Mamici de mai-iunie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Megbeng...imi pare rau de ce-am auzit...dar revin la parerea mea..nu am incredere in medicii de acolo..fii precauta si incearca sa mai mergi si la un alt medic. nu pot sa-i uit pe nemernicii aia..cu tot cu aparatele lor cu tot..mi-au distrus psihicul .
Asta a fost primul tau control?
Parca tu aveai scris 5 saptamani si...sau nu mai retin eu?
aco..pe care ai facut-o era ultrason..ce inseamna eco transversal?
Te rog..nu fi trista..eu sunt sigura ca nu ai nimic grav. esti prea tanara. si parca nu te--am auzit sa ai cine stie ce simptome.
Capul sus...si cu credinta vei merge inainte. ai sa vezi ca totul va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

virgi, m-am interesat la greu despre doctorii astia, sa fiu sigura ca aleg bine....iti dai seama ca nu as risca nimic pt puiutz...nu e totul ierdut, insa!
eu am incredere si credinta...sa vedem...daca nu, o luam de la capat! am obosit sa mai plang, gata sunt cu capul sus!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
5+

pozne de-ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

asta e atitudinea!!! ramii aici cu noi, si eu totusi cred ca ar trebui sa vezi si alti medici? ce inseamna diagnosticul? oricum mult CURAJ!

cind ma gindesc ca eu nici nu am trecut pina acum pe la moasa macar ... inconstienti mai sunt olandezii astia.

eu si sarcina o am practic validata doar de trei teste, diferite, din comert. doctora de fam mi-a zis nepasatoare ridicind din umeri ca e suficient.

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Amonar multumesc asa este. mananc foarte sanatos..dar am inceput sa ma rotunjesc bine. mi-e frica sa urc pe cantar,eu toata viata mea am oscilat 47 - 50 kg, niciodata peste. nu mai imi vin jeansii si nu-mi place lucrul asta..dar n-am ce face..sa speram ca dupa ma refac. apropo..de gym. tu mergi la sala? sotului meu ii e teama sa ma mai duc, desi eu cred ca daca folosesc numai aparatul de mers nu-i bai. tu ce parere ai?
in korea nu am avut de-a face cu cabinetele ginecologice pana acum.eu am gasit in plin centrul orasului o clinica " women clinic" si am intrat asa fara programare. am fost primita si mi s-a vorbit politicos.dar putin socata..de cat de rusine ii era medicului sa se uite la mine..eu nu stiu cum o sa faca cand va trebui sa se uite pe bune, stii tu unde. el a trimis asistenta..sa-mi fixeze aparatul si el a venit cand era totul aranjat..eu imbracata cu o fusta lunga si larga si deasupra cu o patura. nu stiu, dar ma amuz mereu cand imi aduc aminte. mi-a placut ca mi-a spus sa-l sun la orice ora..ca el vine la clinica chiar si acasa daca este cazul..clinica fiind a lui.
in rest ma bucur ca si tu te simti bine. eu parca infloresc..ma simt mai bine ca inainte..sper sa o tin tot asa..ca atfel va fi nasol..ca vreau sa plec in singapore..nu vreau sa raman acasa.
gata..ca m-am lungit cu vorba.
pa...

Mergi la inceput

bravo megbeng asa te vreau. sa fii tare si sa ai credinta in tine ca totul va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Megbeng, acelasi lucru l-am patit si eu,la aceeasi varsta a sarcinii. la mine cauza a fost fibromul uterin. Am luat cate 4 Utrogestan/zi, acum sunt in saptamana 11 si e bine. mai inghit la utrogestan pana in saptaman 18, desi m-am saturat de el. Seara le pun intravaginal si dimineata le iau oral. Am incercat numai intravaginal in a 5-a zi de tratament si, dupa o seara si o dimineata de administrare asa, iar am avut o scurgere colorata. De aproape 4 saptamani nu am mai avut nici o problema.Stai in pat cat mai mult, ia-ti medicamentele si va fi bine. Eu am stat in pat doar 3 zile, dupa care am inceput sa ma agit cu drumuri pentru ca aveam probleme cu completarea bormei didactice. Si roaga-te pentru copilasul tau, vei vedea ca ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Fetite frumoase in sarcina utrogestanul are eficienta maxima daca este pus intravagial. este normal sa para scurgeri ca doar nu se "evapora" chiar tot :-)
Megbeng fii barbata, soro. Utrogestan si stat la pat cat mai mult. Se prea poate sa sangerezi la greu etc dar NU UITA in sarcina de cele mai multe ori fibroamele se absorb. Pot cauza mici dezlipiri de pacenta dar acesta este rolul utrogestanului sa ajute si sa sustina fixarea placentei. Eu am sangerat in sarcina pina spre sapt 15-16...utrogestan se numeste "mama" Catrinei.
nu in ultimul rand puteti sa mai treceti o pestoaica pe lista mamicilor de mai iunie 2006. DPN intre 27 mai-3 iunie (am ramas am la activ doua sarcini pierdute, un an si 3 luni de la cezariana si imi tremura chilotii. sarcina cu Catrina a fost dificila si mi s/a rupt apa la 33 de saptamini.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58070" target="_blank">Cum arata mama mea?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57873" target="_blank">De la inima la inima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

