Miresele anului 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 10
dyadya spune:
Mutati-va de acolo imediat chiar de-ar fi sa amanati nunta! In ritmul asta ai sanse, Doamne-Fereste, sa organizezi ceva ce nu se va mai face! Mai ales pt ca el le ia partea alor lui, in casa lor, impotriva ta si a familiei tale. URAT! Lasa-i pe ei, dar el ce are?! Deci, sfatul meu este asta: plecati de acolo cat mai repede. Se gasesc gasoniere mai pe la capatul Bucurestiului, mai neingrijite, mai etc dar MAI IEFTINE(chiria), asa ca nu e un capat de tara. Iar nunta nu e musai s-o faceti anul viitor, mai poate astepta. Mai bine va faceti singuri nunta si stati linistiti, decat sa inghiti tu atatea, sa primiti banii lor, la pachet cu ideile lor, la pachet cu ura lor, si pana la urma pentru ce? Ca sa-ti scoata toata viata pe nas ca te-au tinut la ei in casa, ca ti-au facut nunta, ca ai tai sunt nu stiu cum si tu la fel? Si mai presus de toate esti cam singura impotriva tuturor ca vad ca al tau nu se omoara cu aplanarea conflictelor de acest gen ba mai mult se implica trup si suflet in ele. Repet: mutati-va! Daca relatia voastra este serioasa, daca va iubiti cu adevarat nu are absolut nici o relevanta in ce an faceti nunta!
kateryna spune:
Uff Raza, sincer nu as dori nimanui sa treaca prin ce ai trecut tu. Acum important e sa te calmezi tu si sa incerci sa-ti pui ordine in ganduri. Sincer sunt dezamagita de reactia logodnicului tau care ar fi trebuit sa iti ia tie apararea. Aici nu conteaza cine si cati bani are, conteaza in primul rand respectul. Stiu ca poate nu ar trebui sa iti spun asta, dar nu crezi ca ar trebui sa ai o discutie serioasa cu viitorul tau sot? Gandeste-te ca el va fi omul langa care va trebui sa stai toata viata si nu cred ca ar fi bine sa stai sa te gandesti tot timpul la cuvintele pe care le-ai auzit acum. Gandeste-te ca o mica discutie intre voi acum-chiar daca o sa se transforme cumva intr-o mica cearta- te va scuti de o cearta mult mai puternica pe viitor cand iti vei aminti cum s-a purtat el vis-a-vis de parinti tai. Si in ultimul rand, nu uita ca stai cu socrii tai. Daca au inceput sa aiba atitudinea asta de acum, ai grija la ce va fi pe viitor. Nu uita ca indiferent cand de mare e dragostea, se intampla destul de des ca o soacra sau dupa caz socrii, sa o ucida.
http://community.webshots.com/user/k4t3ryn4
krelia spune:
Nasol
In primul rand, Raza, as vorbi cu al meu. Si l-as intreba: cu cine vrei sa faci casa??? Cu mine sau cu ai tai??
Si i-as spune: tu nu vezi ca ne distrugem, fara sa vrem? Ne distrug ei?
Vorbeste deschis cu el! Situatia nu poate as continue asa, pentru ca se va agrava si mai devreme sau mai tarziu cien stie unde se va ajunge! Intr-un fel, bine ca "s-au scapat" de-acum, ca sa stii cu cine ai de-a face. Gandeste-te cum ti-ar fi fost casatorita cu el, sa ti se intample asa ceva....
E trist, dar adevarat...nu sunteti nici primul, nici ultimul cuplu cu astfel de probleme, dar trebuie sa iesiti din impas, trebuie sa gasiti rezolvarea in doi.
Si da, nunta poate astepta, daca Doamne fereste va fi cazul de asa ceva....importante sunt problemele actuale.
