Mamici de martie-aprilie 2006(15)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Buna dimineata la gravidute!

Kim, hai ca am mai dat o cautare pe google sa citesc exact ce e cu pH-ul. Am gasit in germana si o sa traduc: in mod normal este in vagin un mediu acid, cu o valoare a pH-ului intre 4,0-4,4. Acest mediu impiedica inmultirea bacteriilor care provoaca infectii. Are loc o modificare (crestere) a pH-ului, pot aparea infectii. Daca aceste infectii ajung in uter pot provoca contractii premature, spargere a apei prematura si prin urmare o nastere prematura, sau chiar o infectare a copilului.
Tot aici scrie si de manusile astea care le folosesc, ca o masura de prevenire. Ca sa-ti raspund la intrebare, manusile se numesc CarePlan VpH-Testhandschuhe, costul in Germania fiind cam de 50 euro pentru 50 manusi.

Eu am fost foarte incantata si de ovulele de care a scris Catrinel, atat pentru acum, in sarcina, in cazul in care observ o modificare a pH-ului, dar si pentru mai tarziu, ca imi cunosc organismul si stiu ca foarte usor pot aparea asemenea infectii.
Catrinel, ai mai citit tu poate ceva in plus despre cum e treaba cu pH-ul asta?

Ariadna, 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

adar nici eu nu am reusit sa vad pozele. Oricum sa fie sanatos!
Aceste ceaiuri sunt indicate si in sarcina? Citisem undeva sa eviti ceaiurile din anumite plante in sarcina. Dar o sa ma interesez, beau si eu toata ziua daca e nevoie.
Saptamana viitoare o sa merg si eu la CMU pt. 3D si apoi ma duc la dr. meu sa imi dea tratament. Vreau neaparat sa fac aceasta eco sa ma asigur ca BB e bine si nu e afectat de problemele mele.

Ileana 11+
DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

salve la burtici!!!!
fetelor, azi dau de baut!!!
sarbatorim 5 ani de la casatorie!!! nici nu stiu cand au trecut asa repede, dar sa va spun ca la prima aniversare s-a facut cu 4 luni de burtica, acum la 5 ani, o facem cu 4 luni de burtica.
nshiro ai fost tare cu Guliver si hipopotamul
catrinel amnio. am facut si eu, important este sa te asiguri ca sunt medicii foarte buni, si sa nu te uiti la ac pt. ca face efect, daca te uiti la monitor nici nu-ti dai seama cand e gata.
pt. ca sunt doi medici, unul tine sonda la eco si impinge copilul intr-o parte ca sa nu-l intepe si celalalt baga acul.
eu la eco normal am vazut sexul.
adar nici eu nu vad nimic!!!!
laura ioana si mie imi era frica de nastere normala, dar dupa ce am facut cursul de pregatire pt. nastere mi-a trecut si chiar imi doream sa nasc natural. nu a fost sa fie, eu nu am apucat sa am nici contractii ca m-am dus la spital sa-mi dea tratament si m-au pus pe masa la taiat nu stiu cum este cu taietura dar am auzit multe fete care au nascut normal ca nici nu simti de amortita ce este zona. dar pot sa-ti spun ca in timp ce ele erau pe picioare in aceeasi zi, eu eram lata in pat. iar taietura pe burta a devenit o dungulita alba dupa 3 ani.
eu nu as mai vrea sa trec prin asta, dar cum mi-o fi norocul.
cat despre spital, ca tot se vorbi de asta, si aici sunt doar 3 in salon (4paturi unde am nascut, dar am fost singura in toata sectia pt. 24 ore) si copilul sta in salon cu mama, iar vizite se fac si fara probleme. vreau sa spun ca o raceala se poate lua oricand, la noi s-a intamplat ca atunci cand am venit acasa tati avea gripa, am luat-o eu si apoi si Sergio (avea doar 1 sapt.). asa ca l-am imbolnavit chiar eu
andreea giorgiana bun venit in randurile noastre si sarcina usoara!!!
tcelen cand mai mergi la eco? poate afli ce este...
fetelor va pupici la toate

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Nshiro, si eu sunt super nervoasa in ultimul timp. Si chestia e ca daca ma enervez, ma ia o durere de cap a doua zi… Nu stiu ce sa fac, incerc sa ma menajez, si sa fiu calma, dar nu-mi iese tot timpul. Deci i-ai articulat una pe spinare la fratello. Daca asa te-ai linistit, mi se pare o idee buna!! poate trebuia sa fac si eu asa ieri cu cumnatzelu’.

Kim, dar tu esti totusi plina de energie!!!! Eu dupa ce vin de la birou nu-s in stare decit sa ma prabusesc in pat. Dupa vreo ora, imi adun puterile (!!) si ma pun sa maninc ceva.

Aida, eu am facut translucenta in sapt 12, cica atunci ar fi cel mai bine. Si desi rezultatul a fost foarte bun, m-a programat si la amniocenteza, numai pe considerentul virstei…

Ariadna, mie mi-a zis ca in sarcina ovulele alea se iau oricum odata la 2 sapt, dar pt ca la mine jelea e mai mare, sa le iau saptaminal. M-am mai uitat si eu ieri pe net apropo de Ph, dar am gasit in mare ce ai scris si tu.

Tina, pune-l pe sotz la treaba, s-a terminat cu burlacia. Iti dai seama, te spetesti acuma cu curatenie, etc, pe urma mai vine si stressul cu nunta. Ai grija de tine!!!

Ileana, neaparat sa-ti dea tratament!! Sanatate multa! De ce ceaiuri zici?

burticile!!

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Buna dimineata burtici
La multi ani Delia ,un ocean de bucurii iti doresc si un bebe sanatos si mancacios .
Andreia Giorgiana ,bien ai venit la noi ,sarcina usoara in continuare .
Serj ,felicitari ,multi ani inainte ,si eu dau de baut pe 3 oct ,cand implinim tot 5 ani de la casatorie
Tina multa bafta la echo,sa ne spui cum a fost
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

TweetyGeo, Tcelen, Ileana, Serj - Pai de ce nu vedeti mai fetelor, daca celelalte fete au vazut ??? Eu habar n-am ce ar trebui sa fac ca sa puteti vedea pozicile. Abia am reusit sa le pun acolo. Daca are cineva idee despre ce trebuie facut, sa imi spuna.

Laura, Catrinel, Dianad, Tina - voi ati zis ca ati vazut si chiar ca va zambeste, ai ??? Saru-mana de urari - la fel sa fie si bebelu vostru , sanatos si frumos.
Eu ii zic bebel, indiferent ce va fi, nu fac aluzii la baietei, clar ????

Tina, tinem pumnii la dr. si chiar asa: mai lasa fato prostiile, ca si asa ne-ai dus in pragul divortului, ca noi suntem curate si pure de cand cu sarcina iar voi...va faceti de cap...
Auzi la ei, de trei ori....

http://community.webshots.com/user/adarr103

Mergi la inceput

Adar, unde scrie ca Tina de trei ori ? Io cind unde am citit scrie „azi noapte de citeva ori si azi dimineata odata“. (cum as putea sa uit ce scria!!!) Aia poa’ sa insemne de 5-6 ori, feteloor!!!!

C+ bb mik

Mergi la inceput

Chiar nu se mai vede nimic....
Oare de ce ???
Incerc sa le incarc din nou.

Mergi la inceput

Catrinel...ne-am dat naibii...
Tu chiar vrei sa-mi ucid sotul, zau asa...

Mergi la inceput

Adar, io vad pozicile!

C+ bb mik

Mergi la inceput