Miresele anului 2006 (21)

Miresele anului 2006 (21) | Autor: Catalin

Link direct la acest mesaj

MIRESICI 2006 42 miresici

Februarie 1 miresica
25.02. a.cicel, Miercurea Ciuc

Aprilie
01.04. daii, Bucuresti cununia civila
Mai 2 miresici
06.05. kateryna, Bucuresti (15.10.2005 - civila)
27.05. BlueEyes, Complex Severus, Zalau
Iunie
12 miresici
03.06. alinush2005, Bucuresti
03.06. balkina, Bucuresti
03.06. nicolici26, Bucuresti
03.06. Puricoasa, Iasi
03.06. ralnied1, Iasi
03.06. Raza de soare, Restaurant Crangasi, Bucuresti
10.06. LeiLa, Grand Hotel, Sibiu
17.06. dido, Hotel Parc, Sala Mincu, Bucuresti
17.06. piggy, Restaurant Casa Bucur, Bucuresti
17.06. Rallu, Restaurant Vulturul, Bucuresti
24.06. pisoi_turbat, Bucuresti
??.06. adriana15
Iulie 8 miresici
01.07. ooana, Restaurant Europa, Tg Mures
01.07. ralu_trancu, Restaurant Intim, Calarasi
08.07. anamariame, Botosani
15.07. emilyjeuly, Bucuresti
15.07. laura_andreea, Locanta Jaristea, Bucuresti
15.07. ucucuca, Biserica Domnita Balasa, Restaurant Herastrau, Bucuresti
22.07. tigrutz, Biserica Gradina Icoanei, Restaurant Casa Ardeleneasca, Bucuresti
22.07. iia, Iasi
August 10 miresici
19/26.08. Andita, Bucuresti
19.08. cris-papureanu, Restaurant Dorna, Mamaia
19.08. Giova, Hotel Cetate, Alba Iulia
20.08. mexxa, Iasi
26.08. adirys21
26.08. fany_23, Restaurant Calipso, Salon Rustic, Bucuresti
26.08. Ioana-Cristina, Restaurant Magura, Tirgu Ocna, Bacau
26.08. krelia, Restaurant Calipso, Salon Albastru, Bucuresti
26.08. magdala, Constanta
26.08. ramona26, Bucuresti
Septembrie 2 miresici
09.09. dana_ene, Restaurant Crang, Buzau - nasica
09.09. enderbaby, Restaurant Recital, Iasi
23.09. kemsy, Restaurant Onyx, Iasi
Miresici indecise...inca 6 miresici
??.06./??.07. lgireada, Iasi
??.07./??.08. dyadya, Bucuresti
??.??. ancuta5, Casa Centrala a Armatei, Bucuresti
??.??. madutza_1978, Bucuresti
??.??. pepenash, Bucuresti
??.??. plici_plici, Bucuresti

Va rog sa semnalati eventualele modificari ale listei mireselor prin www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=krelia" target="_blank">mesaj privat sau www.desprecopii.com/forum/pop_mail.asp?id=12752" target="_blank">mail catre www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=12752" target="_blank">krelia!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57431" target="_blank">(20) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57018" target="_blank">(19) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56499" target="_blank">(18) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56044" target="_blank">(17) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55700" target="_blank">(16) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55517" target="_blank">(15) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55309" target="_blank">(14) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54792" target="_blank">(13) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54341" target="_blank">(12) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53918" target="_blank">(11) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52936" target="_blank">(10) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52008" target="_blank">(9) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50963" target="_blank">(8) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50273" target="_blank">(7) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49626" target="_blank">(6) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48484" target="_blank">(5) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46834" target="_blank">(4) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45863" target="_blank">(3) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44203" target="_blank">(2) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34160" target="_blank">(1)

Sa fiti fericite!

