nu-mi place!
Raspunsuri - Pagina 4
mamica dulce spune:
hai ma ca io n-am auzit ca se face rujul cu spermatozoizi![]()
In compozitia rujului singura kestie scarboasa sunt grasimile animale,inclusiv de la amaratii de catzei care dispar subit de printre blocuri
Boon,acum legat de subiect eu o inteleg pe greierash cand zice ca se simte partenerul nu stiu cum la o faza din asta.Adica imediat dupa contactul sexual tipa sare din pat si se duce sa se spele,de parca ar fi murdarita...mai ales intre o relatie stabila.Pai cum v-ati simti voi daca tipul(sotul mai ales) ar face asta..sa sara de pe tine direct in dus,in loc sa te mangaie si sa te pupe putin.Sigur ca in afara de fetele care vor sa ramana insarcinate si isi pun picioarele pe pereti doua ore dupa,majoritatea femeilor se duc sa se spele dupa 10 min-un sfert de ora.
Psihologic vorbind postludiul e la fel de important ca actul in sine.
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c
criss spune:
Salut,
SI mie mi se pare ca mamica dulce are dreptate....este foarte important sa nu rupi brusc legatura ce se creeaza.
SI apoi...cum poate sa iti fie greata ceva ce apartine omului pe care-l iubesti, nu imi inchipui asta. Acelasi lucru ar putea sa spuna si barbatii ca li se face greata de secretii....ceea ce iarasi mi se pare absurd....
Oricum, dragostea...sau sexul este ...schimb de fluide..
Seara placuta..si fara greturi
Criss
DARAEL spune:
Raspunsul meu la subject baleiaza intre 2 optiuni:
“Iubeste si fa ce vrei.....” Sf Augustin
si “No comment.....”
Cu zambetul pe buze,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
mamica dulce spune:
ai mai darael..daca tot te bagi in gura lupului macar fa-o cu folos,ca tot nu te cunoaste nimeni:)
lasand no comment-ul la o parte,tu sari din tzeava la dus?sau ar fi chiar ok sa sara partenera?dar asa,direct dupa?![]()
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c
Siminaf spune:
Sperma nu este dulce, desi, intr-adevar, contine fructoza. Dar mai contine si acid lactic, citric, ascorbic, colesterol, Vit. B12, creatina, diferite saruri si enzime. Toate astea sint in titru mai mare decit fructoza, care este necesara deplasarii spermiilor, deci producerii de energie. Oricum, nu proprietatile organoleptice sint importante, ca doar n-o servim ca desert sau mic-dejun, nu? Important este efectul!!!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
casandra spune:
-----
acid lactic, citric, ascorbic, colesterol, Vit. B12, creatina, diferite saruri si enzime
-------
Hranitoare, nimic de zis. Nu degeaba se spune ca barbatul trebuie sa asigure hrana familiei. O are tot timpul cu el.
Oana_B spune:
quote:
acid lactic, citric, ascorbic, colesterol, Vit. B12, creatina, diferite saruri si enzime
Acuma stiu de la ce mi se trage colesterolul 300..de la prea mult sex
...sau tocmai de aia zice doctorul sa mancam mai putine ooOana_B
oana0204 spune:
quote:
Originally posted by Oana_Bquote:
Acuma stiu de la ce mi se trage colesterolul 300..de la prea mult sex...sau tocmai de aia zice doctorul sa mancam mai putine oo
Oana_B
Iti spun eu de la ce.. de la Atkins
Oana D - saptamana 38
Foto
adrienne12 spune:
Oana_B esti mortala. Eu citisem undeva ca "o portie" de sperma este low calorie... numai 100-150. Cel care scrisese cartea mergea pe ideea... puteti sa inhititi cu incredere, nu va ingrasati. Imi stroc creierii sa-mi amintesc unde am citit asta dar se poate sa fie unul din tipspele reviste pe care le rasfoiesc cind stau la coada la casa la supermarket.Siminaf, si toate chestiile din compozitie sint intr-adevar bune pt. ten sau e doar un mit?pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos
Siminaf spune:
Ce nu mai tin eu minte este concentratia fiecarui component din sperma. Probabil ca totusi colesterolul este destul de putin reprezentat. Ca eu am colesterolul mare tocmai in sarcina, cind numai de
nu-mi arde. In rest, cind
e in floare, colesterolul meu e la valori normale... hihihi!
Cine gaseste si concentratiile fiecaruia dintre componente, poate ni le scrie si noua.
In rest... pofta buna???
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities