Din tara cantoanelor - partea a VIII a

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Adelu, despre elvetzieni, numai de bine ...Mai am 4 ani pina merge Bogdanelu la gradi, da ma gindesc cu groaza...
Mey, io d-abia acu am vazut c-ai zis tu acu fro doo zile de aniversare, da cascata de mine a citit pe diagonala

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

hello, fetelor!
mira, LA MULTI ANI (pt maine)!!!
lore, deja lucrurile stau mult mai bine acum cu casuta noastra...toate la locul lor si acum mi-e tare draga!
alex s-a obisnuit deja asa ca totul e ok!
vacanta placuta si pupici multi malinutei!(si tie bineinteles )
va las acum ca ma duc la nani....
pa-pa

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/detail?.dir=9aec&.dnm=3c16.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

no buna dimineata, ca eu sint cam chiauna de cap. Uichendu' asta m-am culcat tot dupa 1 noaptea si-acuma mi-s obosita.
In primul rind la multi ani sarbatoritelor, adica lui miralucker, iar adelei multe si fericite aniversari.
Io nu pot sa vin la disco ccc c-am examen in 24 si altu' in 27 si tre' sa studiez
Am fost simbata la cirque du soleil. Mama soarelui ce-am vazut acolo, nu credeam ca-i omeneste posibil asa ceva. Acrobatii aia sau ce-or mai fi sint facuti din alt material decit oamenii de rind, c-altfel nu-mi explic. N-am vrut io sa merg acolo, dar nu-mi pare rau. Ca e foarte foarte fain.
Inca sint socata de ce-am vazut acolo, ca sa nu mai zic c-am acuma un cucui in cap de toata frumuseatea, ca dupa spectacol niste idioti beti au aruncat dintr-o masina cu ceva si m-au nimerit fix in moalele capului.
Spre norocul meu n-a fost piatra, c-altfel sigur ajungeam la urgente.
Tocmai pe cind aveam si io o parere mult prea buna despre gradul de civilizatie din tzara asta.

http://community.webshots.com/user/delia_pirnog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

fetelor, merci dar abia pe 24 e ziua mea. Ziceam ca atuci cand tineti discoteca....
Dar nu ma supar

pupici la toate!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Pupici la toate fetele. Am trecut sa va salut fugitiv si sa va anuntz cu mindrie ca Isabella astazi cind statea in carucior s-a ridicat pentru prima data singurica in funduletz si nu mai vrea sa stea culcata. A inceput sa manince bananutza si astazi pentru prima oara pireutz de cartofi.
In rest toate bune, doar ca mie mi-a recomandat doctorul repaos total pentru o perioada, pentru ca am o inflamatzie la coloana iar atunci cind ma aplec sa iau fetitza din patutz ma blochez si nu ma mai pot misca. Asa ca repaos total, gimnastica, putzine medicine din cauza ca alaptez inca. Dupa gimnastica vad ca ma doare spatele mai rau, cica e coloana prea rigida pentru ca am mers tot timpul foarte dreapta. Nici nu mai stiu cum e bine, merg strimb e rau, daca merg drept iar e rau. Sper sa-mi treaca durerile astea ingrozitoare si sa vin si cu vesti bune.
Pupici la toate si o toamna cit mai calduroasa.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

hello, fetelor! nu mai zice nimeni nimic?
mira, ce mai faci? o sa te sun zilele astea.
danelutza, te simti mai bine? cand ne pui pozele alea mult asteptate pe site?
lore, te-ai intors din vacanta?

va pup

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/detail?.dir=9aec&.dnm=3c16.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Mai feteor chiar ca slaba miscare, suntem undeva pe la coada!!
Anita, fac bine!! David e luni si marti pana la 5 la gradi, asa ca mai profit si eu, azi mai mult am lenevit. Daria e cam maraita, azi noapte s-a trezit plangand cam din ora in ora si cum am lutat-o la ea in camera tine-te de facut ture. De dimineata eram ametita de cap.
Ne pregatim de o scurta vacanta pe saptamana viitoare, sôtul are concediu, mergem in Germania la niste prieteni de ai lui si la o prietena de a mea, 2-3 zile. Bebele e bine creste si da tot mai tare din picioare, doar cand pune mana tati nu mai vrea deloc.
In rest ceata multa, abia spre dupamasa se mai limpezeste cerul. si tot e bine aici suntem defapt sub ceata, sa te tii ce e in ceata!!¨Duminica am fost pe Säntis, a fost super, am facut grill si plaja. La ora 10 abia mai gaseai loc sa parchezi masina, iar la intoarcere era stau de pe munte pana in St Gallen, deci nu eram singurii care au fugit de ceata. Noroc ca am avut liniste copii au adormit urgent in masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Dragele mele, io sunt in plina criza de stomag, m-apuca uenori toamna sau primavara, asha ca beau ceaiuri in nestire si sunt cam ametita. sper insa din toata inima sa-mi treaca pana sambata, ma tine de obicei 3-4 zile.
Anita, faci petrecere de casa noua? Ar fi grozav
Mai povesteste cum te-ai acomodat putin. Pozele Danelutzei sunt la mine, da nu merge forumul, asha ca mai asteptam pana le pun pe forum. Oricum, micutza Isabella este intr-adevar dulce ca o printesica
Mira, da cate luni ai de a inceput ala micu' fotbalul? Eu aveam impresia ca ai sarcina mica de tot. Sau o fi puiu' mai precoce
Turturica, am ramas masca cu aruncatul in cap la tine. Ar trebui sa-i dai in judecata pe idiotii aia. Doamne fereste, puteau sa te omoare. Bine ca n-a fost mai rau. Uite un pupic sa-ti treaca cucuiu'.
Adelush, vin atunci la tine de vineri intr-o saptamana, inainte s-o iau pe Malina. Stiu ca de la autobahn am cca 5 minute pana la tine, asha ca, abia astept! da roaga-l pe sotzioru' tau sa-mi mai trimita o data descrierea drumului, ca-s uituca.
Irenu, tu ce mai faci? ce-ti fac puii? te-ai hotarat cu ce te imbraci la disco? ca asta era marea ta dilema
va pup pe toate si va urez o zi frumoasa - fug la treaba.
PS: in Bern e soaaaare si frumooos, cu simfonia asta de culori, imi vine sa stau doar afara...

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Ana, nu mai e asa de mic!!! De maine intru in luna 6-a. Programarea pentru cezariana e pe 7 feb, daca sta cumintel pana atunci???
tocmai cand ma bucuram si eu ca suntem din nou cu totii sanatosi au inceput din nou. Daria are otita, doua nopti nu a dormit mai deloc, in sfarsit astazi doctorul i-a dat antibiotic. Ieri sotul a ridicat ceva grasit si s-a intepenit de spate. Asa ca cine stie daca nu vom sta acasa sapt viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Salutare
Eu vin maine fara sot.

va pup si ne vedem.

Adela , mamica de

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57912" target="_blank">Haideti sa ajutam un suflet de copil - Andrei Oniciuc

Mergi la inceput