Din tara cantoanelor - partea a VIII a

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Carmen, m-au uns la inima povestirile tale si mai ales pozele. Iote ca io n-am asha frumoase poze ca tine, brava tzie. Si multzumesc pentru cuvintele frumoase, da vezi ca mi-o iau in coarne
Da te pup dulce si te asteptam cu mult drag din nou la noi.
Iren sunt bestiale pozele, n-am ce zice. Mai ales aia cu degeteii, m-a topit nu alta
Adelu, pai ne vedem pe 22, nu? tragem o tzopaiala sa se cutremure domle zürichu, nu? yes! va doresc la amandoua insanatosire graaabnica si Juliei doi pupici pe nasuc.
Anita, de caaand nu te-am mai auzit, bine te-ai intors printre noi. Vai ce teatru cu apartamentul, saracii de voi! ei lasa, ca intr-o saptamana-doua se rezolva toate si atunci o sa aveti timp mai mult. da puiul cum reactioneaza, s-a obisnuit in noua casa, sau inca nu?
Fetelor, am si io o saptamana de concediu si taaaare ma bucur! am numarat clipele pana am venit acasa. si Malina e si ea acasa si avem de gand sa plecam cam peste tot - munti, thermalbad, etc. insa maine avem petrecere maaaare: sarbatorim (abia maine) ziua Malinei. Va avea cateva prietene care vor innopta la ea. sa ma vezi pe mine si pe barbatzel facand fatza unei gasti de adolescente pregatite sa se distreze. asta da provocare
va pup si va urez un weekend incarcat de fericire, pace si liniste sufleteasca si multa sanatate.
Ana

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Va scriu si eu cateva randuri pe fuga. Daria s-a trezit,de muuuult, mai nou ea da desteptarea. E cam racita, dar nu cred ca asta e cauza din care de cateva nopti ma tot trezeste. Acum m-a descoperit aici, si fuga, fuga si ea. Arata deja ca un porcusor, a reusit sa-mi scormonesca la toate givecele de flori, scuipa de zor, e plina de muci cu pamant bineteles.
Azi avem zi de pauza nu mergem nici la gradi nici la fitnes, ieri Daria a facut un adevarat circ cred ca de oboseala, am lasat-o si pe ea 2 ore sa se joace si nu a reusit decat tarziu sa adorma de pranz.
Anita, bebele creste asa ca si burtica, da tot mai puternic din picioare si eu sunt tot mai obosita. sper ca de saptamana viitoare , 2 zile cat e David la gradi sa ma mai odihnesc nitel!
disco, din pacate, cred ca o las pe alta data. Mi-ar placea sa ajung si eu dar e destul de departe si singura pana acolo....luni e si ziua mea, poate facem ceva duminica. Asa ca...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Fetele, va rog frumos care stiti cum se fac spatzli? Husbandu e mare consumator si m-a pus sa-i promit ca-i fac... Si eu sint un dezastru in bucatarie...

Am cautat eu cu gogu, da' n-am inteles nimic din retele de p'acolo...

Sarumina.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Pegasis

Fetele, va rog frumos care stiti cum se fac spatzli? Husbandu e mare consumator si m-a pus sa-i promit ca-i fac... Si eu sint un dezastru in bucatarie...
Am cautat eu cu gogu, da' n-am inteles nimic din retele de p'acolo...
Sarumina.
Carmen

Carmenushu, simplu! iei paketu' de spätzli, pui unt in tigaie si le prajesti cca 5 minute si gata
Exista sute de retzete (cele mai faine sunt alea cu sunculitza afumata si branza date la cuptor )
Uite aici www.chefkoch.de/rezepte/111311046617863/Spaetzli-Dibi-Daebi.html" target="_blank">una dintre retete , stiam ca vorbesti germana, da daca nu intelegi, zi si traducem. Pup si pofta mare.
Mira, dac-ash sta pe aproape, zau ca ash lua puii o ora la plimbare ca sa te odihnesti. Pupici multi si toate gandurile bune. Si pe duminica, distractie maaaaaaaaaaaaaare de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

lorelei, multam' de reteta . Am facut ce scria acolo si nu mi-au iesit, is tari ca piatra. I-am aruncat. Miine incerc iar, ca-s capoasa de felul meu...

Evident ca n-am luat din aia gata facuti... ce bine era daca ma gindeam...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Ana, merci esti o dulce, dar merge ma descurc chair azi m-a anuntat sotul ca peste o saptamana e in vacanta!!!
Adevarul e ca ma simt bine dar ma termina nervos!! Si nu pot sa nu ma gandesc daca vine iar mai repede???

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Carmen, eu am patit-o invers, nici o reteta din cartile de bucate romanesti nu-mi iese aici, din cauza ca parca toate-s mai concentrate (ma refer la zahar si faina in primul rand). iti doresc mult succes la spätzli, poate-poate reusesti.
Mira, ce ma bucur, in sfarsit te mai odihnesti si tu.
Adelush, uitasem sa-ti spun:
Casa de piatra, fericire si La multi ani fericiti! sa fiti in continuare familia model pe care-o stiu eu si sa va iubiti vesnic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Adeluuuu, e ziua voastra??
LA MULTZI, MULTZI ANI FERICITZI, SA VA IUBITZI MULT SHI SA FACETZI INCA UN BEBE

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Fetelor sunteti simpatice.
Gata, a fost ziua casatoriei.
Pupici si multumiri pentru urari.

pegasis> am vazut spätzli la aktion la Migros si m-am gandit la tine. Mie nu-mi plac, nici gospodina nu sunt asa ca sfaturi nu am de dat. Iti mai ofer pe tava cateva www.hausfrauenseite.de/rezepte/mehlspeise/spaetzle/index.html" target="_blank">retete. (poti sa alegi : cu oua, sau cu branza, sau cu mere, sau cu spanac, sau,... Cele cu oua is cel mai simplu de facut. Succes!

Adela , mamica de

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57912" target="_blank">Haideti sa ajutam un suflet de copil - Andrei Oniciuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Tot eu. Am scris si pe celalalt forum. Dar am ramas masca dupa www.20min.ch/tools/suchen/story/16580314" target="_blank">articolul cu pricina.(pe scurt: un copil hiperactiv a fost data afara din scoala ca nu a luat acel "Ritalin" care il facea sa stea linistit la ore). Adika elvetienii dau calmante copiilor ca sa fie legume??? Sau nu am inteles io bine?
Voi ce parere aveti? Eu is indignata toata si mi se pare montruos asa ceva.
Ia uitati ce am gasit despre www.ritalindeath.com/" target="_blank">Ritalin.

Adela , mamica de

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57912" target="_blank">Haideti sa ajutam un suflet de copil - Andrei Oniciuc

Mergi la inceput