www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin

Think pink!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

MIRESICI 2006 44 miresici

Februarie 1 miresica
25.02. a.cicel, Miercurea Ciuc

Aprilie
01.04. daii, Bucuresti cununia civila
Mai 2 miresici
06.05. kateryna, Bucuresti (15.10.2005 - civila)
27.05. BlueEyes, Complex Severus, Zalau
Iunie
13 miresici
03.06. alinush2005, Bucuresti
03.06. balkina, Restaurantul Casa Universitarilor, sala de jos, Bucuresti
03.06. nicolici26, Bucuresti
03.06. Puricoasa, Iasi
03.06. ralnied1, Iasi
03.06. Raza de soare, Restaurant Crangasi, Bucuresti
10.06. jesia, Bucuresti
10.06. LeiLa, Grand Hotel, Sibiu
17.06. dido, Hotel Parc, Sala Mincu, Bucuresti
17.06. piggy, Restaurant Casa Bucur, Bucuresti
17.06. Rallu, Restaurant Vulturul, Bucuresti
24.06. pisoi_turbat, Bucuresti
??.06. adriana15
Iulie 9 miresici
01.07. ooana, Restaurant Europa, Tg Mures
01.07. ralu_trancu, Restaurant Intim, Calarasi
08.07. anamariame, Botosani
08.07. briza_marii, Bucuresti
15.07. emilyjeuly, Bucuresti
15.07. laura_andreea, Locanta Jaristea, Bucuresti
15.07. ucucuca, Biserica Domnita Balasa, Restaurant Herastrau, Bucuresti
22.07. tigrutz, Biserica Gradina Icoanei, Restaurant Casa Ardeleneasca, Bucuresti
22.07. iia, Iasi
August 10 miresici
19/26.08. Andita, Bucuresti
19.08. cris-papureanu, Restaurant Dorna, Mamaia
19.08. Giova, Hotel Cetate, Alba Iulia (15.10.2005 - civila)
20.08. mexxa, Iasi
26.08. adirys21
26.08. fany_23, Restaurant Calipso, Salon Rustic, Bucuresti
26.08. Ioana-Cristina, Restaurant Magura, Tirgu Ocna, Bacau
26.08. krelia, Restaurant Calipso, Salon Albastru, Bucuresti
26.08. magdala, Constanta
26.08. ramona26, Bucuresti
Septembrie 2 miresici
09.09. dana_ene, Restaurant Crang, Buzau - nasica
09.09. enderbaby, Restaurant Recital, Iasi
23.09. kemsy, Restaurant Onyx, Iasi
Miresici indecise...inca 6 miresici
??.06./??.07. lgireada, Iasi
??.07./??.08. dyadya, Bucuresti
??.??. ancuta5, Casa Centrala a Armatei, Bucuresti
??.??. madutza_1978, Bucuresti
??.??. pepenash, Bucuresti
??.??. plici_plici, Bucuresti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57431" target="_blank">(20) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57018" target="_blank">(19) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56499" target="_blank">(18) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56044" target="_blank">(17) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55700" target="_blank">(16) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55517" target="_blank">(15) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55309" target="_blank">(14) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54792" target="_blank">(13) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54341" target="_blank">(12) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53918" target="_blank">(11) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52936" target="_blank">(10) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52008" target="_blank">(9) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50963" target="_blank">(8) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50273" target="_blank">(7) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49626" target="_blank">(6) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48484" target="_blank">(5) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46834" target="_blank">(4) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45863" target="_blank">(3) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44203" target="_blank">(2) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34160" target="_blank">(1)

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

quote:
Initial creeata de Catalin
Va rog sa semnalati eventualele modificari ale listei mireselor prin www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=krelia" target="_blank">mesaj privat sau www.desprecopii.com/forum/pop_mail.asp?id=12752" target="_blank">mail catre www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=12752" target="_blank">krelia!

Deci....da...deci...ati inteles, nu?...deci..."iarta-ma, aneta!" (pt. cine a vazut tradati in drag. lunea trecuta )

Mama, ce-mi place..mesaj privat...alea alea..ce tare sunt!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Ceasul meu arata doispce trecute fix asa ca va zic si eu buna-dimineata.
In final m-am dus iar la RomExpo sa vad rochita.
Cu tot famelionul dupa mine...situatie enervanta si amuzanta in acelasi timp.
Concluzia?
Mie si prietenului meu ne-a placut la nebunie, tata a strambat din nas si mama oscila intre cele doua tabere (avea chestii care-i placeau si chestii care nu).
Tipele de la casa de moda erau de nota 11. Foarte de treaba si cu o mie de idei.
Am hotarat ca o sa mai colind Bucurestiul in cautare de rochite (sa nu zic ca am fugit la periferie cand eu stau in buricul targului) dar, daca nu gasesc ceva care sa-mi placa la fel de mult, mergem in primavara la Pitesti s-o comandam..
Deci...in acest moment am bifat 2 chestii pe tabel...restaurant si rochita.
Daca reusesc sa urnesc caruta si incepem sa cautam si formatie (si gasim), pot sa ma linistesc cat de cat.
Aaaa...pardon, uitasem, mai sunt si nasii carora le-am propus dar nu vor sa zica nici DA nici BA
Apropos de formatie...vad ca nu mi-a raspuns nimeni asa ca mai intreb o data, cine stie, poate-poate....
A auzit cineva de formatia Impuls din Comarnic (si anume ce)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Neata , fetelor ! Raluu , parca tu intrebai de formatia Impuls ? Daca e acceasi pe care o stiu eu ,. sa stii ca are piese foarte frumoase. Mie mi-au placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

