Mamici de martie-aprilie 2006 (7)
LISTA MAMICILOR MARTIE/APRILIE 2006
1.
T C E L E N........D.N. 20.05.1977..........UM= 1 MAI
2.
DELIA21............D.N. 29.09.1979...........UM= 6 MAI
3.
INGRID.............D.N. 20.05.1974...........UM=16 MAI
4.
MARIA28............D.N. 25.07.1977...........UM=20 MAI
5.
T E O D O R A N....D.N.......................UM=18 M A I
6.
L O O..............D.N. 09.11.1975...........UM=25 M A I
7.
J A N E 0 4........D.N. 04.01.1980...........UM=27 M A I
8.
C E E L A..........D.N. 21.11.1975...........UM=28 M A I
9.
A N Y E L A........D.N. .....................UM=29 M A I
10.
M O T A N I T Z A..D.N. 20.11.1976...........UM=30 M A I
11.
C A T A L I N A....D.N. 06.04.1977...........UM= 1 I U N I E
12.
D I A N A 1 9 6 8..D.N.......................UM=10 I U N I E
13.
DANANITA...........D.N. 07.07.1977...........UM=12 I U N I E
14.
ADRIANA MICA.......D.N. 30.10.1975...........UM=12 I U N I E
15.
NSHIRO.............D.N. 02.01.1978...........UM=15 I U N I E
16.
LAURA IOANA........D.N. 08.01.1976...........UM=16 I U N I E
D.N BEBEL
...23.03.2006
17.
MAMAARIADNA........D.N.......................UM=29 M A I
18.
NICOLLE27..........D.N. 19.12.1974...........UM=25 M A I
19.
CRISTINA_NAGY......D.N. 03.04.1978...........UM=30 M A I
20.
ONSAMI.............D.N. 18.03.1977...........UM=15 I U N I E
21.
DIANAFORISCH.......D.N. .....................UM=22 I U N I E
DN BEBEL
...28.03.2006
22.
SERJ...............D.N 08.10.1967............UM=28 M A I
DN BEBEL
...06.03.2006
23.
ILE77..............D.N 20.10.1977................UM=29 M A I
D.N BEBEL
...??????
24.
CATRINEL17.........D.N 17.06.1968............UM=25 I U N I E
D.N BEBEL
...1APRILIE
25.
PISPIRICA..........D.N 18.01.1976............UM=25 I U N I E
D.N BEBEL
...01.04.2006
26.
IRINA71............D.N 18.01.1971............UM=16 M A I
27.
EMIII2.............D.N 20.01.1977............UM=22 I U N I E
28.
DANAR..............D.N ......................UM=28 I U N I E
29.
MARIB..............D.N ......................UM=30 I U N I E
30.
DOINA CEL..........D.N 25.06.1977............UM=01 I U N I E
D.N.BEBEL
...10.03.2006
31.
DEA 0277 ..........D.N 02.09.1977............UM=13 I U N I E
D.N BEBEL
...26.03.2006
32.
LAURABYBY..........D.N 01.06.1976............UM=09 I U N I E
33.
TWEETYGEO..........D.N 18.11.1979............UM=17 I U N I E
34.
BIUTA..............D.N 1971............UM=29 I U N I E
35.
CALI................D.N......................UM=06 I U N I E
36.
TINA WELSH.........D.N 14.02.1984............UM=29 I U N I E
D.N BEBEL
...5APRILIE
37.
IONICA.............D.N01.01.1973.............UM=27 I U N I E
D.N BEBEL
...13APRILIE
38.
AILEANA............D.N. 11.09.1978...........UM=10 I U N I E
D.N BEBEL
...16MARTIE
39.
CAT................D.N 13.06.1974............UM=27 M A I
D.N BEBEL
...03 MARTIE
40.
KIT.................D.N.......................UM=22 I U N I E
D.N BEBEL
...29 MARTIE
41.
BITAB..............D.N.......................UM=09 I U N I E
D.N BEBEL
...15.03.2006
42.
