Mamici de martie-aprilie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

SALUTARE!
rac, 28ani (07.07.1977), 1.64 si 62kg (ultimele 2 de la sarcina).

Acum sunt in greturi si nu-mi vine sa zic decat PREZENT.

vorbim mai tarziu!

PUPATURI

Danutza Bananutza dutza
I'm coming!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Hai sa va povestesc si eu cate ceva despre mine...sunt o geamana de iunie, nascuta in 1976,deci am sa fiu mamica cu ajutorul Domnului, inainte de a implini 30 de ani, am 1.67 si kg cam 58-59 nu stiu sigur ca nu m-am cantarit inca, dar inainte aveam cam 56 si acu simt ca m-am mai implinit oleaca ; sunt satena, am parul destul de lung, cu suvite - productie proprie ...hihihi is facute de je si culmea, arata mult mai bine decat cele care mi le-au facut niste "experte" la un salon de coafura din Bucuresti..hihihi...acum rād, dar atunci am plans dupa bani...
TweetyGeo multam fain pentru lamuriri, ma bucur ca sarcina ta merge bine insa te sfatuiesc sa iti schimbi medicul!!!...nu are rost sa suporti atata neprofesionalism si nici sa arunci banii pe fereastra cand poti sa le gasesti o alta intrebuintare...Oricum, asteptam sa ne spui ce ai hotarat...
Acu` ma bag la munca pentru ca am o sefa...huh...super-scarboasa...nu a avut copii si sa vedeti ce fetze-fetze o sa faca dupa ce ma duc la medic sa-mi pove de bebu_mic si am sa ii comunic oficial ...atunci o sa inceapa jalea!!!..
Am fugit la munca...pupici la burtici...zmuahhhh!!!!

Io si bebu_mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

ionica daca spui ca ai fost la medic si ti-a zis ca ai 4+, inseamna ca si a mea e tot cam asa, ca UM am avut-o pe 08.07.2005 si parca retinusem ca la tine UM a fost 07.07.2005...
Acu` am aflat ca medicul meu vine saptamana viitoare din concediu, deci mai am de asteptat..uof...pana atunci poate imi spuneti si mie cate pastile de acid folic luati pe zi si de ce gramaj...de 1mg sau de 5mg???...merci!!!
Sunt p-aci..cica bag munca!!!!pupici la toate!!!

Io si bebu_mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Buna Dimineata!

Va rugam adaugati inca o capricoarna la listuta, 29 de ani, 30 cand voi naste. 18.01.1976, 170 cm, 46 kg. La origini bruneta cu ochi negri. Acum ochii au ramas aceeasi, doar culoarea parului s-a schimbat, respectiv cognac.
In rest m-au mai lasat greturile, poftele continua, de ingrasat deloc.
NSHIRO abia astept sa-mi vina poftele. Cum stai cu herpesul? Sper ca nu sunt probleme.
Va pup pe toate.

Anamaria 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salut! Si eu am suvite pe care le-am facut de la Craciun si acum astept sa intru macar in trim || ca sa le refac. Ma rog, nu sunt suvite, ci meshe. Si parul il am intr-o tentativa de a-l lasa lung si-mi cade intr-un stil!
Fetelor nu mi-ati raspuns cu Gravibinonul!
Azi noapte am dormit fff rau, ba aveam puseuri de caldura, ba ma apuca dardaiala si eram invelita pana-n gat si eram si calda! M-am cam speriat, sper sa fie bine bebe. Azi dupa amiaza merg la eco sa vedem cum se prezinta puiul nostru.

Laura 10+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Lady Hawk ale mele vad ca sunt de 5mg; nu stiu daca sunt si de 1mg, eu am cerut acid folic la farmacie si asta mi-a dat de fiecare data. Ia 1 tableta pe zi. E suficient.