'mneata, leneselor ! Ca de obicei, prima... asa credeam...
Rallu si alte miresici... Nu am uitat de formatie... ieri am vb cu sefu' si vine in Bucuresti, sa dam avansul. Oricum, suntem pe lista... asa ca n-aveti sanse, cum zicea Rallu, sa mi-i luati... Mai au nunti... dar la Pitesti si C-ta... deci sunt ff cautati... Am bagat nr in memorie, dar am uitat incarcatorul acasa, asa ca... maine vi-l dau...
Sambata am semnat ctr la rest... i-am pus sa scrie ca aducem noi bautura... pt ca am avut surpriza sa vad in ctr meniu " estimativ 25 euro "........ Zaaaaaaaaaaaauuuuuuuuu ?????? Pai estimativ, la un eventual proces... inseamna si mai putin, nu ? Ca se vor scumpi alea-alea... pai deja au bagat 2 euro... sa nu se puna cu mine la de-astea, ca iese urat...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

Si eu a doua!
Ah, iar m-am sucit...vreau numai DJ ...acum vreau sa evit coemntariile lautarilor, de genul..."de la socru' maaaareee...traiasca nashuuu"..."si acum o suta pentru lautari, daca v-a placut"....asa ca, incep cautarile pentru un DJ.
As fi vrut sa mergem si la biserica...dar, cu vremea asta piesa...am stat numai in casa....poate saptamana asta....sper...
In rest....am facut 2 ani de cand stau impreuna cu iubi

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza...!!!
Krelia la cat mai multi ani fericiti impreuna cu gabi al tau!!!

Noi vineri seara am rezolvat cu nasii pt. marco.Au acceptat rapid. Nasica mi-a zis ca si ea vroia sa ne propuna, asa ca....
Sambata deja s-a si uitat de mobilier pe net pt. el, ca i-am zis ca nu prea gasesc.
Sambata am fost prin Arad, la cumparaturi haine si pt. Marco, duminica acasa.
Si uitre asa trece timpul si pt. nunta, nu rezolvam nimic.
Si vine luna oct. si trebuie sa facem civila, la sf. lunii si eu nu prea am tragere de inima.
Clau zicea sa-mi fac o rochie, dar ce rochie? la ditamai burtoaia mea!!
Poate aveti voi ceva pareri.

poze
gio si bb Marco 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by krelia

[purple][font=Comic Sans MS]Si eu a doua!
Ah, iar m-am sucit...vreau numai DJ ...acum vreau sa evit coemntariile lautarilor, de genul..."de la socru' maaaareee...traiasca nashuuu"..."si acum o suta pentru lautari, daca v-a placut"....asa ca, incep cautarile pentru un DJ.

Pai poti foarte bine sa ai formatie si sa nu ai comentarii.
Stabilesti inainte cu ei ce vrei si ce nu vrei.
Ca, daca e s-o luam asa, si DJ-ul poseda un microfon la care poate "sa-si dea cu parerea".
Indiferent de ce alegi: formatie sau DJ, totul e sa sti sa-ti impui punctul de vedere "E nunta mea si eu vreau asa si asa!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Multi inainte, Krelia!
In ceea ce priveste formatia versus DJ, eu nu mi-am schimbt parerea de la inceput. Nu vreau formatie, de nici o culoare. M-am saturat de improvizati, de comentarii aiurea si de falsuri vazute la alte nunti. Asa ca, tot de pe CD cred ca se aude mai bine, nu falseaza nimeni, si canta ce vreau eu! Si de gasit, cred ca e mult mai usor de gasit.
Am fost ieri in vizita la o miresica de 2005, ca sa vadem DVD-ul de la nunta. Foarte dragut, dar genericul putin cam telenovelistic pentru gusturile mele. In rest, totul profesionist,niste poze superbe, montajul foarte dragut.
Tot de la ea am si o recomandare de restaurant, acum tre' sa va cer si voua parerea, dat fiind ca nu mi-a calcat piciorul pe acolo. Ce ziceti de Casa Bucur? Ei zic ca au facut cununia civila acolo, si a fost OK, servire bune, mancare la fel, si preturi OK.
Va pup, si spor la treaba, dat fiind ca e inceput de saptamana.

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata!
Krelia... si eu vreau tot DJ, deci te sustin!
In alta ordine de idei, are si Rallu dreptate, ca poti stabili cu muzicantii de la inceput anumite chestii, la fel cum am si eu de gand ca fac cu DJ-ul . DOar ca am vazut nunti unde s-au stabilit anumite lucruri si pana la urma s-a intamplat cu totul altfel, ca invitatii voiau aia, aia si tot asa...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput