Mamici de martie-aprilie 2006(15)
Raspunsuri - Pagina 13
Lady_Hawk spune:
Pfuai..nici mie nu-mi place la dus...ca dovada desi fac tratament pentru o hemoragie aparuta in saptamana a 8-a...mereu ma bag in baita
...ca asa simt si eu ca is curatica...(deh..pitici pe creier
)....moama...si ce mai duc dorul la baietele super-fierbinti cu clabuceii cei necesari....

...eheeeeeee...dar lasa ca o sa vina si randul meu...
sa fie sanatos!!!!
pupici...io si bebu_mic
Catrinel_17 spune:
Burtici, am o lista (de fapt 5 pagini in word) cu vitaminele continute in diverse fructe si legume. E in engleza. Cine doreste, sa.mi scrie adresa de email ca sa ii trimit. Cred ca e prea lung documentul sa-l postez aici…sau nu?
C+ bb mik
adar spune:
Bai fetelor, sunteti dezastru cu scrisul !!!!!!!
Lasati-o mai moale mai fratilor si surorilor, ca abia apuc sa cetesc, ca la viteza harbului meu.....
Pup fetele care pleaca in concediu si pe cele care nu pleaca, eu nu plec, raman aici sa va stresez!
Noi nu "prestam" deloc inca, si nu stiu cat mai rezista sotzu, ca eu sigur nu mai rezist mult!!!
Dar ma bucur pentru voi din toata inima...

Pe mine ma mai doare foarte putin burtica, iau bumbi in continuare si suntem pana aici OK.
joi mergem la dr. la eco normal, sa vedem ce zice nenea.
Voi ne tineti pumnii, nu-i asa?
Hei, a mai facut cineva 3D intre timp? Sa ne dea poze!!!!
pupici multi tuturor.
Apropos, ati vazut ce bebe misto am ?
http://community.webshots.com/user/adarr103
Catrinel_17 spune:
Liris, bine ai venit si sarcina usoara si bebe sanatos!!! Chiar asa sistemul din Olanda, in primele trei luni nu te vede nimeni? Pai si analizele, toxoplasoza, chlamydia, alea, alea…??
C+ bb mik
Cosmina spune:
Ceau fetele, apropo de baie, nici mie nu-mi place sa fac dus. As prefera oricand o baie in locul dusului dar ma abtin sa fac baie foarte des. Mi se pare normal sa mergem la medic de cand apare sarcina. Sunt atatea analize ce trebuie facute... nu prea inteleg medicii din anumite tari, sa nu-ti fac consult tot mereu, sau la inceput deloc?! E absurd. Pana acum 2 saptamani aveam pofta de mancare tot timpul, zi si noapte, chiar daca aveam greturi. Acum nu mai pot manca dimineata. In schimb ma ia noaptea o foame... si repede dau fuga la frigider. Sotul meu zice ca pap mult. Si zicea sa va intreb si pe voi ca si voi papati la fel de mult? Sau eu sunt un caz special?! Cred ca ii e frica sa nu ma ingras foste tare.
Pupici
Cosmina
13+
Tina_Welsh spune:
Salutare fetelor.EU ma simt bine, insa mai am scurgeri.Am vb cu doctorul meu din RO, si i-am spus ca la ecografie mi s-au vazut niste chegulete si a zis neaparat sa iau medicamente.(No-spa si Duphaston) acum ce naiba sa fac nu stiu!!Vineri am din nou appoiment la doctor si sa vedem ce zice ca il paruiesc de nu se vede daca nu ma vede cineva in masura.Cica Glasgow, orasul in care nu trebuie sa iti faci griji daca esti insarcinata ca cica au marea facultate de nu stiu cum fetala din lume.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
In fine sa vedem ce-o sa iasa.
Liris bine ai venit.Sarcina usoara si bebel mumos.SA stii ca si eu am luat acid folic de capul meu si prenatale si cand i-am spus mediculuia zis ca foarte bine.Daca vrei sa stii ca poti lua si un acid folic si un prenatal.Este doar un plus de vitamine si nu are de ce sa dauneze!
CAtrinel te pup!Cum te mai simti?Si cred ca da, documentul ala ar fi lung sa il pui aici!
Adar in loc sa zici sa scriem mai putin scrie tu mai mult!Si mai asteapta 6 saptamani ca iti pun si eu poze de la prichindelul meu care a crescut 2.1 cm in 10 zile!
In legatura cu dusul, eu nu pot sa fac dus ca parca raman cu toata mizeria pe mine.Asa ca prefer baia.Este scurta ce e drept,maxim 10 minute dar e mai bine!Si apa calduta nu fierbinte!
Cosminaeu cand am venit si a vazut sotul meu cat mananc a ramas socat.Acum s-a obisnuit!Eu mananc dublu decat manaca el!Sunt chiar culmea de tot!Asa ca no worries si noi mancam pentru 2 rememeber?
FlorentinaE spune:
De ieri am o problema.Ma doare tare......noada(acolo unde ar trebui sa creasca coada).Nu m-am lovit, n-am ridicat greutati, constipata nu-s.Problema apare cand trebuie sa ma ridic de pe scaun.N-am nimic la orizontala sau stand in picioare.Mi-am pus ceva supozitor Scopantil dar nici un efect.E oare vreun remediu?N-am ajuns nici la jumatea sarcinii,ce voi face mai tarziu?
Mai face cineva amniocenteza saptamana viitoare?Am mari emotii.
Va pup!
FlorentinaE
Catrinel_17 spune:
Delia, bine ai ajuns acasa!! Cum a fost drumul, cum ai rezistat? Ma bucur mult ca te-ai impacat cu sotzul, imi amintesc povestile de acum citeva luni…
Cosmina, si alui meu sotz ii e frica sa nu ma ingras… tot ma tempera pina i-am facut o criza…Zicea sa ma controlez cit maninc si in ziua respectiva mincasem un sandvis si o supa! ATITA, jur! Acuma s-a linistit. De fapt nu m-am ingrasat aproape deloc, un kg jumate. Si cred ca tot e la burtica. Noaptea inca nu mi-e foame…. Dar vine si aia…
Florentina, asa am avut si io dureri, tot la noada, dar pt ca am ridicat ceva. Nu e neaparat nevoie sa fi fost ceva greu, dar daca ai ridicat dintr-o pozitie mai aiurea… Dupa o noapte mi-a trecut! Si io fac amnio saptamina viitoare!! Ne tinem de mina!!
Tina, ma bucur ca esti mai bine, dar trebuie sa investighezi pina la capat. Chiar nu inteleg medicii aia cum lasa omu’ asa… Insista, nu pleca pina nu iti spune tot! mergi cu lista de intrebari la el, si bifeaza-le pe rind!!! Eeeee!!
C+ bb mik
MP spune:
Buna tuturor!
Voi nu ma cunoasteti pe mine,eu insa va cunosc bine pe voi.Va citesc zilnic,dar niciodata nu am indraznit sa scriu si eu. Asta pana azi. Nu prea am prietene si cu cine vorbi si asa ca am zis ca sa ma alatur si eu voua,viitoarelor mamici de martie-aprilie 2006.
Asa,hai ca deja ma lungesc...
Data nasterii mele 10.03.1979 UM 15.06.2005 data nasterii bebe 22.03.2006.
Casatorita de 5 ani si un pic,mai am un baietel de 3 ani si 8 luni,Vlad.Mai facem noi cunostinta pe parcurs.![]()
Ma numesc Monica.
Va pup! O sa mai scriu de acum inainte...Oricum,sunt cu ochii si cu sufletul pe voi! Sarcini usoare tuturor!
Irina71 spune:
Seeeerj, deci e fetita ?? Bravo, bravo ! 
Nu am putut citi din urma, ai facut amniocenteza ? Sper ca a iesit bine. 
Eu am fost sambata la doctor. Am facut si eco obisnuit. Ei, in ce pozitie credeti ca statea bebe ? Ghemuit, cu genunchii la gura ! Adica, "nu vi-o arat, puteti sa crapati !"
Doctorul l-a intors pe toate partile, pana la urma , dintr-un anumit unghi, parca-parca se vedea ceva. Zice "s-ar parea ca e baietel, dar este o presupunere mult hazardata. Poate fi cordonul ombilical printre picioare". La care io " Aoleeeeu, domnule dr., nu se poate, noi vrem fetita". El a zambit si a mai zis "Ei, poate o fi fetita pana la urma, nu pierdeti speranta".
Stiti de ce vreau eu fetita ? Ca o sa fie in zodia Pesti ! Si barbatilor din zodia asta parca le scrie in frunte "loser". Adica, sunt tandri, inteligenti, dar le lipseste ambitia. Nu sunt "constructori", adica nu cladesc ceva solid, incet, in timp (cum fac Capricornii - io mi-s capra
). Se bazeaza pe noroc, iar daca nu-l au, cad in depresie. Toti 5 barbatii din zodia asta pe care ii stiu sunt niste "lasa-ma sa te las".
Culmea culmilor este sotul sora'mii, care la 35 ani, are 1.90 m, perfect sanatos, sta acasa si se joaca pe calculator - ATAT ! Traieste din pensia parintilor si considera ca numai prostii muncesc pentru bani, desteptii au sponsori.
In schimb feteleeeeeee .... sunt mult mai ambitioase (la mine la firma, d-na director general, d-na director economic si jurista sunt ... Pestoaice !
)
De aia sunt disperata ca vreau fetita. 
Daca cunoasteti barbati in zodia asta care au reusit in viata bazandu-se pe altceva in afara de noroc, munca parintilor, etc, astept cu nerabdare exemple. Chiar am nevoie de ele, sa-mi ridice moralul. 
Pup toate burticile. 
Irina.
18+
Multe poze cu mine