Mamici de martie-aprilie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 5
oanadiana spune:
vad ca sunt deja 2 mamici capricorn dar de ce sa nu fie si o a treia? eu sunt tot capricorn din 1981 am 1,77 si 59kg.sper si eu sa nu ma ingras prea mult.oricum o sa imi iau o crema buna anticelulita si o alta antivergeturi dar sa stiti ca antivergeturi este foarte bine sa dai cu ulei de masline dupa dus.eu sunt chiar predispusa la ele si ma cam ingrijoreaza dar am sa le dau eu de capat.sunt o satena acum ca nu m-am mai vopsit de la craciun ca simteam nevoia de o pauza asa ca pana o sa ma pot vopsi din nou o sa mai dureze ceva.eu o sa ma duc joi prima data la medic si o sa imi vad puiutul prima data sper sa fie totul ok.
va pup
oanadiana
marib spune:
Sunt si eu aici
: 26 ani, zodia Scorpion, sau Balanta (niciodata nu am stiut sigur , ca sunt nascuta pe 23 octombrie ), inaltime 1.68, kg cam multe ...68 (anul trecut la nunta aveam 62 ! deh ...), dar sunt draguta ![]()
Mari
7+
Serj spune:
buna fetelor!!!!
asa este, slabuta miscare! or mai fi plecat in concedii???
catrinel17 am scapat de aparat!
dar din pacate dupa valori, nu este tocmai cum ma asteptam, pana si noaptea cand dorm mi se ridica tensiunea
mai am analize de facut, si apoi voi merge la madic sa vad ce spune.
ionica daca te uiti in lista vei vedea ca bat recordul la varsta!!!!!
, balanta mai am putin si implinesc 38!!!! sunt cam mica, doar 1.58 si
am plecat de 55kg, si am ajuns deja la 58kg
.ochii verzi,saten, si incerc sa-mi mai las o data parul lung
cat ma sperii si pe mine, in sept. puiul meu se intoarce la gredinita si mi-e frica sa nu inceapa cu bolile de copii (pe care as vrea sa le faca, dar sa nu pun in pericol si margica)
ileana marius pt. ca tot trebuie sa faci drumul asta, incearca sa-ti pui ceva de rontait in geanta pana ajungi la serviciu, poate te ajuta??!!
pupici la fete si o seara placuta
cristina
Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67
kim spune:
Pe mine sa nu va suparati ca scriu tot seara ora voastra, ca suntem pe invers, 7 ore in urma, adica eu abia ma trezesc pe cand voi va pregatiti de culcare. Si dimineata abia ma trezesc, mi-e rau, pap ceva si iar m-apuca somnu', spre seara sunt plina de energie si atunci imi rezolv toate problemele. Abonata la baie, am crampe, tot felul de figuri...
Ariadna, analizele aici nu mi le da personal, le trimite direct la medicul meu care le discuta cu mine la urmatoarea intrevedere, ma anunta imediat numai in caz de probleme grave. Deci sper ca totul e in regula, o sa sun totusi maine-poimaine la medic sa intreb.
Si eu am avut tentativa asta cu datele noastre, deci revin cu info:
Varsatoare, 1974, deci 31 de ani, 162cm si 52 kg, voi avea 32 de ani la nasterea ingerasului meu! blonda vopsita, ochi negri. (Dar cu vopsitul mai astept pana in semestrul 2, nu vreau sa ma risc, deci voi fi blonda satena).
pupic
KIM & my baby
dea0277 spune:
Salutare fetelor, se pare ca eu sint cea mai durdulie dintre voi ... 168 si...mi-e si rusine sa recunosc, 75 kg la plecare la care am mai adaugat 2 pina acum
, dar in apararea mea cred ca vreo 10 kg au sinii, care deja au sarit cu o marime mai sus si sint doar in 10 saptamani. Mi-e groaza la alaptare. Roscata vopsita, ochii verzi, grasunica ... cam atit. Ziua de nastere pe 2 septembrie 77 ... anul asta voi implini 28 :)) si ne rugam sa iasa bebe ca lumea de data asta. Nu prea ma ingrijorez de ingrasat acum caci dupa cum mi-a spus o prietena, tot mai mare o sa fiu ... ceea ce este adevarat.
Andreea
10 sapt. +
nshiro spune:
mamaadriana da pe sot nu poti sa-l "combini" sa-ti gateasca cate ceva? Tu numai dai instructiunile si el le executa...
La mine sansele sunt 0. Una ca vine tarziu acasa si a doua nu s-ar baga la mancare romanesca nici sa ma tarai in genunchi cred... sau uite te poti combina cu o prietena, zici "hai ca iau eu ce trebuie pentru o salata orienata de ex, iar tu o prepari
". La mine si varianta asta cade cu succes.
ileana marius parca m-a luat pe mine cu rau numai imaginandu-mi drumul tau.... macar de nu ar fi cald!!!! Si esti abia in 6 saptamani saracuta de tine... Eu cel mai rau m-am simtit in saptamanile 7, 8 si 9... Poate tie iti va fi bine.... daca te simti rau dimineata si ti-e frica sa te incumeti ia-ti si tu mai multe libere. Da-l incolo de servici, tu si bebe sa fiti bine! Nu vreau sa te sperii dar eu de cateva ori eram cat pe ce sa lesin, era si foarte cald afara, eu avand si tensiunea mica, asa ca sa ai tot timpul o sticla de apa plata la tine, pungi si servetele... (oricum cred ca stii tu mai bine)
Pispirica, lasa ca or sa-ti vina si tie chefurile de
, stai fara grija! Eu doua luni, mai precis din seara cand am conceput bobita nu am mai prestat absolut nimic. Si nu a fost o chestie impusa, ci pur si simplu nu am avut nici un chef, nici macar o secunda nu m-am gandit la asa ceva... iar al meu sot a fost foarte intelegator, ba chiar cand s-a produs "evenimentul" el era cel cu retineri, ca daca nu e bine, ca sa intreb doctorul mai intai, sa mai asteptam putin etc...
Serj, si eu stau mai bine cu oboseala si intru in saptamana 11. Daca ma intind 10 minute la pranz, dupa ce mananc si jumatate de ora cand vin de la serviciu, seara nu mai cad lata, ba chiar mai si fac una alta prin casa.
Catrinel 17 si eu vreau in fiecare saptamana la doctor!!!! Maine voi merge dupa o absenta de 3 saptamani. Am niste emotii de nu le pot descrie in cuvinte!
marib, da am avut arsuri la stomac!!!! Ce rau a mai fost.. saptamanile 7, 8, 9... cele mai grele. Acum e ceva mai bine dar tot nu am pofta de mancare.
A patra mamica Capricorn (ionica, Laura Ioana, oanadiana detinem majoritatea deocamdata; oops numele voastre, toate trei sunt derivate de la Ioan; si mie imi place numele Ioana fooarte mult). Eu sunt pitica in comparatie cu voi, 1.61 si 51 de kg. Satena cu o tentativa de suvite blonde, ochi verzi-albastri... nu se stie...ceva spalcit oricum.
Nu a patit-o nimeni cu herpesul din cate vad.... Offf sper sa nu fie nici o problema... Aseara mi s-a facut pofta de strudele cu mere
. Am sa ma duc azi la francezi, ei au de obicei ceva preparate cu mere in foietaj. Nu sunt ca alea din Romania, foarte moi, uleioase, cu samburii de la mere prin ele si cu aroma de scortisoara, 

dar cred ca merg....
Fetele care stiti ca urmeaza sa plecati in concediu sau nu veti mai avea acces la net pentru o perioada, spuneti-ne si noua ca sa nu ne facem griji... Si cele care nu ati mai scris demult, doar cititi, macar un prezent spuneti si voi acolo ca sa stim ca totul e OK.
Maaamaaa m-am intins cat o zi de post.... scuze....
rocsana si bobita
nshiro spune:
dea0277 esti nascuta in aceeasi zi cu sotul meu!
Vinerea viitoare va fi ziua voastra ![]()
kim si eu sunt pe invers cu fetele. Eu cand ma trezesc dimineata si plec la serviciu in Romania e miezul noptii...
Am uitat sa spun ca sunt nascuta in 1978 si voi fi o mamica de 28 de ani! Sa speram ca nu prea grasa si la fel de fremoasa ![]()
rocsana si bobita
TweetyGeo spune:
Lady Hawk, ai calculat bine. Azi, 24.08.05 ai 6 saptamani si 5 zile. Ca sa-ti calculezi data probabila a nasterii scazi 3 luni de la UM si aduni 7 zile, in cazul tau 15 aprilie 2006.
Eu am fost ieri la echo. Nu mi-a dat poze, dar a fost si sotul meu cu mine si am vazut amandoi cum ii bate inimioara lui bebe. Batea asa tare de parca striga "Dati-mi drumul afara!". Parca batea intr-o usa sa-i deschidem. Are 25 mm si corespunde unei sarcini de 9 saptamani si 6 zile, cu toate ca ieri aveam 9 saptamani si 4 zile. E mai maricel cu doua zile. In rest e totul bine. Are cap, maini, bine, sunt in formare. Mi-am facut si RBW si HIV. Aflu saptamana viitoare rezultatul. Oricum, sigura sunt negative.
Ma bucur ca avem mamici noi printre noi.
Am si eu o problema. Mi-am schimbat medicul ginecolog cu una care e din maternitate. Ma primeste doar la cabinetul particular si dupa ce ca e 500.000 consultatia si ma cheama la 5 si ma baga la 7 inauntru, nu-mi da nici compensat, nici concedii medicale, (doar medicul de familie), mai si fumeaza in fata mea si-mi da sa ma imbrac cu o camasa de noapte care pute a transpiratie de la o posta. Plus de asta ma pune sa repet analizele facute gratis la stat. Si-mi da si carte de vizita de la un laborator particular cu specificatia sa le fac doar acolo.
Nu stiu ce sa fac. Sa ma intorc la fosta doctorita care nu e si la maternitate, sau sa caut alta din maternitate. Oricum am inteles ca la nastere dr. vine doar daca apar probleme, in rest nasc cu moasa. Ce sfat imi dati?
TweetyGeo
mamaariadna spune:
Nshiro, ideea e buna cu sotul, dar nici sotul meu nu e roman, ci neamt. Iar la pofte de genul: ciocolata de casa, muraturi, coliva, placinte de tot felul, ciorba cat mai acra si nu mai insir ca lista e lunga, nu se baga. Si ce-i drept mie imi si place ce fac eu cel mai bine. El mai degraba m-ar duce la restaurant sa mananc, de gatit se pricepe, dar asa cat sa nu moara de foame.
Fetele, mai adaugati o capricoarna de 31 ani pe lista. Se pare ca pana acum sunt cea mai inalta, cu cei 178 cm ai mei. Greutate 65 Kg. Blonda, ochi verzi spre albastri.
TweetyGeo, eu personal as aschimba imediat asa o doctorita. In primul rand nu am mai auzit pana acum de un doctor care sa fumeze in cabinet in fata pacientilor. Mai ales ca ginecoloaga care are multe gravide in cabinet!!! Asta lasand partea financiara la o parte, precum si aranjamentele ei cu alte cabinete.
Am sperat din tot sufletul sa citesc in dimineata asta o veste buna de la Cat. Sper ca e totul bine!!!!!!!!!!!!!
Pup toate fetele si, ca de obicei, va urez o zi minunata,
Ariadna
13+
ionica spune:
WOOOW sa fie oare anul 2004 un an norocos CAPRICORNILOR?
Chiar nu ma asteptam sa fim majoritare bafta la toate capritele!
Eu am facut astazi ecografia si l-am vazut pe bobita desi este mic,Catrineldoctorul mi-a confirmat ca sarcina are 4 saptamani si5 zile deci i-l cred pe doctor !!
Din nefericire bobita al meu are puls cardiac aritmic ,nimic oficial ramane de investigat cand v-a fi mai mare,dar asta ma ingrijoreaza f tare ,mamicile care ati mai avut aceasta problema ajutati-ma va rog!!
Va pupic pe toate!
Ionica si burtica de 4+