Miresele anului 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 8
Raza de soare spune:
Mexxa
Si noi am fi vrut sa ne logodim, dar... am aflat ca trebuie nasi... In plus, trebuie facuta slujba, nu doar binecuvantarea preotului. Este vorba despre logodna voastra in fata Domnului, este slujba speciala ! Cum ar fi daca si in loc sa va cununati, doar v-ar binecuvanta preotul ? Cum spunea o miresica...
Mi se pare normal ca slujba de logodna si cea de cununie sa fie facute impreuna... nu doar sa intri in biserica si sa treci direct la " Se cununa X cu Y... "..., ci mai inainte sa te logodesti, apoi...
Iar la logodna, ca si la cununie, e nevoie de nasi si de lumanari...
E un ditamai subiectul pe DC pe aceasta tema... cauta-l...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by krelia
Buna dimineatza...pe la pranz....
Raza, am citit. Si punct.
Da, pe la pranz... lenesoooooooooooooooo !...
Cu cititul ?
Raza de soare
krelia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Da, pe la pranz... lenesoooooooooooooooo !...
Cu cititul ?
Pe la pranz...ca avusaram treaba..n-avusaram nici net...si uite asa!
Ce e cu cititul???
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
kateryna spune:
Hmmm...nu mai inteleg nimic. Eu cand am intrebat de logodna la biserica, preotii mi-au spus ca trebuie sa avem nasi de logodna si ca trebuie sa fie casatoriti. Explicatia a fost ca slujba de logodna e jumatate din slujba de nunta.
In fine...fetelor simt ca o iau razna. Cred ca in curand o sa-mi socrii. Mai am doua saptamani pana la cununia civila si ei imi zic ca inca mai e timp pentru aranjamente cu restaurantul, bla bla. Cand am auzit ca el merge sa vorbeasca la restaurant pe 14 in conditiile in care cununia e pe 15 am zis ca o iau razna. Drept urmare am fost aseara la restaurant sa vorbesc si...toate sambetele din luna octombrie sunt ocupate. Acum sa-l vad eu cum merge el cu 40 de persoane dupa el prin Bucuresti ca sa caute restaurant. Cred ca o sa ne puternic cand ajung acasa in seara asta, nu de alta dar aseara au scapat ca era prea tarziu.
Pot spune totusi ca am reusit sa fac un lucru, sa iau rochita pentru cununie.
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by kateryna
Eu cand am intrebat de logodna la biserica, preotii mi-au spus ca trebuie sa avem nasi de logodna si ca trebuie sa fie casatoriti. Explicatia a fost ca slujba de logodna e jumatate din slujba de nunta.
Asta incerc sa explic eu...
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by krelia
Ce e cu cititul???
Ala despre restaurant... bravo ca nu bagi in seama !
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by kateryna
ei imi zic ca inca mai e timp pentru aranjamente cu restaurantul, bla bla. Cand am auzit ca el merge sa vorbeasca la restaurant pe 14 in conditiile in care cununia e pe 15 am zis ca o iau razna. Drept urmare am fost aseara la restaurant sa vorbesc si...toate sambetele din luna octombrie sunt ocupate. Acum sa-l vad eu cum merge el cu 40 de persoane dupa el prin Bucuresti ca sa caute restaurant.
Cum sa mai fie timp ? Mai ales in cond in care acum e plin sezon de nunti ??? De ce lasi pe altii sa se ocupe si nu te ocupi tu ?
Cauta un restaurant mai mic... astea nu sunt, de obicei, ff ocupate cu nuntile... sau o terasa draguta... nu stiu...
Ideea este sa fii calma, nu are rost sa-ti strici bucuria din cauza altora...
Raza de soare
Giova spune:
Vin si eu cu vesti bune: ce inseamna sa ai pile la primarie. S-a dus mama direct la varu-so- viceprimarul si el ne va cununa, in orice sambata dorim, de preferabil pana la ora 15 sa nu fie aglomerat.
A dus-o si la biroul unde trebuie sa depuna actele, tanti de acolo i-a zis ca trece cu vederea ca nu avem actele in original, ci numai copii dupa certificat si CI, analizele si atat. Astea trebuie depuse cu 10 zile inainte. Cum noi vrem pe data de 15 oct., atunci mama mea va merge in 6 cu ele.
Mi-a zis ca a avut niste emotii de zicea-i ca ea se casatoreste!!!
Asa ca ne vom casatorii in noul sediu al Primariei, intr-o sala superba si noua, cu piscina.
Avem cam 30 pers. invitate, familia si prieteni apropiati. Si ne gandeam s-o trimit din nou pe mama la un restaurant sa vedem cat ne va costa o fripturica si ceva de baut, iar de acasa sa vin cu tortul si sampania.
Si ne mai gandeam noi, sa facem si logodna la biserica, daca tot facem si masa.
Acum ramane de vazut, daca reuseste sa vb. cu preotul si ne poate logodi, ca nu avem verighete si nici nasi, doar asa pt. linistea noastra sufleteasca.
Ce parere aveti?
Am vazut ca si Mexxa vrea sa faca logodna si nu e nevoie de nasi, asa ca...
Fetelor mai am o intrebare: care se face prima: logodna sau cununia?
Sa stiu s-o trimit pe mama brambura prin oras, ca tare-i place.
poze
gio si bb Marco 24+
krelia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Ala despre restaurant... bravo ca nu bagi in seama !
Ba mai mult...cred ca ma voi duce sa vad si eu viermisorul cu pricina, chiar maine, ca doar sunt invitata la o masa oficiala!
E drept, pe la orele pranzului....da' poate, totusi il gasesc acasa!
26 august 2006
krelia spune:
quote:
Originally posted by Giova
Fetelor mai am o intrebare: care se face prima: logodna sau cununia?
Sa stiu s-o trimit pe mama brambura prin oras, ca tare-i place.
Pai....teoretic, intai te logodesti si abia dupa de cununi, nu?
26 august 2006