Mamici de mai-iunie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 7
Si bv spune:
Mi-am cumparat acid folic, mai ales ca nu mananc prea multe verdeturi... pap si eu ce face mama, caci inca mai stam la ea.
Liris, multumesc de compliment! adevarul este ca baiatul meu este tare frumusel... e o minune! si-mi doresc mult ca puiutul sa semene cu el!
Eu mai astept pana sa merg la un doctor care sa-mi supravegheze sarcina. Oare va fi prea tarziu prin saptamana a 8-a?
Va pup cu drag! 
Simona
http://community.webshots.com/user/simonarotaru
july_g spune:
Buna, burtici! Sunt la ora asta acasa pentru ca m-au amenintat colegii ca ma dau afara daca ii imbolnavesc si pe ei! E bine ca nu mai am febra, doar behai si stranut. Alternativ.
Asa ca am profitat de ocazie si va scriu.
La mine au aparut o perioda greturile dar au disparut din nou! Eu sunt putin mai grasuta, dar parca in ultima vreme m-am rotunjit simtitor, desi nu mananc mai mult decat pana acum! Multumesc lui Dumnezeu, nu m-am simtit mai bine ca acum, niciodata( cu exceptia acetei raceli care ma face si mai irascibila). Sper ca saptamana asta sa ajung si eu la medic.sau saptaman viitoare. Dupa ritmul in care imi creste burtica tare ma gandesc ca nu e numaiun puiut! Mai ales ca am si gemeni in familie!
Daca mi se strica iar net-ul sa stiti ca fac urat!O sa se auda pana pe la voi! Ca m-am obisnuit sa vorbesc cu voi si parca imi ia cineva drogul!
Va pup!
Iulia
6+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]
Amonar spune:
july_gAi grija de tine! Sper sa-ti treaca raceala cu leacuri babesti...:-))) Sa stii ca si eu ma cam ingras fara sa mananc mai mult decat normal..nu stiu nici eu care-i treaba...daca ti se strica netul, du-te la internetcafe pt 1 sfert de ora..:-)))
Fetele, poate ma ajutati cu intrebarea mea ca sant disperata. Am cautat informnatii pe net dar nu gasesc nimic. Ma intereseaza clinici private in care se poate naste, in Timisoara mai precis. Stie cineva cum sta treaba? Daca nu gasesc nimic mi-e frica ca pt nastere trebuie sa ma intorc in Olanda in luna mai. Astept raspuns!
Va pup,
8+
july_g spune:
Multumesc Amonar! Nici nu ma gandesc sa apelez la altceva decat leacuri babesti! Uite acum stau cu o cana de ceai de lamaie in fata cu multa miere si parca deja imi e mai bine!:))
Nu stiu de clinici private in Timisoara in Bucuresti sigur exista si nu te opreste nimeni sa te duci la Bucuresti! Chiar am vazut acum vreo saptaman un reportaj la TV despre noua aparatura dintr-un spital din Buc. nu mai stiu care. Totul era pentru nou-nascuti, cu sectie de neonatologie, arata fain tare!
De-ar fi si la Galati asa!
Va pup!
Iulia
6+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]
Zuzi spune:
Draga Amonar,
in Timisoara eu stiu ca exista numai Clinica Bega - de stat, dar arata cumplit.
Clinica privata a Prof Munteanu este numai pentru tratamente.
Si la Cluj este Clinica privata, plus in Clinica de stat exista saloane private. Poate exista si in Tm asa ceva?! Nu stiu.
+4
Burtocika spune:
Buna, fetele !
Cum o mai duceti? De fapt am citit! Vad ca raceala mai prinde si pe altii, nu numai pe mine! Eu ma sttradui cu ceaiuri (dar mi-e greata), kiwi, pere, piersici ... Nu prea pot sa maninc nimic, doar fructe si brinza telemea ... care mi se pare cam sarata, cred ca trebuie sa renunt la ea ...
Ieri, in ciuda gretii absolut enervante, mi s-a facut pofta de un sandvis si mi-am luat unul ... de m-am mirat si eu: cu ou fiert tare, cu salam, cu cascaval, castravete, o chestie extrem de indigesta, care, culmea, m-a pus pe picioare si mi-a taiat greata vreo 4-5 ore ! Aseara chiar incepusem sa m asimt din nou ca un om normal !
Cred ca asta ma deranjeaza cel mai tare, ma simt "handicapata": sunt vesnic obosita, cu greturi, nu pot sa fac nimic ... am zacut o saptamina cum am ajuns acasa m-am bagat in pat ... Si la servici nu ma scuteste nimeni de treaba, trebuie s-o fac indiferent de cum ma simt ...
In fine, sper sa treaca cit mai repede.
Amonar - nu stiu in Timisoara, dar in Bucuresti exista sigur, chiar de curind a nascut sotia unui coleg; la consultatii s-a dus la Centrul Medical Unirea, unde a facut toate investigatiile; pt nastere s-a internat la Spitalul Elias, unde cezariana + 4 zile de internare cu tot tacimul + toate tratementele = 1200 euro. Daca vrei mai multe detalii, spune-mi si ma interesez.
Hai va pup, si sa va simtiti bine !
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
dianad spune:
Clinica aceea faina e la spitalul Elias. Acolo pot naste atat paciente care au medic de familie si sunt urmarite de medicii din Elias, cat si cele din sistemul privat care tin de Centrul Medical Unirea (au pagina pe net). Eu chiar astazi am fost acolo la medicul meu si la TV am vazut si eu reportajul de saptamana trecuta de la inaugurarea saloanelor rezervate clinicii private. Maternitatea a fost complet renovata in august. E o placere sa fii acolo, bebeii, din cate mi-au zis mamicile cu care am vorbit sunt cu ele in salon. Si lucru important: in maternitate cu greu au acces tatii, iar alte rude si mai greu. Asta inseamna o buna protectie a nou-nascutului, lucru foarte important pentru mine.Diana 11+
megbeng spune:
FETELE, AZI AM REPETAT ECO SI E BINEEEEEEEEEEE
A DISPARUT HEMATOMUL, nici urma de el, am si poza, pe care o s-o pun in album mai incolo...si are 5 sapt si 4 zile...se vede "vezicula ombilicala"...e totul in regula, da am trecut printr-un adevarat cosmar!!!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
5+
pozne de-ale mele
ciuf spune:
Megbeng, ma bucur tare mult sa aud ca este totul in regula. Mult curaj si sarcina usoara.
Pupicei,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
papadie spune:
quote:
Originally posted by megbeng
FETELE, AZI AM REPETAT ECO SI E BINEEEEEEEEEEE
A DISPARUT HEMATOMUL, nici urma de el, am si poza, pe care o s-o pun in album mai incolo...si are 5 sapt si 4 zile...se vede "vezicula ombilicala"...e totul in regula, da am trecut printr-un adevarat cosmar!!!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)5+
pozne de-ale mele
BRAVO!!!!
la mamika si
la bebe sa fii cuminte sa n-o mai sperii pe mamika*www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58070" target="_blank">Cum arata mama mea?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57873" target="_blank">De la inima la inima