Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005(39)
Raspunsuri - Pagina 7
Morgano spune:
Salut fetelor!
Nu am scris de vreo 2 zile pt ca am fost ocupata cu umblatul prin magazine si cu trebi pe la birou, dar am citit tot.
Anda77, acum cateva luni ti-as fi dat dreptate ca Lavi02 vrea sa se impuna, chiar eu i-am spus ca "emite pareri matusalemice" dc bine imni amintesc si ma umfla rasul :)) Dar uite ca in timp m-am convins ca de fapt e o tipa super-ok (si chiar nu-i iau apararea) pur si simplu stie o gramada, ca unele sunt bune altele nu chiar asa, fiecare se mai sfatuieste si cu altii si ia din ce se spune pe forum ce considera ca i se potriveste. Asa ca nu are rost sa te superi pe ea, pe Dineutza nici atata ca ea e mai copilaroasa si are alt stil de a se manifesta (poate se supara pe mine acum, desi nu are de ce - nu o categorisesc, dar chiar e simpatica si nu vad cu ce ar putea deranja pe cineva).
Eu zic ca important este sa discutam pe baza listutelor, indiferent cine le face, sa ne spunem parerile ( ca doar nu dam cu parul) si sa nu ne suparam una pe alta, pt ca de fapt ne-am adunat pe site din singurul motiv ca vom avea copii in acelasi timp si nu pentru ca ne-am fi simpatizat sau cunoscut dinainte, asa ca ar trebui sa tinem mai putin cont de personalitatea fiecareia si mai mult de parerea respectivei persoane. In timp ne-am apropiat cate unele de altele pentru ca totusi fiecare a investit cate ceva prin participarea pe site, unele si suflet, altele doar timp. Parerea mea, desigur.
Camelia tin pumnii, sper ca la ora asta esti deja ok.
Mirela, mai ai putin din sarcina, si pana acum totul s-a rezolvat, nu vad de ce nu va fi ok si de acum incolo, nu te speria, dc era ceva grav nu te lasau sa pleci acasa, te investigau mai mult etc. Sanatate iti doresc.
Si ca sa vedeti ce chestie, azi mi-am definitivat lista mea pt bebe, am sa ii dau un paste, dupa ce termin de completat preturile. Nu am sa adaug diverse maruntisuri la latitudinea fiecareia, ci am sa pun cu pret cu tot, ca le-am comandat sau pus deoparte si le voi ridica vineri de la magazin. Veti vedea ce suma astronomica am strans, e drept ca la chestiile astea m-am ambitionat sa nu iau nimic de la nimeni ci sa cumparam noi tot, in ideea desigur ca dc totul e ok vom mai face un bebe in 2 ani si luam de calitate si rezistente sa ne tina pana atunci. Repet: E LISTA MEA, LISTA RIPLEY sau cum vreti sa-i spuneti, sunt alegerile mele, facute si cu sfaturile altora, nu o impun, chiar va rog sa o comentati, imi prinde bine si nu ma supara.
Si ca sa nu credeti ca ne dau banii afara din casa, sa stiti ca banii astia sunt din creditul pentru reamenajare si vom plati la ei pe parcurs, chiar dc acum se duc toti in 2-3 zile. Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003
Morgano spune:
Inca ceva, nu ma justific, ci precizez ca poate nu erau neaparat necesare 2-3 lucruri din cele scumpe, insa pt mine e fte important sa mearga totul rapid (ma refer la sterilizat si incalzit) pentru ca dupa cum v-am spus eu voi lucra imediat ce voi ajunge acasa, a sta cu copilul meu si a ma ocupa exclusiv de el macar cateva luni este ceva ce statul roman nu-mi permite, asa ca la munca cu mine imediat ce voi fi in stare. Nu pot renunta la clienti si la incasarile pe pfa pt indemnizatia lor, asta e.... :(
Ripley
Morgano spune:
LIST#258; BEBE MIC
