nu-mi place!
Raspunsuri - Pagina 3
aniela23 spune:
sa va zic si eu o faza nostima.Facusem sex cu iubitul la mine acasa, si dupa ce am terminat el s-a sters frumos pe burtica(unde aterizase ''samanta''ca fata s-a ferit din cale cand a venit potopul)si a lasat servetelele pe noptiera pt ca i-am zis ca oricum fac curat cand pleaca el acasa.Ceea ce am si facut, dar am uitat efectiv de servetele si le-am lasat acolo.Seara a venit acasa prietena mea cu care locuiesc,impart camera si patul.S-a bagat fata in pat si cum era racita si-i tot curgea nasul a intins mana spre servetele, le-a folosit...le-a mirosit...iar le-a mirosit si apoi a zis ..''de ce nu mi-ai zis ca a fost nick pe aici azi''?
Abia atunci mi-am dat seama cu ce si-a sters ea nasul
narancea spune:
aaaaaaaaniela ce jucatoare esti ? te feresti de minge si o lasi sa se duca mai departe ? in populatzie ?
narancea spune:
nu sunt sarcastic ilenutza, dar cum doamne iartama potzi sa zici ca se pune sperma in cosmetice ? in primul rind daca s-ar folosii ar trebuii cumparata ca materie prima, atunci ar trebuii donori in numar mare, s-ar duce vestea si sperma ar ajunge marfa scumpa,la sute de dolari kg, atzi cadea si in genunghi pentru o portzie !
hai sa fim realisti, da ???
aia cu intratu in ochi hahahaha poate fi adevarata, de asta e bine sa nu te uitzi, sa infruntzi primejdia cu ochii inchisi
oana69us spune:
Ma scuzati...io am auzit ca nu sperma de om se foloseste la cosmetice...ci cea de taur!!
Tre' sa fie o meserie interesanta..."mulgator" de taur!

scarmanus spune:

Asa subiect, mai rar....Mai scrieti, mai scrieti, iote ce de chestii aflam!

pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
greierash78 spune:
Sunt uimita sa vad un barbat printre atatea femei, mai ales aici ......super![]()
![]()
![]()
!V-am dat de lucru, fetelor....shi baietzilor cu subiectul asta!
Cand vine vorba de sex oral, nu ma lasa sotzul prea aproape cand vine potopul...
!
In ceea ce priveshte cosmeticalele ar contzine sperma de barbat sau de taur
e o chestie falsa, mai auzisem eu una....cum ca rujurile se fac din ombilice de copii

, vorbe babeshti!
ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)
Happyalex spune:
quote:
Originally posted by narancea
mai interesant imi pare a fi taur ...
Esti sigur? Ia vezi ce-am gasit eu :
PORCII....
Stiati ca...
Daca tipi timp de 8 ani, 7 luni si 6 zile, o sa produci suficienta energie pentru a fierbe o ceasca de cafea. (E greu de crezut ca merita sa faci asta)
La porci orgasmul dureaza 30 de minute. (In viata viitoare as vrea sa fiu porc.)
Cand te dai cu capul de pereti utilizezi cam 150 de calorii pe ora. (Inca nu pot sa-mi iau gandul de la chestia cu porcul.)
Oamenii si delfinii sunt singurele specii care fac sex de placere. (Oare de asta zambeste Flipper mereu?...Si porcii au 30 de minute de orgasm . Nu mi se pare corect...)
Persoanele dreptace traiesc, in medie, cu noua ani mai mult decat cei stangaci. (Daca esti ambidextru se imparte diferenta?)
Furnica poate ridica de 50 de ori propria greutate, poate trage de 30 de ori propria greutate si intotdeauna cade pe partea dreapta cand se imbata. (Au platit oare contribuabilii pentru aceasta cercetare??)
Dracii-de-mare au peste 27,000 papile gustative. (Oare ce poate fi atat de gustos pe fundul apei?)
Puricele poate sari peste de 350 de ori lungimea trupului sau. Este ca si cum un om ar sari peste un teren de fotbal. (30 de minute...poti sa-ti imaginezi?? Si de ce porcii?)
Un gandac de bucatarie traieste noua zile fara cap, dupa care moare de foame. (Groaznic...Incepi sa te minunezi de cat de sadici si bolnavi trebuie sa fi fost cei care au urmarit asta.)
Masculul de calugarita nu se poate imperechea cat timp are capul atasat de corp. Femela initiza sexul prin taierea capului masculului. (Iubito, sunt acasa. Ce zici de...) (Ei bine, cel putin porcii sar peste acest aspect...)
Unii lei se imperecheaza de peste 50 de ori pe zi. (In viata mea viitoare inca imi doresc sa fiu porc...calitatea inaintea cantitatii)
Fluturii gusta cu ajutorul picioarelor. (O, doamne...La astia este mai rau decat la dracii-de-mare)
Ochiul strutului este mai mare decat creierul sau. (Cunosc astfel de persoane.)
Steaua de mare nu are creier. (Cunosc si astfel de persoane.)
(Dupa ce am citit aceste randuri, pot spune ... Porci Norocosi!)
HappyAlex
Cred ca asta este threadu' saptamanii

Happyalex spune:
Scuze daca am ajuns sa fiu "off topic" cu postul de mai sus, dar nu m-am putut abtine...
Si eu prefer
cu caciulita ... si apoi fuga la spalare... nu ma suport asa..."pleoscaita"... iar El n-are nimic impotriva, ci considera ca dupa dus putem sa o luam de la capat ...
HappyAlex