Laura 10+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Pupici la toate fetele ,am revenit si eu pe aici si vad ca se discuta mult de mancare ,daca vorbiti de carne mi se face rau ,ca nu o suport ..si de restu pofta
Ma bucur ca toate sunteti bine ,si eu sunt la fel ,saptamana viitoare am sa fiu plecata intr-o calatorie prin tara ,vizitam mai multe orase si sper cu ocazia asta sa mai imi gasesc si eu linistea si relaxarea .
pupici
Maria !
{gravi]13+

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

nshiro pe langa faptul ca imi este rau de la sarcina mai am si rau de masini in general (mai ales daca este cald). Nici nu se pune problema sa mananc ceva asa cum ma sfatuieste Serj pt ca sigur as . Liber de la servicu nu mai pot sa imi iau. Am stat in concediu o luna jum. (abia am inceput) si libere am tot avut pe parcursul anului (cu vizitele la medic, raul de la pastile etc). Si oricum acum ma pregatesc sa plec la Oslo cu serviciul si trebuie sa imi inchei socotelile aici. Acolo voi locui in aceeasi cladire cu serviciul, dar pana atunci...
Acum mai nou am si cosmaruri noaptea. Ma trezesc peste noapte si adorm f. greu, eu care dormeam bustean pana dimineata.
Sa spun si eu cate ceva despre mine: sunt berbec si cu ajutorul lui Dumnezeu si bebicul meu va fi tot berbec, nascuta pe 25 martie 1975, deci am 30 ani, 170cm si cam 75 kg (poate mai mult), bruneta vopsita cu parul lung. Am incercat sa imi fac album, dar nu am reusit sa micsorez pozele ca sa incapa.

Ileana
DPN
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

Buna burtici!
N-am mai scris cam de multicel, dar am citit tot ce s-a mai scris intre timp.

Saptamana trecuta am fost la control si l-am bazut pe bebe cum dadea din maini si din picioare! A fost foarte emotionant! La 10+ bb avea 3,5 cm. Fetelor, e vreuna din voi care face ecografie intravaginala? Oare nu-l afecteaza pe bebe?
NSHIRO sa stii ca nu esti singura cu probleme. In dimineata asta m-am trezit si eu cu un herpes la gura si am intrat in panica. Nici eu nu stiu daca il afecteaza pe bebe. Daca ai mai aflat ceva intre timp, te rog sa-mi spui si mie ca sunt disperata!

In ceea ce priveste cheful de am aceeasi problema. Pana acum o saptamana nici nu vroiam sa aud de asa ceva, iar acum nu e zi sa nu ma gandesc la asta! Doctorul mi-a spus ca e O.K., dar cu mare atentie si, daca se poate, cu prezervativ.

LAURA IOANA nu e cazul sa-ti faci probleme in ceea ce priveste nodulul produs in urma injectiei cu Gravibinon. Si eu fac injectii cu Gravibinon o data la 3 saptamani. Ultima data cand a trebuit sa fac injectia, asistenta era in concediu si a trebuit sa apelez la o alta asistenta mult mai tanara care cred ca era la prima ei injectie... A fost groaznic! Dupa ce ca nu stia sa introduca serul in seringa (pt. ca era f. uleios), m-a durut f. tare, iar apoi m-am ales cu un nodul de toata frumusetea, desi am masat zona imediat dupa injectie. Asta e! Insa acum importamnt e ca mi-a trecut. Asa ca nu-ti fa griji, O.K.?

Pupici la burtici,
Lumy
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurabyby spune:

fetelor poate de acum o sa revin mai des ca vad ca de 3 zile imi este mai bine,nu mai am greata dimineata doar seara vomit putin dar sper sa treaca si asta,in schimb am o salivare mare tare stau cu ligheanul langa mine,da fetelor eu am doi ingerasi la eco pe 15 mi-a spus ca sant bine chiar unul misca tare,in rest ce pot sa va spun ca imi pare rau de fetele care au avut necazuri cu sarcinele iar la restul sarcini usoare,am o intrebare unde se face la bucuresti analizele de sindrom si cele care sant cu malformatii ca la galati nu se fac si vreau sa le fac.VA PUP PE TOATE
11 SAPT

Mergi la inceput