GENERALIT#258;#354;I:
1. babe#355;ici cu nu stiu ce cauciuc - 2 buc. - 500.000 (moft)
2. cβntar (doar saculetul pt copii care se pune peste cantarul clasic de bucatarie) 500.000
3. Carusel pat 1.300.000 (recunosc moft ca tare mi-a placut)
4. C#259;rucior Graco 6.300.000
5. ceaiuri diverse de la plafar - 500.000
6. creme (petrini), uleiuri cosmeticale bebelusi - 1.000.000
7. forfecu#355;#259;+pompi#355;#259;+pipet#259; - 200.000
8. linguri#355;#259; silicon 2 buc 130.000
9. Suport burete cu musama deasupra pt masa de ξnf#259;#351;at 810.000
10. Scutece new born - 350.000 (45 buc)
11. Cerceaf patut bumbac 100% - 900.000 (3 buc)
12. periu#355;#259; p#259;r + piaptan 170.000
13. aparatoare cu burete patut (nu am gasit sa-mi placa, mai caut) cca. 500.000
14. Sac de dormit pentru c#259;rucior (are caruciorul)
15. sac de dormit pentru p#259;tu#355; bumbac cu captuseala: 1.000.000 (2 buc)
16. sacosa bebe mai caut, max 3.000.000 cea mai scumpa
17. Scoica (am, dar am vazut la max 3.000.000)
18. sta#355;ie Walkie Talkie - 2.750.000 Philips
19. Sterilizator pt. Microunde + 2 biberoane Avent: 1.320.000
20. Suzete cu lan#355; - 200.000 (2 buc)
21. gentuta termorezistenta pt 3 biberoane 700.000 (moft ca mi-a placut)
22. Termometru + incalzitor biberon + canutza Philips - 2.600.000
(asta e din categoria moft)
23. #354;arc - 3.650.000 Graco
24. v#259;ni#355;#259; plastic mare si diverse - 750.000
25. patut copil lemn multifunctional, 4 pozitii, etc super din lemn natur, fabrica de langa Cluj 4.400.000
26. saltea patut - 800.000
TOTAL: 34.330.000 (nu am pus scoica, ca o am)
Am mai calculat vreo 5 milioane ce-mi trebuie strict mie.
Si asa am ajuns la 40, fara ciubuc.
Sunt 1000 eur, exact asa cum am banuit demult, si cum m-a avertizat Aura :)
E de jale, insa nu vad exagerari.... mari, scoatem cele cateva mofturi.
Haine am de la vara-mea si voi mai primi, cred ca unele dintre voi au deja de la altii si oricum hainute aduce toata lumea cadou, asa ca nu le pun la socoteala.
Ma ingrozeste suma, imi vine sa rad isteric.
Astept sugestii si comentarii, pana nu platesc tot :))
(Lavi02 - nu te abtine, pls - Anda 77 la fel)
Ripley
Morgano spune:
La naiba cu caracterele romanesti, mi-e lene sa modific, ce nu intelegeti va rog intrebati.
Ripley
Buluci spune:
Fetelor, dragelor, nu au rost discutiile in contradictoriu!
Este una din cece mai frumoase perioade din viata noastra, deci haideti sa ne bucuram impreuna!
Eu una, nu aveam nici cea mai vaga idee ce se va intimpla cind voi ramine insarcinata, iar acest forum m-a ajutat enorm!Am aflat asa de multe lucruri interesante din experientele voastre, mai ales ca eu sunt tare singurica pe-aici, ,si chiar am mare nevoie de voi!
Lavi,ca dovada am copiat tot mesajul tau ca sa-l citesc mai pe indelete inaite de a merge la cumparaturi!Chiar vroiam sa-ti multumesc ca ai rapit din timpul tau si ne-ai scris asa de detaliat (si pentru cei batuti in cap, ca mine )
Sa nu incetinesti ritmul pe forum ca iar ma supar si fac urit !
Asa ca, sa nu cumva sa plece nicu una din voi, ca ma suparati !
Am un mare respect pentru cele care lucreaza, mai au si vreun copil sau doi pe acasa si-si fac timp sa posteze pe forum!
Eu as posta mai des, dar ce sa va impartasesc, doar probleme, ca experienta prea mare nu am in domeniul bebelusi!
Numai bine!
Nu reusesc sa deschid povestea Cristinei?
