Mamici de martie-aprilie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Adar e tare faza cu dr si tatzele tale. Vorba lui Catrinel, macar il injuram!
Catrinel ma refeream la durerile de cap pe care le am de cateva zile. Mi-e frica sa iau orice pastila.
Cat iti tin pumnii. Sa ne dai vesti despre cum merge treaba.
Pupici pe toate burticile mici.

Laura 9+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanadiana spune:

buna seara gravidutelor eu nu am mai scris ca am fost atat de ocupata dar sper ca de acum sa fie totul ok.eu nu am deloc greturi si iau pe lang acid folic un supliment special pentru trimestrul 1 de la royal tonic care e 100% natural si o sa iau in trim. 2 si 3 tot de la ei. are extract de ghimbir care are efect antiemetic adica nu iti e greata.si mai are si laptisor de matca care are si el acid folic si nu mai stiu ce vitamine. in leg. cu constipatia eu mananc in fiecare zi un baton cu fibre de ala pentru slabit ca am observat dinainte de a ramane ca ma ajuta. eu am ramas neprogramat insarcinata dar ma bucur si cred ca asa a fost sa fie ca s-a intamplat exact in ziua cad am implinit un an de la casatorie.
oanadiana6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanadiana spune:

tot eu subnt am vazut ca in lista sunt cu um pe 11 inunie dar de fapt e 11 iulie.cred ca eram euforica cand am scris.
va pup pe toate
oanadiana 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Fetelor..stau si citesc la voi si trebuie sa ma edificati intr-o problemutza...avand in vedere ca eu n-am fost inca la medic explicati-mi si mie cum se calculeaza saptamanile...de la UM sau de la data conceptiei bebului????...k sunt oleaca dezorientata...senkiu leidiz!!!

Io si bebu_mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Buna fetelor
Ma alatur si eu voua dupa 2 saptamani de rasfoit fiecare mesaj al vostru. Am ajuns si eu in sfarsit la Dr. meu care mi-a confirmat minunea (eu pana atunci nu credeam desi imi facusem doua teste de sarcina ... ce sa zic, m-a cam luat prin surprindere). Dar oricum sunt super super bucuroasa , sper sa fie totul bine pana la final. Acum ce ma nedumereste pe mine: dr meu mi-a prescris doar No-spa si Duphaston, nici vorba de acidul folic de care toate vorbeati aici. N-aveti idee de ce nu mi l-a prescris si mie Iarasi ma iau gandurile ...

Ana 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

quote:
Originally posted by Lady_Hawk

Fetelor..stau si citesc la voi si trebuie sa ma edificati intr-o problemutza...avand in vedere ca eu n-am fost inca la medic explicati-mi si mie cum se calculeaza saptamanile...de la UM sau de la data conceptiei bebului????...k sunt oleaca dezorientata...senkiu leidiz!!!

Io si bebu_mic

Lady Hawk,
Stiu ca esti nerabdatoare sa afli, asa cred ca am fost toate pe aici, cu aceeasi intrebare, deci... Pt ca nu se poate stii cu exactitate data conceptiei, saptamanile se calculeaza de la UM (prima zi de la ultima menstra). Fa un calcul rapid. Sarcina usoara si bebelin sanatos!

Gagici, ieri am cam tras chiulul, am iesit si eu afara ca a fost timp asa frumos, azi am fost la analize si ... la cumparaturi. Greturile ma tin mereu in alerta, dar contracarez si eu cat pot cu gustarici dese.
Ma impac bine cu lactatele (in special iaurt natural si branza crema), cu fructele (struguri, pepene, nectarine, portocale), verdeturile, peste, muraturi, carnea nu prea ma atrage decat rar (aseara de ex. un gratarel), nelipsita inghetata de fructe (in special sorbet), sucuri naturale...
Catrinel, am 52 kg si 1,62 inaltime, pacat ca nu mai crestem decat in latime...
S-auzim vesti bune,
pupici

