Mamici de martie-aprilie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Kim, ce bine ca suporti atatea alimente!!! Cand ti-a zis doctorita ca primesti rezulatetele analizelor?

Lady Hawk, bine ai venit si o sarcina usoara! In ceea ce priveste greturile, bucura-te ca nu le ai inca. La mine au inceput din saptamana 5, iar acum se poate spune ca aproape au trecut.

Nshiro, si eu la fel, am pofta de ceva, trebuie sa-mi fac. Ce rasfat...

Va pupic pe toate si va doresc o zi superba,
Ariadna 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Fetelor...ia verificati si voi daca site-ul asta face calculul cat de cat bine..adica daca se potriveste numarul de saptamani al bebelinilor vostri http://www.desprecopii.com/info.asp?id=candvinebarza ca io-s din ce in ce mai in ceata...pfuai si medicul meu nu a venit inca din concediu ...va pup!!!!

Io si bebu_mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

quote:
Originally posted by mamaariadna

Lady Hawk, bine ai venit si o sarcina usoara! In ceea ce priveste greturile, bucura-te ca nu le ai inca. La mine au inceput din saptamana 5, iar acum se poate spune ca aproape au trecut.

mamaariadna multumesc pt urare si sper sa avem toate o sarcina usoara....merci ca m-ai lamurit cu perioada in care au aparut greturile la tine...ca eu nu am nici un astfel de simptom si evident ca ma gandesc cum ca ceva n-ar fi ok ...

Io si bebu_mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Fetelor nu mai pot! Este a 2-a zi de serviciu si nu mai suport drumul, imi este foarte rau. Cand ma trezesc dim. imi este rau si trebuie sa mananc ceva, dar apoi urmeaza transportul in comun (o masina pana la metrou si apoi cu metroul vreo 10 statii) si ajung terminata la serviciu (fac cam o ora pe drum). Nu am alte probleme, nu am greturi, nu am vomat pana acum, cand imi este rau acasa mananc (asa am ajuns sa mananc continu). Dar drumul asta ma omoara. Nu stiu ce o sa fac inca 2 luni de acum incolo Acum sunt terminata si desi am mancat ceva tot rau imi este.

Ileana
DPN
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Buna Dimineata fetelor!
Cum va simtiti asa la inceput de saptamana? Eu ieri de exemplu pentru cateva ore am fost cu moralul la pamanat, mi se innecasera toate corabiile. Nici sa mananc nu am putut. Spre seara mi-am revenit si normal mi s-a facut o foooameeee. Mai ciudat este ca am poftit la masline, desi eu nu mananc asa ceva. Si am mancat iaurt cu masline. Auzi combinatie si sotul meu s-a mirat ca nu m-a vazut mancand masline pana acum. Dar a fost bun de tot. yamy
CATRINEL17am observat ca avem acelasi UM. hihihi
Dupa we am crezut ca m-am ingrasat, dar azi dimineata cantarul arata la fel, adica 46kg. O fi bine sau nu? Eu sper ca da, ca burtica s-a umflat un pic si mai stiti ceva, am renuntat la bureteii de la sutien. Nu credeam s-o traiesc si pe asta.
NSHIRO esti o fericita daca ai chef de .

Va pup si va doresc saptamana usoara si fara greturi.

Anamaria 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Micaalsa si Lady Hawk sunteti bine venite. Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!
Lady Hawk mie mi-au venit greturile dupa ce am implinit 7 sapt. si mi-e greata mai mult seara si noaptea. Nush de ce se cheama greturi de dimineata!
Micaalsa nici mie nu mi-a dat dr sa iau acid folic, dar am luat si cand m-am dus dupa 3 sapt la un nou control i-am spus ca iau si a zis: foarte bine trebuie sa iei neaparat ca previne malformatii ale fatului! Asa ca te sfatuiesc sa iei 1tb/zi. Si se ia pana la 12 saptamani.

Laura 9+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Fetelooooor, undeeeeeeee suuuuuuuuuunteeeeti? Heeellloooo!
Eu am 1,65 in inaltime si 58 kg. E cam mare greutatea, desi prietenii mei spun ca arat foarte bine, dar pana acum nu m-am ingrasat deloc (in timpul sarcinii) si sper sa ma tina naravul, ca eu sunt disperata cu greutatea. M-am ingrasat brusc acum 5 ani si am facut celulita de imi vine sa ma dau cu capul de pereti. Sper sa ma mentin acum cat mai mult si sa nu ma ingras mai mult decat e necesar.

Laura 9+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Lady hawk, chiar ma pregatisem sa iti postez linku', uite-L: http://www.ivfer.com/pg_calc.htm

O sa vezi ca esti mai "inaintata" decit crezi. Asa a fost si la mine

Pusi!!

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

buna burticute!!!!
am reusit si eu sa intru si sa mai scriu cate un mesaj, nu ca mi-ar fi fost rau- dimpotriva de sambata ma simt mai bine, si chiar daca am vazut margica la eco si sta bine, acum ma ingrijorez ca de ce stau mai bine am devenit paranoica de-a binelea!!!!
acum urez la toate fetele noi bun venit, si sa ne tinem companie pana la termen!!!!
fetele care nu au nici un simptom, nu va speriati vor veni, iar daca nu vin.... mai bine, nu stiti ce "economisiti"
mie a inceput si oboseala sa ma lase in pace, si sunt la sfarsitul de 12 sapt. mai este cineva care se simte mai bine si cu oboseala?
azi este o zi de plaja iar eutrebuie sa stau cu pulover pe mine pt. ca mi-au pus aparatul de masurat tensiunea pe 24 ore, si ca sa nu scrie pe fruntea mea -bolnav- stau imbracata ca de iarna
ufa, poate ast5a inseamna sa faci copii la batranete?????
ce este cu irina si tcelen ca nu le vad de ceva timp!!!!???
pupici la toate

cristina

Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67

Mergi la inceput

Catrinel cand mergi la eco?
Fetelor, din cele care faceti gravibinon, ati facut vreuna noduli la ? Ca eu am pe unul din... obrajori trei delusoare de toata frumusetea, dureroase, de nu mai are unde sa imi faca injectia

Laura 9+
Puiutul meu

Mergi la inceput