Mamici de mai-iunie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Mie mi-a spus doctorul ca e absolut OK, doar in cazul in care ai dureri de burta mai mari (cum e cazul meu) e interzis...
Deci daca nu exista semne de alarma, spor la treaba , de cate ori pe zi va tin puterile
Megbeng, unde ai gasit revista? Chiar mi se pare interesanta, mi-as lua si eu. O sa ma programez si eu la o eco la dr. la care ai fost tu, sper de data asta sa revin cu vesti mai bune!
Daca e vb de ordinea bb-ilor dupa varsta sotului, al meu e Peste (va suna cunoscuta aceasta zodie?)...
Poate ne facem o rezervare in ac salon (dupa ce sa hotaraste fiecare pe unde naste) ce ziceti??
Pupaturi,
Si aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

liris,cred ca pe listutza ar fi dragutz sa fim trecute dupa DPN....de la cel mai apropiat la cel mai departat...daca nu ai timp, ma ofer sa ma ocup de listutza, sa punem pe ea si si si link-uri, si ce-o mai fi, dupa modelul mamicilor mai mari
shori, nu stiu de scurgeri..habar n-am cum ar trebui sa fie..la mine nu prea sunt
irinel, saptamana nebuna-saptamana nebuna, da nu te stresezi prea mult, da? ca nu cred ca ii place samburelului! (eu vorbesc!)
puiudana, bogdana, cami, zuzi, mai asteptam vesti de la voi!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
5+

pozne de-ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

megbeng si restul fetelor, putem sa facem cum s-a mai facut. putem sa facem cum ne taie capu'(de aia sugeram virsta tatilor, dc se cunoaste, binenteles ....) din punctul meu de vedere tot aia e.

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

a luat cineva utrogestan ORAL? e normal sa apara o mica secretie maronie?

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
5+

pozne de-ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Liris ma gandeam de cand ai scris de vasul de sange in urina si acum ca zici de durerile de spate iar mi-a venit gandul...tu ai avut vreodata probleme cu rinichii? Stiu ca de la rinichi te doare spatele si daca elimini ceva nisip sau pietricele ai si ceva sange (nu neaparat foarte mult) in pipi.

Megbeng, nu am luat niciodata utrogestan de nici un fel. Pune un subiect nou daca vrei, sau poate iti spun alte burtici... Daca nu, suna doctorul...oricum nu te alarma prea tare, cum mai zicea cineva, cat timp e putin cantitativ si maron se pare ca e ok.

Magda cred ca ce au vrut sa iti spuna e ca, daca apare sange curat e un semnal de alarma, trebuie sa te duci la medic, dar nu e neaparat sa fie rau. Insa poate fi rau si atunci e bine sa iei masuri. Pupici, drum bun si numai bine. Te asteptam cu vesti bune peste o saptamana.

Shoricutzo e absolut normal, scrie si in articole de specialitate. Si eu am scrugerea mult mai abundenta decat inainte. Daca nu ai mancarimi, usturimi sau alte asemenea, nu-ti face griji. Poti sa mentionezi doctorului eventual cand te mai duci pe la el...

Megbeng eu as lua-o mai incet cu sexul desi e absolut permis, dar numai daca toate sunt in regula. Ma gandesc ca macar sa treaca trimestrul 1 cu pericolele lui. Noi mai facem, nu in fiecare zi,da oricum, insa eu n-am avut nici un fel de probleme nici la prima sarcina nici acum. Pardon, la prima sarcina, mai pe final, am avut o pata maronie pe tampon si doctorul a zis ca ar fi bine sa ne ferim o perioada, da oricum era burta maaaare si nu prea mai aveam chef...

Pupici pe burtici.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 10+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

buna megbeng, eu sunt o mamica de mai-iunie 2005. eu am luat utrogestan oral. du-te fuguta la dr. daca este o scurgere maro trebuie sa te vada un dr si eventual daca poti sa faci o echo ar fi super bine.

multa sanatate
monu si bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzi spune:

Buna dimineata!
Ieri am avut 3 sageti in burta (jos) la intervale de aprox. 5 minute. Am stat in pat si m-am speriat.
A avut careva dintre voi asa ceva?
Acum am ramas cu o senzatie de mincarime si jena in burta. Alte belele n-am avut.
Voi va speriati la senzatii de genul asta?
Va pup
4+ (de miine 5+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

salutare burtici
va urez weekend placut si sa auzim numai de bine.
shoricuta draga mea!!! ce ma bucur ca esti in listuta noastra. am vazut ca suntem foarte apropiate cu UM. eu inca n-am aflat exact cate sapt. am. joi sper sa aflu mai multe. iti urez o sarcina usoara si un bb frumos si sanatos.
irinel dupa cum ii stiu eu pe koreeni ( rusinosi tare). am sa am de tras si eu pe langa ei. ca nu voi fi consulatata si cu ochii. am inteles ca nici femeile ginecolog nu se uita la celelalte. dar mr. lee care est barbat. lasa ca-l fac eu sa se uite..incet incet.
In rest korea e o tara linistita. cu multe traditii si obiceiuri. care la noi au disparut acum multi ani. nu e o tara perfecta tocmai din punctul asta de vedere dar nu avem alta alternativa momentan . In orice caz e mai bine ca acasa. asta cu siguranta. desi uneori asa ma ia un dor de casa, dar incerc sa-mi treaca repede. sunt chestii care se bat cap in cap..e o tara foarte dezvoltata economic dar uitata din punct de vedere social. nu stiu cum ne vad ei, dar noi i-am acceptat asa cum sunt ba chiar i-am inteles din toate punctele de vedere.
va pup pe toate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Megbeng, iti citez din prospectul otrogestanul-ui pe care cu onor il iau "utrogestan 100 mg trebuie utilizat in timpul sarcinii numai in primul trimestru si doar pe cale vaginala"
Mie totusi doctorul ginecolog mi-a spus ca pot sa il iau oricum...Oral are insa o gramada de reactii (somnolenta etc si am ramas la...cealalta cale
Intreaba o alta burtica de dureri de burta - da, si eu am, drept pt care mi s-a interzis si mi s-a dat no-spa, 2 pastilute pe zi, numai in caz de durere mare (doarece durerile sunt pana la un punct normale, din cauza ca uterul "trage" de ligamente ca sa creasca.Cred ca orocum ar trebui sa ii dai macar un telefon doctorului tau inainte sa iei ceva...
Dragelor, pe langa toate mie mi s-au dat si vitamine, Materna. Voi luati?
Duminica frumoasa - desi in Bucuresti ploua cu dusmanie...
Magda si samburelul Nichita de 5+

Mergi la inceput

ok, de diseara il pun si eu intravaginal, mai ales ca imi da niste ameteli cumplite si dorm mai mereu...nu e vorba ca nu as fi avut incredere in voi, dar eu sunt genul de pacient pentru care ce zice dr e litera de lege
multumesc din suflet pt tot!
revista barza e cam pe terminate, ca a aparut in septembrie..si eu am descoperit-o tarziu...da o sa mai apara numere...incerc sa fac poze digitale si sa le pun in album... sperca e legal
fetelor din RO, voi ce doctori v-ati ales?

5+

pozne de-ale mele

Mergi la inceput