Miresele anului 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

Pentru toate miresicile de 2005, va trimit un site bestial pentru nunta, unde puteti gasi toate colectiile existente de rochii de mireasa (asta daca nu l-ati gasit deja). Va spune cineva care are peste 1000 poze de mireasa salvate deja. De asemenea, puteti sa va construiti direct pe site lista de invitati si o groaza de alte facilitati. Link-ul este: http://www.theknot.com/bs_main.shtml

Va pupi pe toate!

Ah, inca o intrebare: stie cineva unde se gasesc confetti in forma de porumbei? Vreu neaparat genul asta de confetti si nu gasesc deloc pe DC unde s-a mai discutat.Multumesc.

P.S. Krelia ma poti trece si pe mine cu Restaurantul Casa Universitarilor, sala de jos pe listutza.

Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

'Neata, miresici!
Tocmai am avut aseara o discutie mai serioasa cu al meu iubitel referitor la nasi. Stabiliseram noi ca daca pana la sfarsitul lunii nu gaseste o pereche de nasi care sa ne convina amandurora, raman ai mei, adica cea mai bune prietena a mea, din scoala generala, si sotul ei, care s-au si oferit inca de acum un an sa ne cunune. Obiectia lui era ca nu prea avem puncte comune, noi ne-am mutat in Bucuresti, iar ei s-au mutat la tara, unde au acum o mandrete de casa, si ca nu ne vedem prea des. Aseara am luat toate variantele - propusese o pereche de la el de la birou, dar i-am amintit ca stabiliseram, de asemenea, sa nu fie cineva de la munca, ca apar probleme, si mai multi prieteni comuni, din pacate, toti necasatoriti. Cu toate ca suntem destul de tinerei in grupul nostru de prieteni, se pare ca suntem cam primii care ne decidem sa facem marele pas. Da, dar suntem "batrani" ca relatie.... Asa ca, batalia e cam pe jumatate castigata, si e foarte probabil c ain week-end-ul acesta sa punem marea intrebare. Nu ma astept la alt raspuns decat da! Sunt tare incantata.

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fany_23 spune:

Multumesc frumos Raza de Soare...
Daii mi-a transmis toate informatiile....vb si eu astazi cu iubitul meu si vedem cand ii contactam.....
Sper sa ne luam si grija asta ...cu muzica .....

Pupici pt toate miresicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Fany, daii, Rallu... cu placere ! Fany, activeaza-ti odata PM ala, ca poate mai ai nevoie...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Kreliut, uite ce scrie blanca000 la Comentarii...

Am fost sambata la o nunta in Calipso -in Agronomie si desi aveao o parere foarte bune despre salon vreau sa zic ca ma dezamagit. E un pic cam tiganesc cu mult auriu dar ma rog sa zicem ca aranjat arata dragut. Numai ca ei folosesc aceleasi huse de scaune la mai multe nunti sau nu imi explic de ce erau murdare si husele si fetele de masa (aveau ceva uscat pe ele ).
Vecinei mele de masa i-a adus pestele si pe acolo mergea vesel un viermisor..am presupus ca era de la foaia de salata dar nici asa, sotul meu a avut urme de ruj pe ceasca de cafea si cand i-am aratat sefului de sala cica "se intampla si la case mari"...ce sa spun ce casa mare sunt ei..si eu nu am mai patit asa ceva nicodata..si ca sa mai zambim un pic un alt vecin de masa avea servetul plin de ruj (servet curat abia pusese mana pe el). Si daca am cerut un zahar la cafea..nu a mai venit deloc.
Spatiul de dans era foarte mic pentru cati oameni erau invitati , aprox. 240, sau ma rog asta tine si din aranjamentul meselor.Si ca sa ajungi totusi la ring frecai vreo 20 de scaune pana acolo. Aerul conditionat in loc sa traga aerul sau ceva, sufla direct in ceafa noastra si oricum era racoare.
Totusi meniul a fost frumos si aspectuos (daca ignoram virmisorul), pacat de sarmalute care mie nu mi-au placut foarte tare...dar astea sunt nimicuri.
Toti ospatarii si seful de sala sunt mai negriciosi si ma rog nu asta deranja cat felul lor de a se purta.

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Buna dimineatza...pe la pranz....

balkina, imdediat te trec in lista.
Raza, am citit. Si punct.

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Giova, scumpa si eu am avut aceeasi dilema!!!
Noi vrem o cununie civila fooooaaaarte intima, adica parintii, nasii si atat.Astfel am hotarat sa facem o mica petrecere acasa. Acolo vom avea si muzica pe care o vrem, ne vom simti in largul nostru, vom putea sta oricat de mult dorim.
Depinde cat de restrans va fi si la tine, sau poate nu.
Pupicutzi multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Yupiii am observat ca am primit si eu o stelutza rosie si frumusica...
balkina merci de site....e tare fain, si intr-adevar sunt lucruri tare frumoase...
In rest fetelor cum mai stati cu pregatirile...si vreau am o intrebare la care eu inca nu am apucat sa aflu raspunsul:
Pentru a face logodna(asta vream noi sa fim impacati pana anul viitor la cununia religioasa) ne trebuies nasi???
Sunt tare confuza cu raspunsul asta si daca stie care ziceti-mi si mie.
Va pup si o zi frumoasa

http://community.webshots.com/user/mexxa Printesica la cununia civila..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

Eu am facut deja logodna anul trecut si iti pot raspunde: iti trebuie doi prieteni, adica un cuplu, necasatoriti. Noi am facut la Sf. Anton si n-am dat decat 500.000 lei la sfarsit (cand am facut rezervarea nu ne-a cerut nimik). La noi au fost viitorii nasi - asa am vrut noi - care nu erau casatoriti la vremea aceea.
O zi frumoasa si tie

Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

MEXXA, noroc cu tine, asa am vazut ca si eu sunt posesoare de stelutza!!!
Pentru logodna nu-ti trebuie nasi. Eu si iubitul meu ne-am logodit acum cateva saptamani chiar inainte de cununia religioasa a prietenei mele. Inainte de slujba, am mers la preot, iubi mi-a oferit inelul de logodna, si parintele ne-a binecuvantat si a sfintit inelul.
Totul a fost o surpriza pentru mine, din partea iubitului meu.
Pentru ca noi eram inaintea unei cununii care era programata preotul s-a rezumat doar la binecuvantare si sfintit. Insa de obicei se citeste un pasaj din Sf Scriptura, din Tina Casatoriei si va spune: Se logodeste robul.........etc.
Ce m-am intins, in concluzie nu-ti tb nasi, nici macar martori, dar cine oare vrea sa fie singur in astfel de momente frumoase???
Pupicutzi draguti

Mergi la inceput