Vorbeste cu el si spune-i ce simti. Deschide-i ochii!!!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
emilyjeuly spune:
Raza, nu te superi pe mine ca iti spun, dar iubitul tau nu cred ca te respecta in nici un fel daca este in stare sa te jigneasca in acel fel. e ingrozitor!!!! cum poti sa construiesti o relatie, o casnicie pe lipsa de respect. el ar fitrebuit sa iti ia apararea sa incerce sa aplaneze conflictele nu sa iti faca tie reprosuri. ar trebui sa iti dai seama ca meriti mai mult. indiferent cat de mult il iubesti nu poti sa il schimbi. nici macar nu sunteti casatoriti si el indrazneste sa te jigneasca pe tine si pe parintii tai (nu ca ar fi ok daca ati fi casatoriti)numai ca sa le cante in struna parintilor lui. un barbat care nu stie sa isi apere femeia pe care o iubeste fata de oricine incearca sa o "atace" nu merita sa fie iubit. eu, in locul tau (nu te supara) as avea o discutie la rece cu acest om si i-as spune clar parerea mea si daca nu s-ar da pe brazda l-as parasi instant. nu merita sa suferi din cauza unor oameni ca nu stiu ce inseamna respectul fata de celalalt si nu au cel mai elementar bun simt. Inca o data imi cer scuze pentru cuvintele grele pe care le-am spus. este doar parerea mea si sper sa nu te superi.
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
Andita spune:
Categoric, asa gandesc si eu. O discutie serioasa este absolut necesara. Gandeste-te la viitor, in cazul in care sa zicem ca stati in sfarsit la casa voastra, dar va cerati si voi, ca tot omu'. El ce-o sa faca, o sa dea repede fuga la mamica si al taticu, care o sa-i umple capul cu tot felul de prostii. Gandeste-te ce fel de casnicie ar mai fi si asta? E trist ca el nu reuseste sa rupa cordonul ombilical nici la varsta asta, si sa-si stabileasca prioritatile in viata. Parerea mea: nu te multumi cu locul al doilea in viata lui. Daca faci greseala asta acum, nu numai ca nu o sa reusesti sa "promovezi", dar o sa te vezi la un moment dat in situatia de a te multumi cu mult mai putin. Gandeste-te bine: merita? Lasa pentur o clipa planurile d enunta, ca deocamdata aveti treburi mult mai importante de rezolvat. Eu in locul tau as lua masuri extreme, pana la amenintarea de terminare a relatiei, si nu numai. Sunt barbati care numai in asemenea conditii incep sa gandeasca rational si-si dau seama ce pot pierde.
Bafta mult!
Nunta noastra
Giova spune:
Raza imi pare rau de ce se intampla. este o situatie foarte trista.
Mai multe nu zic, deoarece au scris fetele mai sus, si sunt de acord cu ele.
Nunta mai poate astepta, daca puiul tau nu stie cui sa-i ia apararea.
poze
gio si bb Marco 24+
pyssy spune:
kateryna sunt total de acord cu ceea ce zici tu , mai ales ca eu sunt patita cu fosta scorpie ( a se citi soacra)...
la timpul respectiv am crezut ca lucrurile se vor schimba cu timpul, si-am mers inainte , dar inainte cu cateva luni de nunta , scorpia mea a reusit sa-si vada visul implinit si sa ne desparta definitiv.
Acum m-am casatorit, si am avut bafta sa dau de acceasi problema ( mi-am luat pachet promotional: sot si soacra la acelasi pret) dar fiind patita , in mom in care au inceput discutiile si certurile din cauza soacrei am pus piciorul in prag si iam cerut sa aleaga : ori eu ori ea ..eram decisa sa renunt , dar iubi meu ma ales pe mine , ne-am mutat singuri , ne intelegem perfect si nu ne mai certam (pana acum nu ne certam decat din cauza ei )
Raza, gandestete ce-ti doresti mai mult: nunta , si o viata presarara cu scandaluri si suparari, sau linistea , iubire si in ultim rand nunta ca o implinire .
