Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005(39)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Fetelor, voi cum va mai simtiti? Eu am o stare in mine... de-mi vine sa le las toate balta si sa plec acasa sa lenevesc. Am intrat intr-o stare de apatie, ca nu am chef de nimic. Cel mai greu mi-e sa vin la lucru. Si cand ma gandesc ca mai am 3 luni de muncit!... imi vine sa V-am spus ca aici nu pot intra in concediu de maternitate decat cu vreo 2 sapt. inainte de-a naste. Ma apuca groaza cum o sa fie mai pe toamna cand sunt zilele mai scurte si eu m-oi scula cu noaptea-n cap sa vin la servici si-oi fi si multa... Asta e. Bebelina sa fie sanatoasa.
Noi inca nu am cumparat mobila pt. camera fetitei, dar vrem s-o facem in curand. De-abia am zugravit-o, asa ca ne putem duce sa alegem un patut si-un dulapior.
Rog pe fetele care se pricep sa stearga numele de Anais din dreptul caruciorului roz pentru ca ne-am razgandit si n-o s-o numim asa. Inca nu ne-am decis la un nume, dar nu cred ca va fi Anais. Va multumesc!
Pupici la toata lumea!

Meems 24s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Hadi, bre, nu va mai certati atita. Sintem toate cu hormonu' vesel, asa ca toatele sintem sensibiloase la ora asta.
Orice lista e bine venita ca o sursa de inspiratie.

Sa nu dati cu rosii, dar pentru lucrusoare merita sa mai aruncati cite un ochi si la magazine second-hand. Mama mi-a luat citeva foarte dragute cind am fost in Ro. De asemenea, am mai gasit chestii dragute si ieftine la MiniPrix (alea sint noi). Varul meu, care acum are 8 ani, a fost imbracat numai de la second de cind era bebelus si sa vedeti ce bine si frumos a crescut! Dar e adevarat ca acum 8 ani secondurile erau mai spalatele si cu lucruri de mult mai buna calitate ca acum.
Eu mi-am luat citeva costumase de la second de aici care sint adorabile si aproape noi.

Pt. americance: o buna sursa de mobila ieftina : baby depot.

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

meems... idem... ma simt buna de impachetat si pus la cos...
daca s-ar putea sa nu fac nimic, ar fi perfect. dar... nu prea se poate, mancarea nu se face singura, vasele nu se spala nici ele de la sine, masinutele si trenuletele de prin casa nu se arunca singure in cos... copilul nu manca si nu se spala singur... ma gandesc uneori cu groaza cand o sa fac toate astea dupa ce ma intorc la munca...
stau si numar zilele pana pe 7... cand o sa-mi vad bebelina... sper sa fie ok si nu tot mititica...
azi mi-am luat analizele... Fe meu e in picaj... adica Fe am, chiar peste medie, dar nu-l asimilez... hemoglobina scade cam prea repede... in ritmul asta nici nu stiu unde ajung cu ea la nastere... doza nu mi-o poate modifica, ca deja e maxim... asa ca doctora de familie mi-a spus ca in momentul asta pe ea o depaseste, sa discut cu dr meu sa vad ce-mi recomanda el. data trecuta eu mi-am revenit dupa nastere... acum, daca vor merge prea rau lucrurile, o sa ia si bb Fe in primele luni.
eu anemica, bebe din burtica.. sper sa fie bine...

adriana, bine ai venit!!!

Cristina 26+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

eu ma mut...ok, ni inca ca nu am gasit inca unde-plus am avut o disputa cu sotul si i-am spus ca de-acu' inainte sa caute singur...asa se explica absenta, ca deja m-am apucat de impachetata...

cat despre bebe3, de vreo 2-3 zile nu prea ma simt eu in apele mele, si desi misca parca nu-l simt eu cum trebuie-sunt panicoasa rau de tot. nu stiu daca rezist pana pe 6 fara sa trag o fuga pe la doctor...

noi gasiram un magazin ieftin -big lots...am luat un tarc de pus in curte...tare-i util, si poate fi folosit ca si cort de copchil mai incolo...il puteti vedea in pozele noi pe care le-am pus...am si poze de la ziua lui Alex-sa-mi traiasca il trec in curand la adolescenti-are 12 ani...

si veste buna-nu mai tusesc...

ripley-eu am folosit pila de unghii la inceput, ca ii taiam degetele cu forfecuta...pompa, mi-au dat din spital, pipeta-tylenol/paracetamol vine sticluta cu pieta ei-iar antibioticul nu am reusit sa i-l dau cu pipeta...in mancare, in biberonul cu lapte-de masurat f.bine cu seringa...
gentuta termorezistenta, iar am primit una pe gratis de pe la doctor, excelnta daca pleci cu laptele matern in biberon...dar eu de cand am trecut pe formula nu mai folsesc-iau formula in biberon sau cutiuta+apa in termos...asa ca imi dureaza toata ziua, apa e la temperatura care vreau si nu am nevoie sa o mai incalzesc...

ok, iar ma dau mare ca sunt la bebe3

meems-succes la gasit mobila...
inteleg perfect problema cu hormonii- ...si la munca(lucrai si eu cu Lia in burtica...mai ales cand imi spuse o tanti ca ea nu poate sa plateasca factura ca e gravida in 5 luni si nu poate sa lucreze-eu eram atunci gravida in 7 sau 8 luni...mi-am muscat buzele sa nu-i spun ceva destept la telefon ca ma sanctionau si nu mai vedeam bonus...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-26
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Anamari, in legatura cu tanti aia care era in luna a 5-a si nu lucra, pe cind tu lucrai, gindeste-te ca nu toate sarcinile-s la fel, nici macar la aceeasi femeie, ce sa mai vorbim de femei diferite...
Sint gravidute care stau aproape legate de pat luni intregi, sau internate in spital!
Eu, incepind cu luna a 2-a (aprox.) nu mai eram in stare sa ma tin pe picioare. Vomam tot, orice, de la orice miros, de la orice miscare mai brusca. La prima sarcina am vomat 8 luni de zile. Si eram sub medicatie...
La sarcina asta nu mai vomit de vreo luna de zile, dar am greturi ribile in continuare, la te-mire-ce mirosuri. Si, in plus, s-au agravat problemutele mele cu inimioara... nu am voie efort, ce sa mai zic de stat 8 ore la servici, carat dosare, etc (cam asta faceam inainte sa ramin insarcinata cu bb2). Deci este f. greu de stiut ce si cum legat de o sarcina a cuiva. Daca nu esti in pielea ei...
Slava Domnului ca tu esti bine si nu ai probleme de genul asta! Sa dea Dumnezeu sa fie asa pina la sfirsit, sa i o nastere usoara si sa te refaci rapid!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

off topic

dara
mara
cand vii la o plimbarica in parc???

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

Simina-ca ar fi avut o sarcina cu probleme, asta a fost primul lucru care mi-a trecut prin minte...dar nu, tipa era pur si simplu gravida ...(era de datoria mea sa intreb pentru ca o sarcina cu probleme se califica pentru protectie medicala-adica daca nu poti sa-ti platesti factura dar esti bolnav, sau un membru al familiei e bolnav tot te bucri de servicul respectiv-gaze, apa, electrictate, telefon...)
dar asta e fata mai putin cunoscuta a Americii-the hood, zonele de housing...cei care nu vor sau nu pot sa munceasca...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-26
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Fetelor, Ina, Coralia si restul-multumim de urari si voua nuami bine in continuare si sarcini usoare!

Denisa
19+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Mai fetele va iau la bataitza daca va mai certati,chiar nu merita,ne-am adunat pe forumul asta sa ne impartasim una alteia idei si experienta,iar cand nu suntem de acord cu cineva..asta este..fiecare cu parerea lui.Eu una selectez ce cred ca este important pentru mine din tot ceea ce se emite,chiar nu pot sa ma supar pe nici una dintre voi si mi-ar parea rau ca unele sa paraseasca forumul doar din cauza unor "conflicte intre pareri".
Si acum sa va zic cu ce m-am ocupat ieri..bineinteles cu bulionul pentru iarna...mi s-au copt rosiile in gradina si neavand incotro a trebuit sa le fac..doar nu le-oi lasa sa se strice...Ieri cand am ajuns acasa de la servici..surpriza..al meu sotior era pe "aparat" in bucatarie..adica spala rosiile si le taia in oala de fiert.A vrut sa-mi faca o surpriza pana vin eu de la servici rosiile sa fie gata fierte sa le dam doar prin masina...sa nu va zic ce era in jur in bucatarie..plin de apa,coji de rosii...stropi de rosii pe faianta,dar eu am preciat gestul si l-am laudat bineinteles ca a facut totul superbine...Oricum faptul ca m-a ajutat a contat mult,am terminat mai repede decat am prevazut.
Raceala mea inca persista,azi am luat vreo 2 linguritze de miere cu propolis ca de azi dimineatza ma deranjeaza si gatul...incepe sa devina urat..acum numai febra imi lipseste....
Va pup.

Varsta bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

off topic:va rog imi modifica si mie cineva acolo la listuta?o sa am o fetita care se va naste cel mai probabil in jurul datei de 17.dec. la sp.cfr2 la dr.nayel.
mersic mult de tot.va pupam:Adriana15 si bebeita 24+.

Mergi la inceput