KIM & my baby

Mergi la inceput

Kimesti o scumpika pt ca mi-ai raspuns atat de repede, iti multumesc pentru urarile pt mine si bebu meu, numai lucruri bune va doresc si eu voua si bebilor vostri si cred ca trebuie sa fim optimiste caci gandirea pozitiva aduce numai lucruri bune...
Noa, dupa cate mi-ai spus tu, inseamna ca bebu meu e mai maricel de 4+ pt ca UM a fost pe 08 iulie 2005 si noi credeam k l-am conceput in jurul datei de 21 iulie...deci sa inteleg ca bebu_mic al meu are cam 6 saptamani si ceva???...huh...oricum saptamana asta am sa ajung la medic dar pana atunci sunt sigura ca o sa ma inteleg de minune cu voi si ca am sa am multe de invatat...sunteti niste dragute si niste scumpe ...la patrat obvious...k aveti si samburei la purtator!!!...Eu imi cam fac probleme pentru ca pe mine inca nu ma chinuie greturile si varsaturile ceea ce ma face sa ma intreb daca totul este ok...si uite asa o kinui pe mama cu telefoanele si o pun sa-mi raporteze in fiecare zi ce simptome a avut cu mine si ce simptome cu frate-miu,de parca ea si-ar mai aduce aminte ...[la voi cand au inceput???]... Acum ma duc la nanita ..ne citim maine dimineata cand ajung la job...pana atunci, pupici la burtici!!!

Io si bebu_mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Fetele HELP!!!!!!!!
Dimineata m-am trezit cu buza de sus umflata si cu un herpes de toata frumusetea. I s-a mai intamplat cuiva in timpul sarcinii? Il poate afecta pe bebe???? Mi-e asa o teama de nu mai pot. NU MAI AM RABDARE pana joi cand sunt programata la doctor! (M-au mai pus pe ganduri tare si saracele fete care au fost gasite cu sarcina oprita din evolutie etc...)

Ieri am avut un chef nebun de tot felul inca de dimineata de cand m-am trezit. Numai un simplu gand la sotul meu si ma treceau niste fiori cum nu am patit in viata mea... Astazi m-am elucidat putin, citind cum ca la sfarsitul saptamanii a 10-a, placenta formata deja incepe sa produca hormoni. Asta m-a mai linistit cumva insa tot panica sunt , mai ales ca mi-a aparut si herpesul asta oribil.

Kim, vad ca tu stai bine cu mancarea... Eu nu mai suport pestele, ouale, carnea care are miros si arata altii ar spune apetisant, (tolerez doar carnita din tocanite, nu fripturi sau alte alea), fructele si salatele pentru ca imi provoaca aciditate. Nici sucuri si nici ceaiuri, doar apa.... si mi-e pofta continuu de cola dar incerc sa ma abtin.
Ce suport sunt cartofii, iaurtul simplu (nu cu fructe sau diferite arome), branzeturile in general, pizza, paste (care inainte de a ramane gravida nu imi placeau) si mancaruri romanesti cu sos, gen tocanite, mancarici.... dar din pacate astea nu are cine sa mi le gateasca... in afara de mine...

rocsana si bobita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Buna seara burticilor!!!

Catrinelam mers pe site-ul recomandat de tine milles merci si am calculat sarcina ,acolo imi spune ca am 6+4zile chiar nu mai inteleg nimic,eu credeam ca am doar 4+5zile.Maine sunt programata la eco sa-l vad pe puiut,din nefericire sotul meu este in California pana joi iar eu voi merge singura la eco!!

Snt in plina activitate de noseea ,mananc des si des.
Am descperit azi un suc de mango made minute super delicios ma ajuta sa am ceva in stomac.
Sotul meu a facut deja shopping pentru burtica mea ;hainute pentru gravidute si crema pt burtici v-am spus eu ca barbatii o iau razna cand suntem gravidute!!
M-am saturat de UTROGESTAN sper ca maine doctora sa-mi spuna sa scad doza!

Va pupic pe burtici si sa creasca lista cu"berbecuti"!!
D.N. 01.01.1973
D.N. BEBE 11 APRILIE 2006

UM 6 IUJIE

Mergi la inceput

Catrinel care era site-ul ala unde puteai sa calculezi "varsta" bobitzului din burtica???pls posteaza-l si pentru mine daca nu te deranjeaza...pana la nexta recitire pupici si burticutze vioaie si sanatoase!!!

Io si bebu_mic

Mergi la inceput