Cristina Baku and Simon 23s
cristinamh spune:
of, ce rau imi pare cand lumea se cearta... mai ales cand e atat de usor sa ignori ceea ce nu-ti convine, doar nu esti obligat pe un forum sa accepti ceea ce spun ceilalti. citesti, iei aminte... daca iti place ideea si nu ti-o permiti, cauti variante mai ieftine. asta e.
lavi02, daca permiti o observatie... listutza aceea a andei a fost postata si discutata la vremea ei. au fost comentarii pro si contra diverselor articole, la preturi toata lumea a inteles ca va decide in functie de buzunar. numai ca atunci tu erai in concediu din ce-mi amintesc eu si probabil ai ratat momentul discutiei, iar daca n-ai mai citit din urma... acum probabil n-ai inteles ce era cu lista. in ciuda comentariilor de atunci, nimeni nu a considerat necesar sa modificam si listutza. asa ca a ramas in forma aceea...
toate articolele//listutzele sunt cu titlu orientativ... ca orice informatie de pe net care nu are caracter oficial.
eu cred totusi ca poti critica parerea cuiva fara sa critici persoana.
ripley, pentru ca reri pareri despre lista ta... nu la preturi zic, ca fiecare alege ce-i place... ci la utilitate...
-pipeta : eu m-am descurcat mult mai bine cu o seringa mica. fara ac, normal.
- tarcul il mai poti amana. in primele luni nu e necesar... asta daca
nu stiai ce-ai putea taia de pe lista...
Cristina 26+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
lordra spune:
....amuzanta sfada dintre Lavi02 si Anda, dar si mai amuzanta reactzia Lavi-ei. Parca ma vad in copilarie cand picii cu tendintze de lideri, suparatzi ca nu li se da suficienta atentzie in anumite situatii, ishi strangeau brusc jucariile si, dupa ce-si trageau si vreo catziva aliatzi de partea-le, o stergeau zgomotos cu mare tam-tam.
Lavi, cred ca iei prea in serios acest forum. Scopul lui e sa obtzii informatzii si sa schimbi pareri...atat si nimic mai mult. Nu traieshte nimeni pt. acest forum, deci nu e cazul sa-ti consumi asha tare energia care trebuie investita in alte segmente importante ale vietzii. Nu e cazul sa-l paraseshti fiindca, de multe ori, ai venit cu chestii interesante si credibile. Daca iti continui activitatea aici n-o sa ai/avem decat de castigat. Insa daca o sa incepi s-o faci pe martira si pe nedreptatita atunci cand nu e cazul, n-o sa se creeze decat situatii patetice, ba chiar hilare ash putea spune.
Anda, si tu ai avut o reactie ushor exagerata. Intr-adevar, o lista prea costisitoare poate scoate din sarite pe cineva care abia are bani sa traiasca oarecum decent. Iar deranjul tau in ce priveshte lipsa de reactie a forumistelor la unele postari, nu se poate rezolva decat intr-un singur fel: incearca sa gaseshti doar partile care te intereseaza in aceste postari. In fond, daca nu vrei sa legi prietenii ci doar sa afli informatii utile despre una-alta, eu zic ca este un loc potrivit. Ce crezi?
Hai bafta lumii forumiste mai mult sau mai putzin invershunate.
Lordra
corap spune:
uauuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!! ce de-a maciuci pe-aici
se vede ca am intrat in trimestrul 3!
a trecut plictiseala, au revenit hormonii :)))
si eu care aveam o veste buna (exclusiv pentru mine, ce-i drept) AM LIFT !!! TRAIASCA ASCENSORU' - desi incepusem sa ma obisnuiesc fara. ieri am urcat o data pana la 10, in virtutea inertiei.... fara bagaje nici nu-mi era greu :)) (acu sper sa nu m-auda astia si sa-l mai scoata un pic din functiune)
eu o sterg acum in parculete sa dau o tura inainte de culcare, ca in ultima vreme nu mai dorma asa "beton" cum dormeam.
c & bbandrei maine 29 fix
Adriana_C spune:
Si eu voi fi mamica in noiembrie / decembrie (data probabila 23.11 - 01.12.2005).
Spitalul Pozilu, dna dr. Petrache Magda.
Deocamdata am baietel, sper sa nu se fi inselat la echograf.
cristinamh spune:
cristina, s=ar putea sa ai problema pe care o au si alte fete din strainatate... sa nu poti accesa serverul home.ro.
daca vrei, da-mi un mail la chornoiu@rdslink.ro si ti-o trimit.
Cristina 26+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra