Mamici de martie-aprilie 2006(15)

Mamici de martie-aprilie 2006(15) | Autor: Tina_Welsh

Link direct la acest mesaj

Asteptam si alte gravidute pe listuta!
LISTA MAMICILOR MARTIE/APRILIE 2006
Capitole:www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53071&whichpage=1" target="_blank"> (2),www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53640" target="_blank"> (3),www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54374" target="_blank"> (4),www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55049" target="_blank"> (5),www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55483" target="_blank"> (6),www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55848" target="_blank"> (7),www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56165" target="_blank"> (8),www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56459" target="_blank"> (9),www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56831" target="_blank">(10),www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57086" target="_blank">(11),www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57600" target="_blank">(12),www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58029" target="_blank">(13),www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58300" target="_blank">(14)

1. TCELEN......... D.N.20.05.1977.....UM= 1 MAI
2. DELIA21........ D.N.29.09.1979.....UM= 6 MAi
3. INGRID......... D.N.20.05.1974.....UM=16 MAI
4. IRINA71........ D.N.18.01.1971.....UM=16 MAI
5. TEODORAN....... D.N................UM=18 MAI
6. MARIA28........ D.N.25.07.1977.....UM=20 MAI
7. LOO............ D.N.09.11.1975.....UM=25 MAI
8. NICOLLE27...... D.N.19.12.1974.....UM=25 MAI
9. DARKEYES....... D.N.11.12.1975.....UM=26 Mai
10. JANE04......... D.N.04.01.1980.....UM=27 MAI
11. CAT............ D.N.13.06.1974.....UM=27 MAI-D.N.BEBEL-03.03.2006
12. SERJ........... D.N.08.10.1967.....UM=28 MAI-D.N.BEBEL-06.03.2006,In asteptarea unei!
13. CEELA.......... D.N.21.11.1975.....UM=28 MAI-In asteptarea unui
14. ANYELA......... D.N................UM=29 MAI
15. MAMAARIADNA.... D.N................UM=29 MAI
16. ILE77.......... D.N.20.10.1977.....UM=29 MAI
17. MOTANITZA...... D.N.20.11.1976.....UM=30 MAI
18. CRISTINA_NAGY.. D.N.03.04.1978.....UM=30 MAI
19. DOINA CEL...... D.N.25.06.1977.....UM= 1 IUNIE-D.N.BEBEL-10.03.2006
20. CATRINUTZA..... D.N.01.05.1977.....UM= 3 IUNIE-D.N.BEBEL-08.03.2006
21. CALI........... D.N................UM= 6 IUNIE
22. POLIXENI....... D.N.19.01.1980.....UM= 6 IUNIE-D.N.BEBEL-4.03.2006
23. LAURABYBY...... D.N.01.06.1976.....UM= 9 IUNIE
24. BITAB.......... D.N................UM= 9 IUNIE-D.N.BEBEL-15.03.2006
25. DIANA 1968..... D.N................UM=10 IUNIE
26. AILEANA........ D.N.11.09.1978.....UM=10 IUNIE-D.N.BEBEL-16.03.2006
27. OANADIANA...... D.N.08.01.1981.....UM=11 IUNIE-D.N BEBEL-17.04.2006
28. DANANITA....... D.N.07.07.1977.....UM=12 IUNIE
29. DEA 0277....... D.N.02.09.1977.....UM=13 IUNIE-D.N.BEBEL-26.03.2006
30. NSHIRO......... D.N.02.01.1978.....UM=15 IUNIE
31. ONSAMI......... D.N.18.03.1977.....UM=15 IUNIE
32. LILIPREJBEANU.. D.N.21.10.1974.....UM=15 IUNIE
33. MP............. D.N.10.03.1979.....UM=15 IUNIE-D.N BEBEL-22.03.2006
34. LAURA IOANA.... D.N.08.01.1976.....UM=16 IUNIE-D.N.BEBEL-23.03.2006
35. TWEETYGEO...... D.N.18.11.1979.....UM=17 IUNIE-D>N.BEBEL-24.03.2006
36. ATLANTIANA..... D.N.29.03.1980.....UM=17 IUNIE-D.N.BEBEL-24.03.2006
37. EMIII2......... D.N.20.01.1977.....UM=22 IUNIE
38. DIANAFORISCH... D.N................UM=22 IUNIE-D.N.BEBEL-28.03.2006
39. KIT............ D.N................UM=22 IUNIE-D.N.BEBEL-29 .03.2006
40. CATRINEL17..... D.N.17.06.1968.....UM=25 IUNIE-D.N.BEBEL-1.04.2006
41. PISPIRICA...... D.N.18.01.1976.....UM=25 IUNIE-D.N.BEBEL-1.04.2006
42. AlinaAlex...... D.N.24.06.1974.....UM=26 IUNIE-D.N.BEBEL-1.04.2006
43. ANDREEAGEORGIANA D.N. 22.05.1975...UM=26 IUNIE-D.N.BEBEL-4.04.2006 In asteptarea unui
44. DANAR.......... D.N................UM=28 IUNIE
45. BIUTA.......... D.N.??.??.1971.....UM=29 IUNIE
46.TINA_WELSH...... D.N.14.02.1984.....UM=29 IUNIE-D.N.BEBEL-19.04.2006
47. MARIB.......... D.N................UM=30 IUNIE
48. TITINUTZA...... D.N.20.10.1979.....UM= 1 IULIE-D.N.BEBEL-7.04.2006
49. ADAR........... D.N.07.07.1978.....UM= 3 IULIE-D.N.BEBEL-9.04.2006
50. CHICHINA....... D.N.17.04.1978.....UM= 3 IULIE-D.N.BEBEL-14.04.2006
51. KIM............ D.N.21.01.1974.....UM= 4 IULIE-D.N.BEBEL-6.04.2006
52. COSMINA........ D.N.12.01.1981.....UM= 6 IULIE-D.N.BEBEL-12.04.2006
53. ILEANA_MARIUS.. D.N.25.03.1975.....UM= 7 IULIE-D.N.BEBEL-13.04.2006
54. DIANAD......... D.N.20.01.1971.....UM= 8 IULIE-D.N.BEBEL-15.04.2006
55. LADY_HAWK...... D.N.09.06.1976.....UM= 8 IULIE-D.N.BEBEL 14.04.2006
56. ZUZILICI....... D.N.08.08.1974.....UM=10 IULIE-D.N.BEBEL-16.04.2006
57. Aida_O......... D.N.08.06.1973.....UM=10 IULIE-D.N.-BEBEL-16.04.2006
58. IOANA22........ D.N.06.11.1982.....UM=14 IULIE-D.N.BEBEL-22.04.2006
59. CRISTINA30..... D.N.16.07.1973.....UM=18 IULIE-D.N.BEBEL-25.04.2006
60. ELLATGV........ D.N.08.02.1978.....UM=18 IULIE-D.N.BEBEL-5.04.2006
61. ROROSU......... D.N.28.05.1971.....UM=20 IULIE
62. CORINAG........ D.N.??.??.????.....UM=27 IULIE
63. MICAALSA....... D.N.18.09.1978.....UM=??[/size=3]
Cautati un medic care sa-si cunoasca meseria? Care sa va asculte si sa va raspunda la toate intrebarile?Iata cateva recoandari facute de gravidutzele noastre:
GALATI
DR. SOLOVIEV DRAGOS-recomandat de Tcelen
BUCURESTI
DR. NICOLAE SUCIU-Sef sectie Polizu-recomandat de Nanuk
DR. HORIA CIOFLAN-Polizu-recomandat de DANANITA si TINA
PROF.DR.NICOLAE CRISAN-Coordonatorul Maternitatii Bucur recomandat cu caldura de AILEANA
ALBA IULIA
Dr. ELENA CRISAN-recomandat de MICAALSA
PIATRA-NEAMT
DR. MUNTEANU FLOREA-recomandat de LAURA IOANA
IASI
DR. ONOFRIESCU-sef maternitate CUZA-VODA-recomandat de LAURA IOANA
ORADEA
DR. ROTARU RADU-Maternitatea Oradea recomandat de ALINAALEX
PLOIESTI
DR.IANCU GEORGETA recomandat de TWEETYGEO
SIBIU
Dr.ILONKA CARACIONI
DR.ADRIAN STRETEAN amandoi recomandati de ADAR
Link-uri utile despre:www.acegraphics.com.au/articles/dietsch01.html" target="_blank">analize si riscuri,www.ispt.ro/infectioase/" target="_blank">cum este bb afectat de bolile mamei,www.nzfsa.govt.nz/consumers/food-safety-topics/foodborne-illnesses/pregnancy/" target="_blank">cum mancam,www.ivfer.com/pg_calc.htm" target="_blank">marimea embrionului in Trim.I,www.ijri.org/articles/archives/19990903/genitorad.htm" target="_blank">IR-uri,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47715" target="_blank">bagajul pentru spital,dimensiuni bb la mami in burticel,www.womensclinicseattle.com/ultrasound.htm" target="_blank"> alte dimensiuni bb la mami in burticel,www.babycenter.com/general/fetaldevelopement/pregnancy/1290794.html,greutatea" target="_blank">greutatea bb la mami in burticel,sarcina saptamana cu saptamana.
CINE NU SE REGASESTE PE LISTUTA SAU ARE DATE LIPSA SAU INCORECTE SA ANUNTE!