OANADIANA..........D.N. 08.01.1981...........UM=11 I U N I E
D.N BEBEL
...17.04.2006
43.
ADAR...............D.N. 07.07.1978...........UM=3 I U L I E D.N BEBEL
...09.04.2006
44.
KIM................D.N. 21.01.1974...........UM=4 I U L I E
45.
ILEANA_MARIUS......D.N. 25.03.1975...........UM=7 I U L I E D.N BEBEL
...13.04.2006
46.
IOANA22............D.N 06.11.1982...........UM=14 I U L I E
D.N BEBEL
...22.04.2006
47.
CRISTINA30.........D.N. 16.07.1973...........UM=18 I U L I E
D.N BEBEL
...25.04.2006
CINE NU SE REGASESTE PE LISTUTA SAU ARE DATE LIPSA SAU INCORECTE SA ANUNTE!
Emiii, e maricel, dar e foarte bine!!! Te-ai uitat pe tabelul de la mamicile de ian-feb 2006? La 8 sapt si 0 zile, trebuie sa aiba 16 mm (+/- 4zile). Io zic ca e super bine!
Al meu la 6,5 sapt avea 7 mm… Mititel… dar dr n-a zis ca nu ar fi bine! E tot timpul cu +/- 4 zile, asa ca…Mi-am facut tot felul de probleme, dar daca dr nu a zis nimica, si la analize totul a iesit bine…
Letitia, nici nu stii ce rau imi pare!! Zumy, deschideti un topic special – cred ca este foarte util pt voi sa discutati despre astea, cu fete care au trecut prin asa ceva, si in general pt toata lumea sa citeasca ce vi s-a intimplat, cu simptome, cauze. Ofofofof, imi pare asa de raaau!

Dea, parca penicilina era OK, dar trebuie neaparat sa intrebi doctorul!! Mai ales in legatura cu doza!
Ile, Laura Ioana, eu ma descurc bine cu constipatia daca maninc cereale cu lapte dimineata. Trebuie sa maninc cam de 3 ori pe saptamina…
Diana, of doamne, prin ce ai trecut!! Deci pina la urma BB este bine? Iti tin pumnii sa te simti mai bine!!
Cat, iti tin pumnii sa fie bine la analiza, sa nu ai nimica!!! I-a luat si Dariei singe? Cind sunt gata analizele? Doamne ce chestii apar tot timpul… Iti tin pumnii!! Sa ne scrii, te rog, care e rezlutatul!
Dananita, ce BB simpatic!! Bravo!!!
Kim, ce inaltime ai la 52 de kg? Eu am inca 54, la 168…
Tina, e OK, unele femei chiar au sarcini super-usoare!! Considera-te norocoasa!
Nshiro, ce misto faza cu creierul pané!!!
Cristina, bine ai venit printre noi!!!!
Si pe mine m-au incercat niste dureri de cap…. Am luat paracetamol si mi-au tracut. Imi pare asa de rau cind trebuie sa iau! Plec in concediu 9 zile, mergem aproape, undeva la 2-3 ore cu masina, tocmai ca sa fiu apropae de casa si de dr daca mi se intimpla ceva (doamne fereste!!). IO tot asa, cu greata si foame amestecate amindoua. Dar am remarcat ca daca maninc “preventiv” si nu apuca sa mi se faca foame tare, atunci nu mi-e rau! Voi ce mai mincati? Ce va pica bine?Imi spuneau prietenele din Ro ca acuma sa ma las rasfatata, etc.. da’ cine sa ma rasfete – in sensul ca daca io zic ca am chef de sarmale, trebuie sa ma pun si sa imi fac, ca nu-mi face niiimeniii! Halal rasfat! Am avut chef de salata de boeuf – si da-i, curata verdeturile, pune carnea la fiert, etc. OOOFFF! Da’ ce bine mi-a picat!
pup burticile!!
C+ bb mik
Raspunsuri
Catrinel_17 spune:
fetelor, astea-s linkuri pt calculatoare de sarcina (saptamina de sarcina, greutatea si lungimea embrionului/fatului (valoarea CRL))
http://www.ivfer.com/pg_calc.htm
sau
http://www.babycenter.com/general/fetaldevelopement/pregnancy/1290794.html
La ultimul link chiar scrie sa nu ne ingrijoram daca bebe e mai mare sau mai mic decit scrie in tabel, ca alea-s numai medii si BBlusii cresc diferit unul fata de altul.
va pup. Unde sunteeeeti!
C+
C+ bb mik
Laura Ioana spune:
Catrinel mie mi-e frica sa iau orice pastila, mai ales ca nu am fost la dr ca sa-mi recomande ceva.
Tcelen unde esti? Te-ai suparat pe noi si ai plecat?
Mai da zau ca putine suntem la inceput de saptamana! Helooooo!
Laura
9+
Puiutul meu
Lady_Hawk spune:
doi...zece...doi...zece...proba de forum!!!![]()
Fetelor va anunt ca asta este o proba si anume..vreau sa vad daca reusesc sa postez un mesaj ...langa ale voastre pe care le citesc de o saptamana...daca intr-adevar reusesc va
si promit sa revin cu un CV
...acu fug ca ma prinde uracioasa mea de sefa...pana atunci burtici sanatoase si ganditi pozitiv!!!
Io 
adar spune:
Dragele mele,
ma bucur tare mult ca voi lucrati si in week-end aici pe forum.
M-am enervat ca am scris un mesaj maaaare de tot si in prostia mea am apasat pe ceva si s-a sters tot.
Asta e, o luam de la capat.
Ziceam de constipatie, ca eu am scapat de ea cu nectarine iar azi am papat banane si apar semne...
Laurabyby - citeste prospectul ceaiului verde antiadipos si vei vedea ca e contraindicat in sarcina. Asa ca nu bea mama caface rau la bebel.
aoleu, ca nu mai stiu ce am scris...
asa, despre dimensiunea lu samburel, ca m-am uitat si eu pe tabelul ala...
Nu stiu ce sa zic, ca mie si ginecologul si dr. de familie mi-au zis acelasi lucru. Asa, si am mai scris ca medicul meu de familie e un pic dus: cand m-am dus la control m-a tras de tate si mi-a zis ca voi avea lapte
, iar eu din reflex am vrut sa-i dau una peste bot si sa-i zic ca nu mai are dinti...![]()
![]()
![]()
asadar, eu nu sunt pe lista si cred cu tarie ca ma voi enerva...
adar, DN 07.08.1978, UM 03.07.2005, DPN 09.04.2006
Fetelor care au pierdut sarcina le spun ca imi pare rau...stiu cum e, am patit-o acum doi ani...
Le dau un sfat: sa mearga la Aspirante Optimiste (Asteptand un ingeras in viata noastra) unde se vor simti cu adevarat ca intr-o familie, cu prietene adevarate...
Eu am fost cap de lista timp de trei ani, dar desi am plecat de acolo din motiv de bebe, m-a durut sufletul enorm. Datorita fetelor de acolo, am avut puterea sa trec peste toate problemele si sa sper...sa sper si sa cred ca Dumnezeu nu m-a uitat...
adar
Catrinel_17 spune:
LauraIoana, la ce medicamente te referi? Pt constipatie? sau la paracetamol? Ref la paracetamol am gasit peste tot ca e singurul safe in toate trimestrele...
Adar,
zau daca nu era sa mor cind ai zis ca dr te-a tras de tite... asta-i culmea, chiar trebuia sa-i lipesti una!
Oricum, esti tare!! ![]()
pupici
C+ bb mik
dea0277 spune:
Am luat penicilina V, am tot intrebat si mi s-a zis ca e safe. Mi-a trecut durerea de masea si acum sint ok. Asteptam cu nerabdare sa mergem la echo pe 13 sept sa vada daca bebe e ok, daca nu are ceva anomalii, down sindrome si tot asa.
