Din tara cantoanelor - partea a VIII a

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Mira, multa sanatate fetitei, off, stiu, cand ai un copil bolnav, nici sa traiesti nu-ti mai arde. Doamne ajuta sa se faca repede bine.
In privinta sarcinii- woww! deja in februarie? de pe-acum iti urez nastere usoara si un bebelush sanatos si voios.
Adelus da de ce vii singura??? ziceai ca vii cu George cu tot. S-a intaplat ceva???
Fetelor, eu vin mai tarziu cu sora mea Codrina. la ora 9 vine si Elisa, ne intalnim cu ea in fatza la mister wong.
Irenu, cat de departe e disco de restaurant? cum se ajunge acolo?
Pup si-o seara faina

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Salut
Am avut o noapte alba, Julia nu se simte bine (cred ca are darmgrippe).
Daca e cat _de_cat bine vin doar la restaurant din pacate, nu cred ca ajung si la disco (vreau sa fiu mai devreme acasa...)
Ge nu vine ca nu poate bona sa stea cu cupilu.

Adela , mamica de

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57912" target="_blank">Haideti sa ajutam un suflet de copil - Andrei Oniciuc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adela

Salut
Am avut o noapte alba, Julia nu se simte bine (cred ca are darmgrippe).
Daca e cat _de_cat bine vin doar la restaurant din pacate, nu cred ca ajung si la disco (vreau sa fiu mai devreme acasa...)

Adelu, noi ajungem pe la 8 in zürich. daca vrei, mergem impreuna (la un ceai cu fetele inainte de disco). Doamne ajuta sa se faca micutza Julie sanatoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

iren> o de la mine pentru organizare. Eu m-am simtit tare bine si am mai uitat putin de grijile care ma asteptau acasa. Si sa mai faci din "astea" ca te pricepi. Eu mai vreaaaau.
Si fiindca veni vorba: acasa totul era ok: Julia nu a mai facut nici febra, nici voma, nici nik! era voioasa si se juca tare frumos cu taica-sau. Azi mergem iar la medic la control. Suntem in continuare la regim.
fetelor> astept povestiri de la disco.

Adela , mamica de

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57912" target="_blank">Haideti sa ajutam un suflet de copil - Andrei Oniciuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Dragele, scriu fuga, cit pune sotzu farfuriile sa mincam.
Âm ajuns la gara la 6, unde am gasit fro 30 de persoane, shi nu 15, cit estimam io ca vor veni in urma malurilor de anuntzare , mi-a placut fatza shocata pe care a facut-o kinezoaica atunci cin i-am zis ca am rezervat o masa pentru cinshpe persoane, dau noi stem 30 ne-a facut loc pin la urma, ca doar nu era sa ne dea afara
Mincarea a fost ok, bubulina mea a halit tot ce i-am bagat pe git, kiar shi jumatea de frühlingsrolle pe care o cershisem de la vecine , n-a facut prea mare galagie, exceptind, ovcorz, batutul cu lingurile in masa in rest, a facut un dezastru in jurul ei, shi pe sub scaun, de nici nu vreau sa ma gindesc ce-au zic kinezicile la adresa mea
Am plecat mai devreme de la resto, am hranit shi culcat plozii, m-am ekipat de scandal shi-am tulit-o la disco, Lady hamilton, un club foarte aproape de gara. Acolo, aglomeratzie, fum shi fete multe shi frumoase, grupu nostru, bineintzeles am trecut pe la bar, mi-am luat o halba de bere ca la Oktoberfest, maaare de se uita lumea la mine ca la urs, shi-am trecut la zbintzuiala, ca doar de asta venisem, nu?? Muzica mijto, diversa, de-am shi uitat ca am plozi acasa
Am aterizat acasa pe la doo, spre marea mirare a sotzului, shi bucurie , ca zicea ca-nainte de doo jumate nici n-apar
Ma bucur tare mult c-am reushit s-o cunosc pe Annie extreme, o dulceatza de fata, haioasa shi vorbareatza, asha ca n-am avut probleme de comunicare kiar deloc, shi care n-a strimbat din nas c-am pus-o sa doarma fara perna sau ca Juli a tzoncait suzeta la capu ei toata noaptea shi-a venit peste noi la 9 dimineatza
Fetele, adeka Adela, Anita &co, cumatra &co, Ela &co, Annie shi restul duamnelor care-au venit va dulce shi ma bucur c-am reushit sa mai vorbim .
Gata, mai scriu p-orma, ca-s kemata la masa

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Iren, si-o pentru excelenta organizare. M-am simtzit suuper si sper sa ne intalnim cat mai des. Discoteca a fost intr-adevar grozava, muzica faina de tot si ne-am zbantzuit de am febra musculara
Singura problema- fumul de tzigara, astept cu nerabdare clipa cand se va face Rauchverbot (interzicerea fumatului) in toata elvetia, cred c-o sa avem o problema mai putzin.
Fug la bern, c-ash mai scrie. Va pup pe toate dulce si va urez o seara minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

hello, fetelor!
si noi ne-am simtit foooarte bine! a fost super!
muzica din disco a fost super, si mai veche si mai noua, dar intr-adevar fumul e o problema!
lore, si eu sper sa se interzica cat mai curand ca tare fericita as mai fii!!
si eu sunt pe fuga ca ma duc sa vad "tanar si nelinistit"...
oricum, ne-a placut foarte mult si sper sa mai facem ceva asa cat de curand!
bravo, andreea!
va pup

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/detail?.dir=9aec&.dnm=3c16.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Eo m am distrat beton, gashca elvetiana de pe forum e de mare angajament, daaaaaaaaaaaaaa sa nu se interzica fumatu ca emigrez. In Spania. Da. Uite asha. (N as avea totusi nik impotriva sa se amenajeze locuri speciale pentru fumat, chiar daca is afara :D).
Va pup
Iren - da tu stiai asta deja :) (sa ma dau de gol la fete ca m am indragostit de Juli? :D)

Mergi la inceput

Annie, pai la tine ma gindeam as'noapte, pe la 1 juma cin picam de somn shi capritza tot sarea din patu ei in capu meu, ca ash trimite-o la tine cu primu avion care trece pe deasupra casei 1 juma e o ora rezonabila de culcare , decit ca io trebuia sa fiu in picioare la 6.45 dimi, ca luni e zi de gradi...moama, ce-ash mai fi catapultat-o pin la Neuchatel, direct la tine-n pat

august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Dragele, vi s-a taiat internetu, sau cum, de una nu mai da p-aci?
Noi stem racitzi, adeka mai mult io, toata lumea aproape-a terminat cu bolitu, shi-am luat-o io de coada
Noutatzi n-am, decit ca miine ma pregatesc sa merg la Zoo c-o pretena kenyana, asha ca cc care are kef de vazut shopirle, sherpi shi alte bizdiganii sa vina la Züri
Annie, eshti ok?
Cumatra, mai lasa munca shi mai bag-o tast-acilea
Anitu, ai terminat cu aranjatu casei? Poate vii miine la Züri, ce zici?
Dane, te-ai descurcat cu pozele pin la urma? Ce face Isabela, tu cum te mai simtzi?
Turtu, ai terminat examenele? Cin eshti gata, da un semn, sa ieshim la o cafea.
Pe Adela n-o mai intreb ce face, c-am vb cu ea
Pe restu fetelor pe care nu le-am intrebat nika, le pup

august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

Mergi la inceput