SARBATORITELE LUNII OCTOOMBRIE
LA multi ani, sarcina usoara si bebel mumos si sanatos!
SERJ-8 OCTOMBRIE (38 ani)
TITINUTZA-20 OCTOMBRIE
(26 ani)
ILE77-20 OCTOMBRIE(28 ani)
LILIPREJBEANU-21 OCOTOMBRIE(31)

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Gata, am fost si eu pentru prima data de cind sunt insarcinata la obstetrician!
Ma saturasem de medicul de familie ca de mere acre (e de treaba, dar voiam si eu pe cineva care sa-mi zica mai multe despre sarcina, nu doar chestii generale).

Pe 17 octombrie sunt programata pentru translucenta nucala (cica asta se face intre sapt 11 si maxim sapt 14). Mi-a zis asa: daca se vede ceva la ecografie care sa ne faca sa credem ca ar putea fi vorba de sindromul Down, atunci se face amniocenteza (despre care a mentionat ca "riscul de a pierde sarcina din cauza amniocentezei este de 1 la 200 de femei").

Acum, eu stiu ca nu-i chiar asa, adica stiu ca amniocenteza se face si la fetele care au avut ecografie ok (sau gresesc?). Poate eram eu prea surescitata si am incurcat borcanele. Oricum, mi-a spus ca facem ori ecografie cu masurarea pliului nucal, ori triplu test, ei niciodata nu fac si una si alta, pentru ca uneori se intimpla ca una din astea doua sa iasa pozitiv iar cealalta sa iasa negativ, si medicina inca nu a ajuns la stadiul in care sa zica "e mai cert rezultatul de la masurarea pliului nucal la ultrasound" sau "e mai cert triplu testul". Asa ca am ales varianta cu ecografia. Oricum ar fi, nu stiu de ce, eu nu am nici un fel de emotii in sensul ca ar putea fi ceva rau cu bebe, ci am emotii pentru ca il voi vedea

In afara de asta, urmatoarea consultatie o sa o am pe 28 octombrie (se face o consultatie/luna, deocamdata). M-au pus in tema ca sa stiu ca, la fiecare consultatie, va trebui sa imi fac test la urina. Asa ca o sa fac cumva sa am ceva in vezica atunci cind ajung acolo. Si azi am "donat" la borcanel :)

Urmatorul pas este ca eu sa merg la spitalul unde voi naste, pentru o pre-inregistrare (imi vor da un card pe care imi vor trece toate datele, adicatelea voi fi in evidenta lor). Cu ocazia asta, voi vizita spitalul pentru a ma acomoda cu zonele din spital si a-mi usor sa ma orientez cind voi fi internata acolo.

O chestie nu prea placuta (la care ma asteptam, totusi) este faptul ca, din cauza reumatismului meu (care afecteaza coloana) e posibil sa nu mi se faca epidurala, tocmai pentru ca vertebrele mele sunt foarte sensibile si nu vor sa riste nimic in cazul unei epidurale. Totusi, am optiunea de a insista la anestezist, si el va decide daca se baga sau nu (asta e putin ciudat, pentru ca deja stiu ca astia nu se baga la nimic care i-ar putea pune jobul in pericol sau l-ar putea aduce in instanta). Asa ca incerc sa ma gindesc de-acum ca va trebui sa-mi adun fortele si sa fiu tare la nastere. Nu pot sa ma bazez pe o cezariana, pentru ca cezariana se face numai cind e absolut necesar. Intr-un fel, va fi o nastere ca in Evul Mediu, dar inconjurata de aparatura de ultima ora :) Totusi, eu imi pastrez optimismul.

Inca ceva: doctora mi-a facut calculul in functie de data conceptiei (pai daca stiam data exacta, era si pacat), si e posibil sa nasc in zodia Taurului, adica pe 28 aprilie. O sa se stabileasca asta la ecografie, asa ca (Tina) inca nu-mi schimba datele in listuta :)

Mi-au dat o gramada de carti, carticele, brosurici si foite... sotul meu era tare absorbit de lecturarea lor atunci cind am iesit de la examinarea interna.

Mi s-a spus ca, pentru ca am dureri de oase (in special la picioare) pot lua Tylenol, pentru ca este safe in sarcina.

Asa, si a zis ca urmatoarea ecografie (in afara de cea pt masurarea pliului) mi-o vor face in sapt 18, cind organele copilului sunt bine dezvoltate si le pot observa cum trebuie.

Hmmm... cam atit. Daca imi mai aduc aminte, va mai spun :)

Pupici pe burtici

11+

Se mareste clanul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Aida, se pare ca multe chestii cu doctorii si spitalele se aseamana cu Scotia! Si eu am primit un card pentru spital,de la "moasa".Aici ecografia si anumite verificari se fac de catre moase.Daca ele considera ca ceva este in neregula atunci te trimit la doctor. Eu am programare maine de dimineata la medic pe la ora 11.20 ora locala.SPer ca totul sa fie ok!Tine-mi pumnii aida si restul fetelor si maine cand ajung acasa va povestesc ce am facut.Va pup pe toate si aveti grija de voi!Imi cer scuze daca ceva este scris gresit dar se poate din cauza ca eram cu ochii la iubitul meu sot in timp ce tastam!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

quote:
Originally posted by Tina_Welsh

Imi cer scuze daca ceva este scris gresit dar se poate din cauza ca eram cu ochii la iubitul meu sot in timp ce tastam!

Ntz ntz Tina, fii cuminte Si-asa ne-ai facut pe multe sa ne-aducem aminte de vremuri frumoase, acum mai fa si tu o pauza (pai zau asa, cind am citit ca ati prestat de 3 ori, mi s-au lungit urechile!

Tu sa fii linistita, o sa fie bine bebe. Fii optimista si nu te duce cu sufletul cit un purice acolo, ca nu-i face bine lui bebe. Promise?

11+

Se mareste clanul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Salutare burtici!

Nu am mai apucat sa scriu in ultima vreme, abia am reusit sa tin pasul cu cititul. Am fost bizi si la munca si acasa. Acum doua zile mi-a plecat "fratiorul" acasa (a stat la mine toata vacanta de vara) si am fost ocupati cu cumparaturi, impachetat etc... Fetele care aveti nervisori va inteleg perfect ca si eu am facut niste crize de toata frumusetea... acum imi pare rau insa. La mine fiind vorba nu de un alt bebe mai mare, ci de domnul frate... insa tind sa cred ca nu e prea mare diferenta dintre copilasii vostri si el (19 ani ). Intr-o zi atat de tare ma enervase incat i-am articulat cateva pe spinare cu o chestie de lemn pentru masaj... Acum ca a plecat nu mai sunt atat de agitata si nervoasa insa ma simt trista ca nu mai e aici... vorba aia "rau cu rau da` mai rau fara rau" Incercati si voi sa ganditi pozitiv, sa va bucurati de cei iubiti care va sunt aproape, chiar daca uneori va scot din pepeni...

Se pare ca baieteii detin majoritatea pana acum (in numar de 3) si avem doar o printesica, a lui Serj Nu stiu de ce, Tcelen de la inceput am avut o presimtire ca bebe al tau si a lui Serj vor avea aceelasi sex... Poate unde amandoua aveti cavaleri deja...