liris: Da, cam asa e cu Olanda in ceea ce priveste sistemul de sanatate. Eu nu ma mai duc pe la doctori de ani de zile. Numai la homeopata ma duc, aia stie ce stie, m-a slavat de multe chestii. Dar faza cu Olanda e ca trebuie sa ai gura mare si sa fii nesuferit pt ca numai de gura ta vor sa cedeze. O prietena de-a mea cehoaica are o gura asa de mare si taie si spanzura cand vrea ceva si obtine totul!!!! Cei cu care are ea de-a face numai de rusine ii satisfac cerintele. Dar de fiecare data are dreptate, asta-i chestia mai nasoala. Fetita ei avea la 1 an simptome de meningita serioase si a sunat doctorul noaptea sa vina sa o vada. Ala ia spus sa mai astepte o noapte si o zi si dupa aceea sa-l sune. Cand a auzit asta, s-a transformat intr-un tigru si ia ORDONAT medicului sa vina. A venit ala si a constatat ca fetita intr-adevar avea simptome de meningita. A dus-o urgent la spital, alfel era probabil moarta sau cu urmari de nerecuperat.
Si eu am asigurare medicala dar de multe ori platesc singura pt ceea ce imi trebuie pt ca daca ar trebui sa astept dupa ei...pot sa uiti..Homeopata mi-o platesc ei doar 70%, restul e pt portmoneul meu. Norocul meu ca doctorul meu e mai maleabil si daca ii cer o reteta, imi da totusi. Pt candida si eu m-am tratat cu creme. Dar asta oricum nu mai trece niciodata, trebuie sa stii cum sa te ingrijesti ca sa nu reapara.

Virgi Ma bucur ca te simti bine! Asa as vrea si eu alimentatia ta...dar incerc sa ma intretin bine si aici. E comica povestioara ta cu doctorul!!! Chiar ca imi e greu sa-mi imaginez ca exista asa ceva pe planeta asta. Dar ma rog, fiecare cultura are particularitatile ei. Cu gymul eu am lasat-o chiar foarte moale, nu mai am curaj sa fac nimic de cand cu avortul trecut. Ma gandeam sa ma duc numai la aparate pt muschi dar parca imi este frica. Incerc sa fac plimbari lungi. Articolul acela in engleza pus de... nu mai stiu cine..e foarte bun...scrie si de efort fizic. ai grija de supraincalzire a organismului care poate produce avort spontan!

megbengO a doua sau chiar a treia opinie nu ti-ar strica.

bogdanai Ce sa spun eu? Eu nu sant de acord cu atatea medicamente in general. Mai ales in timpul sarcinii. Eu nu cred in asa ceva. Dar eu am prejudecati pt ca nu am incredere in medicina regulara ci in cea alternativa. Pt raceala poti sa manaci portocale, sa bei ceaiuri cu lamaie si miere de albine. Si kiwi (sunt sanatate curata!) Si sa te pazesti de rece si te odihnesti mult. Asta e tratamentul pe care eu il fac intotdeauna. Atatea toxine nu pot fi bune pt organism...dar ma rog...Nu stiu daca exista Echinacea forte la voi, este un produs homeopatic care intareste rezistenta organismului. Pana si medicii in Olanda il promota. Nu este daunator organismului si nici copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

PAPADIE, DACA AI VENIT TU IN GRUPUL ASTA, NU SE POATE SA PLEC EU!!! imi esti f f draga, te-am mai citit pe forum!!! sa iti mearga bine sarcina...a! si eu am un hematom in jurul sacului, nu fibrom!
sunt barbata, chiar sunt! am citit o gramada de cazuri rezolvate fericit!
plus ca m-am programat, pt o a doua opinie la medsana, la conf herghelegiu, despre care stiu ca e f bun!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
5+

pozne de-ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

iubita mea la a doua sarcina pierduta am inceput sa sangerez, ca de obicei..., si la eco s/a constatat ca sangerarea era de deasupra sacului. a fost masiva si a maturat embrionul. In sarcina cu Catrina sangerarea a fost in jurul sacului si totul a fost OK. Dar eu am stat la pat la modul ca aveam voie la dush 10 minute pe saptamina. Aaa sa nu intrebi de unde apareau sangerarile ca mie n/a stiut nimeni sa/mi spuna. (adica nu mi/a spus nimeni daca e hematom, fibrom, pantera roz bonbon).
uite cam asa fu sarcina mea:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30071&SearchTerms=haine,de,papusa
megbeng totul e posibil!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58070" target="_blank">Cum arata mama mea?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57873" target="_blank">De la inima la inima

Mergi la inceput