Mamici de mai-iunie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

vezi papa..de asta imi place mie de tine...hai ca fug in pat, ca prea stau in fund la calculator aici!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
5+

pozne de-ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

haideti sa va spun si eu ceva...eu am fost la ginecolog la 6 sapt si totul era in regula .....in afara de magneziu si niste vitamine nu am primit nimic....nici macar sfaturi despre ce sa fac sau ce sa nu fac..am programare de-abia pe 27 octombrie...adica la 12 saptamani...credeti ca daca nu merg la doctor mai repede nu o sa am copil sanatos?megbeng...stai linistita ca totul va fii bine ca suntem tinere si sanatoase...lol....pupici pt toate mamicile ..

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Buna dimineata, dragele mele! Am avut probleme cu net-ul. Inca mai sunt. Dar dimineata parca merge mai bine.
Am vazut ca ne-am inmultit!Sa ne fie de bine tuturor!
Megbeng, fruntea sus! Si eu sunt de parere sa mai consulti un medic. Stii care e treaba la noi in Romania:analizele bune, pacientul bolnav. De ce nu si invers?!Nu fi trista si sa nu cumva sa nu mai intri! Depresia e cea mai rea pentru micutul tau!Uneori si cei mai buni medici gresesc!
Am cirtit si din urma, asa ca sper ca nu va suparati de sfat. Celor care le cade parul. Este probabil sa aveti o lipsa mai mare de calciu. Eu la gineco n-am ajuns ca e doctorita in concediu. In schimb mi-am facut analizele si evident mi-a iesit o lipsa de calciu. Chiar radeam cu sotul meu! Cica e mancacios de mic puiutul nostru!Imi papa calciul de micut!
Va pup si sa va fie bine tuturor
6+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

A! Uitasem! Boghi! Si eu sunt putin racita! reusesc de fiecare data sa ma pun pe picioare cu ceai de lamaie. Fierb lamaia de o gasesc toate alea, pun niste miere si in doua zile sunt pe picioare. Cama asa e si acum. Deja ma simt mai bine! Va pup

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzi spune:

Buna dimineata!
Eu ieri dupamasa n-am putut intra pe site ca nu mergea. Internet-ul mergea, pe alte site-uri era OK. E adevarat ca pina la prinz e mai usor de intrat.
Eu sunt tare somnoroasa si de ieri am avut senzatie de greata. Nu-mi venea sa dau afara dar mi se facea toata gura punga si imi era un rau general. Problema este ca inca mai simt dureri in burta. O stare de rau n-o exclude pe cealalta? Nici eu n-am fost inca la doctor, dar voi merge luni.
O zi buna si voioasa!
+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Buna dimineata, fetelor!

Va anunt ca sunt in saptamana a 5-a, conform analizei beta hcg.
La doctor cred ca voi merge abia saptamana viitoare, caci deocamdata e bine.
Nu prea am pofta de mancare, dar incerc sa nu fac foamea...
Azi imi cumpar si eu acid folic, sper ca n-are ce rau sa-mi faca, pentru ca il iau fara prescriptie.
Greata nu-mi este deloc...

Magghyc, viata grea avem cu soacrele astea... eu am o fire de greu se cearta cineva cu mine, nu stiu cum a reusit femeia asta...

Megbeng, eu cred ca o sa fie totul bine pana la urma, mai ales ca esti atat de tanara! ma bucur ca ti-ai mai revenit si sa ne tii la curent cu starea voastra (ca doar sunteti doi acum ).

Fetelor, va citesc cu atat drag! ma simt tare bine printre voi!
Va pup!

Simona 5+

http://community.webshots.com/user/simonarotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

salutare fetelor

cine a mai facut poze echo cu bebita in saptamna 4 sau 5 vreau si eu sa le vad.

Mergi la inceput

Draga Si,
poti sa iei linistita o pastila de acid folic pe zi.

+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Zuzi daca-mi dai datele tale , te pun pe lista de pe prima pagina.

Simona (Si bv) m-am uitat pe pozele voastre . parca sunteti decupati din cartile cu povesti, asa de frumooooosssssssssiiiiiii ...

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Draga Liris,
DN 28.01.1972; UM 28.08.2005

Merci!
+4

Mergi la inceput