Speram sa fie totul bine, sa mai fie in viata pina atunci... n-am mai avut singerari deloc numai o durere intepatoare in partea stinga din cind in cind ca un ac. In rest nimic. AM crescut cu o marime la sutien, desi le aveam deja destul de mari dinainte.
ANdreea
10 sapt.
Cat spune:
Buna burtici!
Va multumesc tuturor pentru vorbele bune si pentru incurajari!
Nici nu stiti cata nevoie de voi acum, mai ales ca aici suntem singuri, singurei,(eu, sotul si Daria) nu am pe nimeni aproape sa-mi dea o speranta , sa-mi spuna ca va fi bine. E foarte greu!
Eu nu am inca nici un rezultat, stau ce pe ace...Am sunat la cabinet si inca nu stiu nimic, maine dimineata aflu.
Din pacate, pediatrul a confirmat diagnosticul Dariei, e sigur de boala. Daria a fost astazi un inger de copil cand i-a luat sange, a chinuit-o ca nu ii gasea vena si apoi i-a luat 3 eprubete de sange iar ea n-a zis nici pas, n-a plans deloc.
Ea nu mai este purtatoare a virusului, acum dupa eruptie, medicul i-a dat voie chiar sa mearga la gradinita. Se simte bine, se joaca, mananca bine.
Eu continui sa ma
pentru bebe mic si sper sa fie bine.
Astazi am fost si la ginecolog si l-am vazut pe pui, era bine, a mai crescut, are 5,7 cm si medicul spunea ca deocamdata e foarte bine, se incadreaza in parametri. Ginecologul mi-a spus ca in cazul in care reiese ca sunt chiar eu infectata sunt sanse sa nu treaca si la bebe. Parea optimist. In 4 saptamani voi face o noua ecografie sa vedem cum evolueaza, numai prin eco isi poate da seama ce e cu bebe.
In cazul ca bebe e infectat ne va trimite la München sa vedem ce se poate face- eventual transfuzie intrauterina de sange la fat.
Numai bine voua si bb-ilor!
Catrinel
11+ si
Daria Maria
thunderlik33 spune:
quote:
Originally posted by darkeyes
uraaaa am reusit! acum sa va dau cateva date despre mine: am aflat de-abia saptamana trecuta ca sunt insarcinata...in 10 sapt. si 3 zile...inca nu m-am obisnuit cu ideea, desi greturile ma tin in alerta. am o intrebare: am citit pe aici ca in primele 2 luni se ia acid folic...eu daca le-am "ratat", patesc ceva?! mai pot lua de-acum?
si bineinteles vreau sa fiu si eu in listuta
DN 11.12.1975 UM 26 mai
va pup
si cum ai ramas inscarcinata?? natural sau prin insemniare artificiala? ca am auzit ca sunt tot felul de probleme noi incercam si nu reusim....
mamaariadna spune:
Cat, sper din tot sufletul ca maine sa primesti o veste buna!!!
Adar, ce medic e asta??? Si eu i-as fi tras cate una pe fiecare parte daca mi-ar fi facut asa o figura.
Sper ca si fetele care n-au mai scris sunt bine. Eu ma lupt cu poftele astea nebune, imi vin tot felul de idei de mancare si nu am liniste pana nu le incerc.
Va pupic pe toate,
Ariadna
13
Lady_Hawk spune:
Hello mamici cu burtici!!!!...Dupa cum am reusit sa vad...primul meu mesaj-proba a reusit sa apara..asta inseamna ca nu ma descurc chiar atat de rau in materie de internet...
...sa vedem cum am sa ma descurc in calitate de viitoare mamica...pentru ca de cateva zile mi-a soptit un test "Barza" ca in burticutzu` meu exista un bebu_mic...pfuai..nici nu-mi vine sa cred...!!!!
Tot de atatea zile va citesc mesajele...parca sunteti un stol de vrabiute galagioase si fericite...dupa cum vedeti n-am rezistat tentatiei de a ma alatura voua si eu cu bebu_mic al meu!!
Io si bebu_mic