Miresele anului 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 9
mexxa spune:
Am gasit fetelor ceva pe net....http://www.ele.ro/articol_902.html aaici am aflat cateva lucruri care ma interesau cu logodna...asa ca aruncati si voi un ochisor daca va intereseaza. Maine am sa merg la biserica sa vorbesc cu un preot sa vad ce zice
Va pup
http://community.webshots.com/user/mexxa Printesica la cununia civila..
kateryna spune:
quote:
[purple][font=Comic Sans MS]Pai....teoretic, intai te logodesti si abia dupa de cununi, nu?...
Aaa...nu prea e asa. Logodna la biserica se poate face numai dupa ce te-ai cununat civil. Din nou povestea cu logodna = 1/2 din cununia religioasa.
quote:
Cum sa mai fie timp ? Mai ales in cond in care acum e plin sezon de nunti ??? De ce lasi pe altii sa se ocupe si nu te ocupi tu ?
Cauta un restaurant mai mic... astea nu sunt, de obicei, ff ocupate cu nuntile... sau o terasa draguta... nu stiu...
Ideea este sa fii calma, nu are rost sa-ti strici bucuria din cauza altora...
Aaa...al meu socru responsabil cu controalele de la sanepid pe restaurantul ala a zis ca aranjeaza el si ca scoate si un pret mai bun. Cred ca am spus tot.
krelia spune:
quote:
Originally posted by kateryna
Aaa...nu prea e asa. Logodna la biserica se poate face numai dupa ce te-ai cununat civil. Din nou povestea cu logodna = 1/2 din cununia religioasa.
Hm...stii sigur??
Pentru ca, noi avem niste prieteni care s-au logodit (e drept, acasa, dar, cu tot tacamu', cu popa, cu lumanari, cu cununiile pe cap...) de Craciun 2003, iar in 2004 vara au facut cununia civila si religioasa in aceeasi zi.
Deci.......nah.....
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
kateryna spune:
V-am pus si eu o poza cu rochita pentru cununie. Nu se vede ea pra bine dar asa ptr o idee... Promit sa pun si alte poze maine.
http://community.webshots.com/user/k4t3ryn4
Giova spune:
Hai mai fetelor!!!
Si eu stiam ca logodna e inaintea cununiei. Si daca chiar trebe nasi, atunci n-o mai facem.
Oricum am vb. cu mama si i-am spus sa vb. cu preotul si sa-i spuna ca noi nu avem nici verighete nici nasi si nici nu ne vom lua pana la anul.
Acu astept sa vad ce-a zis preotul.Dar m-ati cam bagat in ceatza, zau asa.
poze
gio si bb Marco 24+
mexxa spune:
Ceatza....si eu am cazut in ea
http://community.webshots.com/user/mexxa Printesica la cununia civila..
pyssy spune:
Eu cunosc un cuplu care s-au logodit inainte de cununia civila care dealtfel nu a mai avut loc niciodata ..
Probabil depinde de preot ..
balkina spune:
Mai fetelor, LOGODNA SE FACE FARA SA FII CUNUNAT CIVIL SI ESTE JUMATE' DE CUNUNIE RELIGIOASA. Si bineinteles ca depinde de biserica daca iti trebuie nasi sau nu. De ce nu va duceti la Sf.Anton (Curtea Veche) daca vreti sa faceti fara nasi. Va trebuie doar 2 prieteni-cuplu. Nu inteleg unde e ceatza aia?!?
Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1
Giova spune:
Neatza fetele!!!
Eu nu mai zic nimic de logodna, pana nu aflu ce a vorbit mama cu preotul.Asta e un om mai deschis noului si poate, poate.
Daca nu sa faca o mica slujba sa ne dea binecuvantarea.
Fetelor eu vreu confeti!!!
Mi-au placut alea cu porumbei, dar sunt numai in Bucuresti?
Ieri am vorbit de tort, cica ei fac torturi de 1,200, care costa 200.000 lei. E scump?
Pt. cei 26-28 invitati ma gandeam la 2 torturi.
I-am zis mamei si soacrei sa nu faca nimic, ele se gandeau la prajituri ca-mi aduc eu torturile din Timisoara.
poze
gio si bb Marco 24+
Raza de soare spune:
Simt ca nu mai pot !... Nu e zi in care sa nu ma rog sa putem sa ne mutam de acolo, sa stam doar noi, sa nu-i mai vad pe ai lui...
Aseara a iesit un scandal monstruos si toata lumea ne acuza pe ai mei si pe mine... De ce ? Daca am sau nu dreptate, va rog sa-mi spuneti...
In august, de ziua tatalui meu, fara nici o urare de bun simt, soacra-mea mi-a pus in brate invitatia pt nunta fiica-sii, sa le-o duc alor mei. Desi toata ziua am avut grija sa-i spun ce zi este, n-a catadicsit macar sa le dea un telefon. Asta in conditiile in care mama, la orice zi, onomastica / nastere, a sunat sa-i ureze La multi ani.
