nu-mi place!

nu-mi place! | Autor: greierash78

Link direct la acest mesaj

Demult vroiam sa postez subiectul asta, deshi e destul de intim!Dar vreau sa shtiu voi cum va descurcatzi cu....."samantza sotzului", atunci cand facetzi dragoste fara prezervativ???!!!Nu imi place mirosul shi ma mai shi lipesc intre picioare, evident ca merg la baie imediat, dar..... parca sa te speli imediat....se simte mai nashpa sotzul....of of of, d-aia imi place mie prezervativul, in zilele fertile, e prietenul meu cel mai bun!

ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns axia spune:

Nu pricep de ce se simte nashpa sotzul ca te speli ??

Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

nici mie nu imi place senzatia aia de dupa, asa cleioasa! na, ca am zis-o! da' ce?! ma duc si ma spal, mi se pare normal, e vorba si de igiena. nu se uita ciudat la mine ca ma stie ca am o obsesie cu igiena ...si crede-ma, multe fete pe care le cunosc fac asta...mi se pare normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

eu chiar nu inteleg ! cum adica se simte naspa????
eu nu mi-am pus niciodata asceata problema
binenteles ca ma spal imediat. asa am facut intotdeauna.
sau sunt eu dusa cu pluta si nu stiam??? ii deranjeaza pe barbati acest lucru???
eu n-am sesizat asta la sotu'

pareri baietilor!!!

Antonela &Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Si eu fug imediat la baie,ca de nu ramane o baltoaca lipicioasa pe lenjerie...Dar noi ne ducem impreuna la baie. Nu vad de ce s-ar simti naspa...e chestie de igiena.Eu nu ma simt bine daca nu ma spal...

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

...

Mie mi se pare oarecum naspa sa fug la baie imediat dupa... ca mai vreau sa savurez senzatia de dupa...asa ca tin tot timpul la indemana servetele sau cand uit mai folosesc chilotzei(nu conteaza ai cui curati sa fie)...

Nici mie nu-mi place nici mirosul nici consistenta asa ca nu prea las sa curga in voie...iar el nu are nici o problema orice as face e ok!

Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Sa va povestesc aventura mea cu servetelele.......Era ziua mea...implineam frumoasa varsta de 21 de anisori si plecam la Snagov ca sa sarbatorim. Era prima noastra noapte impreuna. Stateam in casa unor prieteni si m-am gandit eu ca nu o sa pot sa fug la baie dupa.si mi-am luat provizia de servetele la mine....si nu orice fel de servetele.Am luat servetele de masa, din alea de 100 de bucati.Si nu doar un pachet, ci doua. Va dati seama ca aveam de gand sa profit la maxim de prima noastra noapte.....Totul a fost frumos pana de dimineata cand m-am uitat in jurul patului si am vazut mormanul de servetele.Si ce m-am gandit: mai bine le bag in bagaj decat sa le vada toata lumea...si asa am carat inapoi la Bucuresti o punga mare de servetele folosite......

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

nici mie nu prea-mi place, dar daca mergeti la baie impreuna, faceti dus impreuna, crezi ca se supara?

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonita spune:

La baie impreuna,nene!Noi asa facem si nu cred ca daca m-as duce doar eu s-ar simti naspa.
Ce subiect!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash78 spune:

N-am zis ca asha se intampla, adica "sotzul se simte nashpa", ci probabil se gandeshte....ca imi face sila....ceea ce are el mai scump....., sa shtitzi ca am sa il intreb!

ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)

Mergi la inceput