nu-mi place!
Raspunsuri - Pagina 2
laurajr spune:
nu aveti impresia ca sperma miroase a Ace, a clor ?? Mie asa mi se pare .
Si bine-nteles, amandoi la spalat !!
Da ati observat ca-n filme cand o intalnire se termina cu o noapte de amor NICIODATA nu i se intampla tipei sa fie pe stop ??? Mai, ce potriveala...
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
greierash78 spune:
Da' atzi observat ca in filme dupa o noapte de amor niciunul din ei nu merg la baie, se imbraca shi pleaca....![]()
![]()
Hai, barbatul ca barbatul.....dar femeia...., se ridica shi pleaca....
, la ea nu se prelinge....?!Nu.... ca doar e film![]()
![]()
!
ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)
Calinescu Lucia spune:

Cristina
bebe Maria
www.babiesonline.com/babies/g/gandacelul/" target="_blank">pagina Mariei
adrienne12 spune:
Cred ca depinde de cantitatea de "produs" eliberata de partener, care de asemeni variaza de la om la om si in functie de cit de des se intimpla raportul cu pricina. Daca e o cantiate mare se prelinge si e destul de neplacut dar daca e mica atunci nu provoaca nici o senzatie neplacuta si organismul beneficiaza de acea 'esenta' iar femeia poate sa doarma linstita.pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos
narancea spune:
my god ! ......... cum se variaza, variaza de la om la om, adica direct spus, ba variatzi si avoi acolo cu masura , nu asa ca porcii ! hahahahaha 3 ml de esentza la fata ! ca vrea sa doarma bine ...
apoi :
In al doilea rand...am cunoscut o cosmeticiana...si mi-a zis ca toate rujurile si cremele de fata au acest ingredient...samantza!...so...
si de unde iau materia prima ? atentzie fetele smerite ! s-a gasit acid spermic in cosmetice ! uitatzi-va cind cumparatzi la declaratzie si luatzi numai sperm free products ! eventual intrebatzi vinzatoarele...
In al treilea rand...se spune ca daca vrei o piele finutza (spate, picioare etc) finutza, "crema" sotului e foarte buna...
aha......... daca e sa te dai si pe spate si pe picioare, plus si pe etc. atunci intra usor o juma de kil la o imbalsamare din asta.
ok se revoca ordinul : ba ia variatzi ca porcii, ca avem aici un ten de intretzinut ! si soricul de pe spate ...
si cind te gindesti ca unele o si maninca...
Mi-Ka spune:
Ce m-am mai distrat ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... Greieras intradevar ai atins un subiect fooooarte delicat.... Subscriu si eu parerilor celorlalte fete.
In schimb, sotul meu se supara daca mergem si ramanem peste noapte la socrii, la prieteni si eu...nimic... intelegeti voi! Nici el nu intelege ca "dupa" eu am nevoie de baia mea, de prosopul meu... si de aici supararea - i mare.
Va pup, ca-i langa mine si nu mai pot scrie!
Mi-ka
oana69us spune:

Super tare subiectul....
Dar sa va intreb eu altceva...ce faceti cu "saminta" dupa un sex oral?
oana69us spune:
Posted - 25/08/2005 : 20:06:28
--------------------------------------------------------------------------------
de mine e mai usor :
eu dupa sex oral ... o pasez la adversar !
Pai intrebarea e: ce face adversarul cu ea?