Acum cateva zile, dupa o discutie cu puiu’, mi-a aruncat in fata ca oricum, cu banii care i-ar da la masa ai mei, abia si-ar plati mancarea, asa ca sora-sa nu le va simti lipsa. Nu conta ca parintii mei au vazut-o o singura data pe sclifosita aia si ca practic, nu aveau nici un motiv sa vina la nunta. Ei veneau pt mine, ca sa nu ma simt prost cu atatea priviri pline de ura. Si i-am spus puiului ca le voi spune parintilor mei sa nu mai vina; m-a durut sufletul, dar am facut-o. Tata mi-a recunoscut ca se asteptau sa primeasca un telefon de genul „ Ce faceti ? Va asteptam la nunta... veniti ? „. Sigur ca n-au primit asa ceva; in schimb, ai lui s-au dus la 300 km sa-si invite neamurile si pe-ai mei n-au putut macar sa-i sune. Pt ca vezi D-ne, e suficient ca le-au dat invitatie. Pai la fel de simplu o puteau trimite prin posta...
Si aseara, puiu’ a intrebat-o pe sora-sa daca ii suna, ea sau maica-sa. Nu va spun ce fata a facut ! A inceput sa urle, sa tranteasca usile, ca „ auzi, mama, AIA, au pretentii... extraordinar ! Auzi, sa-i sun ! Sa zica mersi ca i-am invitat... „ „ AIA” erau parintii mei. M-a durut. Si nu am spus decat „ Lasa, o sa-i sun eu sa-i invit, ca parca e nunta mea.. „.
Au sarit socrii, cum adica au pretentii de sunat si invitat la nunta, cine se cred ? Le-am explicat ca la fel cum au putut in primavara, sa-i invite sa le faca ditamai scandalul, pt ca voiam noi sa ne casatorim, la fel puteau si acum si am plecat. Si a ramas puiu’ cu ei... D-zeule, ce mi-au auzit urechile !... Pt ca de la noi din camera se aude perfect...
N-am putut rezista sa nu cobor si sa-i cer explicatii socrului in momentul in care l-am auzit ca spune „ Lasa ma, ca-l sun eu si-i zic „ Ba, esti prost, nu stii sa citesti pe invitatie data si ora ? „... I-am spus doar ca nu mi-a placut, ca nu-i frumos, pt ca sunt parintii mei si... cuscrii lor... si credeam ca merita sa fie respectati. S-a ridicat de pe canapea val-vartej, de-am crezut ca-i vine sa-mi dea una si... n-a recunoscut nimeni ca ar fi zis asa ceva. Nici macar puiul meu. Dimpotriva, le-a luat partea si a vorbit urat despre ai mei. Pt ca i-a spus maica-sa tot ce-i statea pe limba legat de mine... m-a jignit... mi-a jignit familia... Concluzia ? Si-au dat iar arama pe fata si au recunoscut ca nu ma inghite nimeni acolo, iar eu ma simt de parca as sta cu chirie... si stiti spaima chiriasilor: teama de a nu fi aruncati pe usa afara.
In toiul scandalului, l-am sunat pe tata si i-am spus sa nu mai vina la nunta. Cand le-am transmis scuzele de rigoare socrilor, mai rau au inceput: ca si-au dat ei seama, ca nu sunt prosti, ca de fapt, cauta un motiv sa nu vina la nunta, ca nu au bani, n-au cu ce sa se imbrace ( aici puiu’ accentua ideea, din cauza mamei, care nu stia daca sa-si ia o rochie de seara, cu corset – la rugamintea mea, de a vedea toata lumea ce mama frumoasa am – sau un costum elegant )... ca de ce nu spun adevarul. Iar mie-mi venea sa le urlu in fata suma pe care ar fi dat-o ai mei la masa si din care nu merita fi-sa nici un leu. Normal ca isi permit si vor sa vina, cu tot scandalul si rugamintea mea de a sta acasa!! Dar nu le mai schimba nici D-zeu parerea... Si socru-meu, cu ura-n priviri a zis ca nici sa-i roage, nu mai au ce cauta la nunta, ca o sa-i sune el sa le spuna asta. Iar soacra-mea... ca la o saptamana dupa nunta, vrea sa stam ff serios de vorba, cu tot cu fi-sa si gineri-su si... asa cum e scandalagioaica... si cu ai mei. Pai cine crede ea ca vine ?... Si a reusit din nou sa ne faca sa avem poate cea mai urata cearta, puiu’ si eu... si sa ma simt ca si cum pregatirile de nunta le facem degeaba... nu stiu, poate gresesc, pt ca sunt f suparata, dar... acum asta simt. Desi stiu ca ma iubeste enorm... le permite alor lui sa intervina in familia noastra. Si l-am rugat plangand sa nu faca asta, sa fie mai intai sotul meu si mai apoi baiatul lor, asa cum am ales eu, in momentul in care m-a cerut de sotie... Stiu ca ar vrea sa eu si ai lui sa ne intelegem, dar nu se poate si nu pt ca nu vreau eu.
Cu chirie, ar fi imposibil sa stam, acum, cand avem nunta... o casa a noastra, pt mult timp de acum incolo va fi un vis... poate dupa nunta, ne vom muta cu chirie. Dar pana atunci, ce se va intampla, cum sa rezist, cum sa apar relatia noastra ?
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...