Eu sunt programata la doctor saptamana viitoare! A fost atat de luuuuungaaaa asteptarea asta de o luna!!!! Atat de multe s-au adunat de intrebat incat le-am si uitat!

Cat , multumesc pentru initiativa cu pantalonii de graviduta... lasa ca vedem noi... tre sa se gaseasca pana la urma ceva.. ca doar nu oi fi chiar Guliver... M-am ingrasat 3 kilograme pana acum si vreau sa o las mai moale cu mancarea. Burtica se vede bine si astea pe aici au inceput sa ma enerveze ca se mira de burta mea ("Vaaaaaiiiiiiii ce maaareee eeeeeee!") Imi vine sa le dau cu ceva in cap cand le aud! Ma fac sa ma simt ca un hipopotam... Oare ce-or sa zica la noua luni?? Plus ca in Romania e faza cu deochiul. Adica nu te miri asa ca ... nu mai zic... . Ei cum sa le explic eu sa nu se mai mire ca ma deoache... ????
Pana si cumnata-mea mi-a zis una din aia gen familia Adams "Vai, ce burta mare ai, oare nu nasti????" De mi-a stricat toata ziua plus ca tocamai aflasem de vreo doua zile o veste rea care m-a intristat rau . O prietena ce ramasese insarcinata cu doua luni inaintea mea, trebuia sa nasca in ianuarie, a nascut sambata! La 6 luni! Bebe e bine, traieste, insa e foarte mic, trei sute si ceva de grame... Doctorul i-a asigurat ca nu vor fi probleme majore, doar ca fetita va fi ceva mai sensibila va raci mai usor etc... decat restul copiilor iar vederea s-ar putea sa o aiba slaba din cauza ultravioletelor la care este expusa acum in incubator. Va veti intreba probabil cum de a fost posibil sa nasca la 6 luni.... Uite ca din vina unui doctor nepriceput. A avut contractii, o durea burtica, s-a dus la doctor, i-a facut ecograf, a zis ca bebe e bine mersi si a trimis-o acasa. Insa daca ar fi suit-o pe masa pentru controlul standard, ar fi vazut ca are colul deschis si i-ar fi prescris repaus total la pat, eventual internare in spital pana se inchidea colul. Si uite asa a plecat acasa cu colul deschis, si-a vazut in continuare de treaba si peste o saptamana, doua s-a declansat nasterea. I-au facut operatie caci bebe nu ar fi supravietuit nasterii normale probabil....

Aida si Adar multumim pentru pozele 3D. Acum am vazut si eu pentru prima data... Deci ecografia pe care o facusem eu in saptamana 12 a fost una normala.... desi pe poza scria 3D. Vai nu mai am rabdare pana saptamana viitoare, la intalnirea cu bebe. Poate aflu ce va fi....

Sanatate si numai bine!

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Ariadna, mersi de intrebare, sunt bine dar nu prea am timp sa scriu, ma bucur macar ca reusesc sa va citesc. Vin de la lucru rupta de foame, apoi e un intreg ritual pana pregatesc ceva bun, urmeaza o mica siesta, mai fac una alta prin casa, verific mesajele, facturile, rezolv tot felul de treburi care imi iau o gramada de vreme, si intre timp ma prinde un somn de nu mai are nici tati cu cine povesti.
Ce fel de complicatii pot aparea din cauza schimbarii PH-ului? Invata-ne si pe noi cum poti sa controlezi PH-ul.
Cum se numesc manusile respective?

Aida, e normal sa-ti faca card de spital si sa te ia in evidenta, dar stii ca poti sa ai card si la alte spitale, chestie de identificare care simplifica mult problema atunci cand ai nevoie (nu mai completezi mii de formulare ca-n Ro). Sa inteleg ca esti mai bine acum, te-ai mai linistit cu greturile?
Dragute pozele cu bebici. Merg si eu marti sa fac translucenta nucala, ei ei...,fac ce fac si tot la 2 sapt. lipsesc de la scoala pt cate o analiza/ echografie/consultatie...

Nshiro, te inteleg perfect, am avut si eu o experienta asemanatoare cu fratello vara asta (18 ani), dar acum recunosc ca-i duc dorul. Chestia e ca parca tot nu-mi vine sa-i acord destula incredere dupa ce l-am vazut crescand, vorba aia l-am sters la fund si acum are atatea figuri in cap... M-am ocupat de el, nici n-am putut sa ma gandesc pana nu de mult sa am si eu copilul meu. Sper sa mai avem rabdare cu puiutii nostri...

Tina, asteptam vesti bune maine de la tine.

KIM & my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Adar, nu stiu de ce, dar nu pot sa-ti vad pozele.
Andreea Georgiana, bine ai venit printre noi. Unde ai facut ecografie si de care era de ai vazut deja ca e baiat? Eu am facut astazi 15 saptamani si tot aman sa merg la ecograf ca vreau sa se vada bine ce e. Dar daca la tine s-a vazut asa devreme, poate merg si eu mai devreme.
Ieri mi-am luat rezultatul la secretie. Nu a iesit prea bun. Am o infectie. Scrie la sistem bethesda (TBS) nesatisfacator pentru ca sunt foarte frecvente PMN, iar la diagnostic descriptiv: modificari celulare benigne cu alte bacterii. Inca nu stiu ce inseamna. O sa caut aici, pe net. Dr. mi-a zis ca pana misca bebe sa fac spalaturi cu ceai de pelin, galbenele si cu tantum rosa si dupa ce misca imi prescrie ceva. Bineinteles sa aduc si urocultura ca se vede mai bine ce e. Daca stiti voi ce inseamna poate ma lamuriti si pe mine.

BB mic a lui GEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

TINA,mult noroc azi la doctor ,sa ne aduci numai vesti bune!!!pupici

NSHIRO,sa dea DOMNUL,sa ai dreptate si sa am tot fetita ca si SERJ

ADAR,nu reusesc sa vad pozeleeeeeeeeee!!!!!!!!!!!

ANDREEA GEORGIANAbine ai venit printre noi,sarcina usoara si sa-ti traiasca baietelul!

In rest eu ma simt mult mai bine,numai nasul imi curge in continuare si respir foarte greu!mi-am luat ieri rinofug,picaturi ptr. nas de care folosea si bunica ca am zis ca nu au ce sa-mi faca rau ,si cand citesc prospectul interzise in sarcina si alapatare!
bebelul misca in ficare zii,cand mai tare cand ma slab,uite chiar si acum se misca acolo,la mine in burtica,bebelul meu scump!!!!
PUPICI LA TOATE FETELE CRIS 21FIX

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Tina, trece-mi si mie D.N. BEBEL 24.03.2006.

BB mic a lui GEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

'Neatza la burtici si bebici!

N-am aflat numele doc care face echo 3D in PLoiesti cu 1.5mil si nici clinica. Inca nu ne-am hotarat unde sa mergem. Doc de la CMU are recomandarea obstetricianului pe cand cea de la Ploiesti are recomandarea unui coleg de-al sotului meu. In momentul de fata inclin sa dau un ban in plus. Daca aflu detalii va spun si voua si o sa va spun si ce am decis.

Hai Tina cu vesti bune!

Danutza dutza
Malaika

www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Nshiro ca sa nu te deochi poarta chilotii pe dos Serios, pe mine asa ma innebunesc toti pe aici sa ma imbrac cu ceva pe dos (chilotii). Si zau asa l-ai articulat pe fratele tau pe spinare? [:)))] [:)))]

Tina, chiar asa nu te mai uita la iubitul tau daca te tenteaza Succes azi la doctor! Si pe mine ma doare uneori deasupra buricului (de fapt, in jur), dar exact de la buric intr-o parte sau alta, parca as avea un muschi foarte intins. Nu stiu de la ce si iau repede No-spa; dr a zs ca sigur sunt balonata si nu are treaba cu sarcina, dar eu simt ca e de fapt un muschi intarit.

Si eu tot azi ma duc la ginecolog si va spun diseara ce-i si cum (sexul sigur nu se vede ptc e eco obisnuit).

Laura 15+
Puiutul meu

Mergi la inceput