quote:
Originally posted by kateryna
Uff Raza, sincer nu as dori nimanui sa treaca prin ce ai trecut tu. Acum important e sa te calmezi tu si sa incerci sa-ti pui ordine in ganduri. Sincer sunt dezamagita de reactia logodnicului tau care ar fi trebuit sa iti ia tie apararea. Aici nu conteaza cine si cati bani are, conteaza in primul rand respectul. Stiu ca poate nu ar trebui sa iti spun asta, dar nu crezi ca ar trebui sa ai o discutie serioasa cu viitorul tau sot? Gandeste-te ca el va fi omul langa care va trebui sa stai toata viata si nu cred ca ar fi bine sa stai sa te gandesti tot timpul la cuvintele pe care le-ai auzit acum. Gandeste-te ca o mica discutie intre voi acum-chiar daca o sa se transforme cumva intr-o mica cearta- te va scuti de o cearta mult mai puternica pe viitor cand iti vei aminti cum s-a purtat el vis-a-vis de parinti tai. Si in ultimul rand, nu uita ca stai cu socrii tai. Daca au inceput sa aiba atitudinea asta de acum, ai grija la ce va fi pe viitor. Nu uita ca indiferent cand de mare e dragostea, se intampla destul de des ca o soacra sau dupa caz socrii, sa o ucida.
http://community.webshots.com/user/k4t3ryn4
tigrutz spune:
In sfarsit, am reusit si eu sa-mi fac timp si sa intru sa va salut Sa nu care cumva sa credeti ca v-am abandonat, dar serviciul mi-a ocupat tot timpul in ultima vreme, iar seara acasa nu stiam cum sa nimenresc patul mai repede
Dar am citit ce-ati scris.....Raza, imi pare rau de ce ti se intampla, dar sincer, sunt de acord cu fetele....primul lucu pe care ar trebui sa-l faci, sa ai o discutie foarte serioasa cu el. Stiu ca-l iubesti foarte mult, dar gandeste-te ca daca el acum nu te respecta, nu-ti respecta parintii si ca, in loc sa aplanezele conflictele, nu face decat sa aprinda spiritele, atunci cum va fi cand veti fi casatoriti? Nu vreau sa te superi pe nici una dintre noi, dar gandeste-te foarte bine la ceea ce e de facut....
In rest, pt nunta, momentan n-am mai facut nimic, tot am zis ca ajungem la biserica sa vorbim cu preotul, dar tot timpul a intervenit cate ceva. Poate ne facem timp weekend-ul asta, sau poate weekend-ul viitor.....sau cine stie cand...
ralnied1 spune:
Raza, puiule, fii nesimtita in relatia cu ei! Crede-ma, e cea mai buna solutie! Citind intamplarea ta, parca ma si vedeam pe mine... Cel putin in situatia mea, ai mei nu stiu nimic, ca nu am de gand sa-i bag in mormant inainte de vreme.... In rest, aceleasi discutii tampite le avem aproape zilnic cu ei. La mine, insa, in ultima vreme, iubi imi ia apararea, indiferent care e situatia!Si te inteleg perfect si cu mutatul, pentru ca suntem in aceeasi oala. Nu-mi inchipuiam vreodata sa ajungem la asa ceva, dar uite ca asta e situatia. Nu mai zic ca pe mine ma alunga socrul de acolo zilnic, si nu cu vorbe frumoase, ci jignindu-i pe ai mei, care chiar nu au nici o treaba...
Apropo, ultima data m-au acuzat ca la ai mei ne ducem incarcati cu de toate si lui nu-i dam nici un pahar de suc. Ce om meschin! Pai ai mei ne dau de toate cand ne ducem, dar de la socru-meu primesc doar injuraturi si cuvinte grele!
Asa, ca, Raza, nu-i baga in seama! Ca te omori singura, asa cum faceam si eu! Inainte plangeam zile in sir dupa cate o cearta de asta, acum, sincer, chiar ma distreaza. De ce sa ma consum si sa le dau lor satisfactie? Mai bine ii termin nervos razand cand ei fac scandal...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Giova spune:
vai ce draci am!!!
M-a sunat maica-mea, pe langa ca mi-a zis cat ma costa de pers. la restaurant( o friptura, o bere, un cognac, o cafea: 300.000 lei), mai imi zice ca ce fac cu cei care au auzit de cununie, neamuri si ei vin la Primarie, cum le zic sa nu vina la masa?
Ce naiba sa fac?
Am inceput sa plang de nervi si i-am zis ca nu mai facem nimic si gata.
Mergem ne cununam si atat.
Astept sa ma calmez putin si pe urma sa vb. si cu Clau.
poze
gio si bb Marco 25 fix