Din tara cantoanelor - partea a VIII a
Capitol nou- nume nou.
Haideti
Aici gasiti:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23692" target="_blank"> Prima parte
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28052&whichpage=1" target="_blank"> Partea a 2-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31080&whichpage=1" target="_blank"> Partea a 3-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41396&whichpage=9" target="_blank"> Partea a 4-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41396&whichpage=9" target="_blank"> Partea a 5-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43005&whichpage=10" target="_blank"> Partea a 6-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50423&whichpage=11" target="_blank">Partea a 7-a
Adela , mamica de
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57912" target="_blank">Haideti sa ajutam un suflet de copil - Andrei Oniciuc
Raspunsuri
Adela spune:
irenusha> vreau si eu la indianu tau. Ce pofta mi-ai facut.
Cumatra_de_iren unde ai disparut?
Adela , mamica de
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57912" target="_blank">Haideti sa ajutam un suflet de copil - Andrei Oniciuc
lorelei_19 spune:
Neata, frumoaselor! uite, aicea sunt, da n-am avut timp sa scriu. mie mi-e tare bine, si melancolia a mai disparut. cazusem asha, intr-o balta de melancolie visavis de viatza mea dubla- merenschwand si bern, visavis de - departe de familia mea, etc. s-au dus toate pe apa sambetei, mai ales ca am aflat (ssst! secret mare deocamdata, e inoficial ) ca voi prelua conducerea unui proiect foarte important aici, legat de internet + cms, ma rog, chestii tehnice. financiar nu inseamna nimic nou, da profesional sunt vro 10 pasi inainte si munca e foarte-foarte interesanta. asha ca aku sunt vesela si proaspata ca o floricica. plus ca azi am primit de la portarul nostru un cadou: a pictat un tablou extra pentru mine, cu o floarea soarelui, vesel si colorat- asha cum a spus ca sunt si eu. Sa nu va inchipuitzi un portar dintr-ala de 190 cm si plin de muschi, un Adonis contemporan, nu, Heinz are vro 70 de ani, e mic si burtos, da ma saluta in fiecare dimineatza cu "guten morgen, liebe Ana"
Buuun! Aku revin la intrebarea voastra: da, m-am intalnit cu Carmen (pegasis) si am avut o dupa-amiaza tare dragutza amandoua: am fost la pranz si am mancat mancare chinezeasca (sa ne fi vazut cum ne prosteam cu betzele), iar seara ne-am plimbat prin centrul vechi, am fost la o prajitura, i-am povstit cate ceva (mai mult despre mine decat despre Bern ). Carmen, iti multzumesc inca o data din tot sufletul pentru carti (a carat saracutza din ro niste dictionare maaaari si grele pentru mine, drept pentru care-i dau inca un si o ), ne-am amuzat, a fost tare placut. din pacate la ora 6.00 pm a trebuit sa se intoarca. da o asteptam ca vine des in ch si poate data viitoare ne intalnim mai multe, nu?
Eu va pup duuuulce pe toate si revin mai tarziu, aku tre sa plec. Si va urez o zi minunata la toate elvetiencele mele frumoase
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
Adela spune:
quote:
Originally posted by lorelei_19
ca voi prelua conducerea unui proiect foarte important aici, legat de internet + cms, ma rog, chestii tehnice.
Draga Ana ma bucur tare mult pentru tine. Esti mare, ce mai!
Adela , mamica de
iren spune:
Ziua buna, damelor
Cumatra, felicitari shi ma bucur tare mult pentru tine!
Noi stem singurei, ca Bogdan e plecat in Ro, i-am dat listutza de cartzi shi ghete sa-mi puna flecuri A plecat ieri dimineatza shi vine de-abia martzi :(
Care vine miine la o bere shi-o aluna, ha?
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
lorelei_19 spune:
Adelush, sarumana pentru felicitari, te pup dulce
Irenu', daca maine nu plecam in excursie (cum spunea consortu', trag o fuga la o aluna ). da te anuntz.
fetelor, mor de somn, nu stiu ce-i cu mine, ma duc sa ma culc o ora, si dupa aia-s disponibila
iren spune:
'matra, te-am sunat pe la 1, da n-ai raspuns, suna tu cin te trezeshti.
Fetele, io-te ce-am primit pe mail, daca n-atzi vazut:
"Va informez ca in saptamina 4-9 octombrie actorii romani Oana Pellea si
Mihai Sandu Gruia vor fi prezenti la Zürich cu piesele :
-„Du pain plein les poches“ (Buzunarul cu paine) de Matei Visniec
(4,6,8
oct.);
-« Je m’en vais » (Ma tot duc…), adaptare libera dupa William
Shakespeare si
Marc Dore (5,7,9 oct.).
Spectacolele vor incepe la ora 20.30 si vor avea loc la « THEATHER STOK
»,
Hirschengraben 42, 8001 Zürich, rezervari la Tel. 079. 4222236, E-mail
:
tinegiger@bluewin.ch ; Pret 35 CHF/ o piesa sau 60.CHF/ ambele piese.
Informatii suplimentare :
http://www.theaterstok.ch/Oana%20Pellea%20et%20Mihai%20Sandu.htm"
Io m-ash duce duminica, mai vine careva?
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Adela spune:
Salutare
irenusha> Unde anume e berea si aluna aia? Mai degraba as veni la indian ca cu berea cu aluna..... ma fac cat china (iaca am facut s-o poezie)
Btw, de o saptamana e anuntul asta pe www.casa-romanilor.ch" target="_blank">casa ro., da` nu ma`k ca nu le am cu franceza
S-ar putea sa venim (io cu sotu si cupilul) duminica la starbie- Dietikon. Care mai vrea sa vina? Depinde acum si de vreme. Daca e frumos afara nu venim....
v-am pupat si nu uitati ca weekendul asta umbla www.goodnews.ch/events/index_down.php3" target="_blank">Chippendales-ii prin Zürich.
Adela , mamica de
iren spune:
Adelu, shtiu de Chipshi, da-s singurica, cine sa-mi babysitte??
Shi la Starbie nu viu, ca-i departe ...shi termin banii!!
pozne
degetzeii
lorelei_19 spune:
quote:
Originally posted by Adela
v-am pupat si nu uitati ca weekendul asta umbla www.goodnews.ch/events/index_down.php3" target="_blank">Chippendales-ii prin Zürich.
si aku zici? ma duc sa-i caut pe cipaindei. fetelor, revin cu ei /(Adelush, continui si io cu rimele )
Pegasis spune:
M-am repatriat.... lorelei , a fost o placere sa te cunosc!
iren, annie, mii de scuze ca n-am dat telefon, dar pur si simplu timpul s-a comprimat si am constatat (cu mare parere de rau) ca n-am cum sa mai ajung... Data viitoare promit sa nu mai ratez ocazia...
Is cazuta rau de tot in freza, da' imediat ce-mi revin promit sa vin cu amanunte de la intilneala si evident cu poze!
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)