dupa cum vezi si eu am reusit, eu care infiintam Trupa aspirantelor...mai tii minte...
Iote ce poze am :

http://community.webshots.com/user/adarr103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

quote:
Catrinel_17:Lady hawk, nici mie nu mi-a dat nici un fel de alte vitamine, numai magneziu la greu si acidul ala folic. Nici nu vreau sa iau daca nu-mi zice, ca am auzit ca daca ai vitaminele care iti trebuie si totusi iei suplimente, te ingrasi total aiurea si degeaba.
Apropo de simptomele de sarcina, am citit ca din luna a patra nu te mai dor sinii, dar continua sa creasca. Si restul de simptome dau inapoi, asa ca totul e normal, nu e nici un fel de problema. Stai linistita.
O sa te simti mai bine dupa ce o sa vezi ca totul e bine la echo! Ca asa va fi!!!

Doamne ajuta!!!!...multumesc de incurajare, Catrinel 17!!!!
quote:
Laura Ioana: Fetelor am observat ca am devenit foarte paroasa pe burta...
dananita : Ooof si la mine a inceput sa fie mai evident pufuletul de pe burtica...

Referitor la acest subiect "paros" sa stiti ca parca si mie mi se pare....diseara il pun pe tata lu` bebu_mic sa se kiombeasca mai bine...

DANANITAAAAA...sigur era bebu_mic al taaaaaaaaau...FELICITARI SI LA MAI MULTE!!!!!

Io si bebu_mic

Mergi la inceput