Mamici de martie-aprilie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Wow, am deschis capitol nou… nici n-am stiut!! Multumesc Oana B!

Kim, da, nici eu nu maninc carne prea des, nu stiu de ce… Trebuie sa bag niste brinza de vaci, ma mai inspir de la voi ce sa mai maninc, ca eu as baga tot mincare gatita, si asa n-am chef sa-mi fac!! Pizza imi pica foarte bine, si piersicile – nectarinele.

Lady hawk, ai calculat? La mine gretzurile au inceput in sapt 5-6, simteam cum produc acid in exces si imi era rau toata ziua. Si salivam, mama-mama! Acuma parca nu mai e asa de rau, si imi e greatza mai mult dimineata sau seara. Daca am grija sa maninc, sunt OK. Sa vezi cum m-am speriat cind m-au mai lasat gretzurile!!! Gata, am zis, s-au oprit simptomele de sarcina, sa vezi ce patesc! Cred ca sunt spaime “standard”. Si dr meu, ca mi-a zis ca si lui LauraIoana, “acid folic luati, nu?” Luam eu, dar nu ca mi-ar fi zis el… Nu stiu ce e in capul lor, aiuritii!

Ileana, nu este vreo colega/coleg sa te duca cu masina? Vreuna care sa stea in aceeasi zona cu tine, sau macar pe linga statia de metrou? Doamne, ce chin!

Laura, eu merg numai in 12 sept, la o luna dupa primul control. Ma si enerveaza, eu as merge in fiecare saptamina.

Ionica, bafta la echo!! Sa-ti printeze doctorul pozele, sa le duci la sotzior!!

Serj, ce bine ca ti-a pus aparatul ala, poate ca o sa-ti dea ceva sa te simti mai bine. Sa ne spui neaparat ce ti-au citit… Bafta si sanatate maxima!

Fetelor, chiar, ce-o fi cu Adriana mica si tcelen? Sper sa fie totul in regula!!!!!!!

Cat, ai ceva noutati cu analizele? Iti tin pumnii!!!!!!!!!

Io cu oboseala tot la fel, nu stiu ce sa mai fac, si in plus nici nu dorm bine noaptea, dorm ca naiba, ma trezesc din tot felul de vise ciudate.. am visat ca pe perete era un paianjen cu picioare lungi si in loc de corp avea o casca ca si aia a lui Darth Vader din Star Wars. Am sarit pina in mijlocul patului…Nu-s normala…

Abia astept sa merg in vacanta, vineri plec, stau pina in 2 sept, o sa imi fie un dor nebunesc de voi!

pupici la burtici

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiii2 spune:

CATRINEL
Multumesc pentru pagina cu marimea bb.
si eu sunt obosita si nu pot sa dorm noaptea si cu mincarea...la fel: daca maninc inainte de a-mi fi foame numai am greata.Am si problema cu constipatia.
Dar bine ca bb e sanatos si mare.
va doresc bb sanatosi si burtici mari!

vineri am sa plec din oras cam la 400km, sper sa fie bine, iar bb sa suporte bine drumul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marib spune:

Fetelor, voi ati avut, sau aveti arsuri la stomac ? Ca eu nu mai pot ...Iar starea de greata , e asa, ca si cum as avea rau de mare ...asa e si la voi ?

Va pup,

Mari 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Catrinel merci mult de tot...am mers pe site-ul acela si surpriza!??!?!... cica am 6 saptamani si 4 zile...si medicul meu nu mai vine odata din concediu ...uf..voi spuneti ca ar trebui sa iau acid folic...hmmm de 5 mg sau de 1 mg???...voi de care ati luat???...va pupez pe toate...zmuahhhh!!!

Io si bebu_mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Micaalsa si Lady Hawk sunteti bine venite. Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!
Lady Hawk mie mi-au venit greturile dupa ce am implinit 7 sapt. si mi-e greata mai mult seara si noaptea. Nush de ce se cheama greturi de dimineata!

Laura Ioana multumesc pentru urarile de bun venit; ospitalitatea voastra ma face sa ma simt exact ca intr-o familie...God!!!..voi chiar o sa fiti mamici mamoase ... in legatura cu greturile eu ma tot panicam pt ca nu am, cu toate ca am auzit mai multe persoane care au avut sarcini ca nu au avut nici un fel de probleme de genul asta...dar stiti si voi cum este...mereu ni se pare ca ceva nu merge cum trebuie...ca nush ce simptom nu l-am avut azi..si "Doamne, o fi totul ok??"...sunt sigura ca ma intelegeti chiar daca is asa cicalitoare ...va pup si am fugit sa mai bag ceva munca ...

Io si bebu_mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Ce faceti fetele?

Ce rau imi pare ca moderatorul imi posteaza atat de greu mesajele. Sunt trista pe tema asta. Ca eu chiar n-am cu cine vorbi despre sarcina. Iar voi imi sunteti de mare ajutor, ca de cate ori imi incolteste in minte o intrebare, sigur gasesc prin mesajele voastre raspunsul.
ILEANA te inteleg perfect cu transportul pentru ca si eu am patit la fel mai bine de 1 an de zile, in conditiile in care biroul meu este exact in cealalta parte a Bucurestiului fata de locuinta mea. Spre norocul meu un coleg de cartier vine acum cu masina si ma ia si pe mine. Poate reusesti sa gasesti si tu pe cineva, cat mai aproape de tine, macar sa mai scutesti o parte din drum si scapi de metrou.
CAT esti bine, cum au iesit analizele, BB mic cum e? Bafta multa
Chiar m-am intristat un pic ca imi apar asa de greu mesajele dar nu-i nimic, asta e.
Va pup si va doresc numai bine.

Anamaria 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Catrinel 17 din pacate pt. mine nu am nici un coleg/a aproape. Va trebui sa fac acest drum in fiecare zi...

Nici mie nu mi-a zis dr. sa iau acid folic. Ultima data cand am fost la el l-am intrebat eu si mi-a zis ca pot sau iau, apoi ca mai bine iau prenatale. Dar eu iau acid folic.

Ileana
DPN
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

CATRINELai fost mortala cu visul tau ,stai linistita esti complet normala,creerul tau iti artata de ce-ti est tie frica cel mai mult,intepaturi de insecte;iar casca aia ori ai vazut un super tip pe motocicleta si te-a marcat ori te-ai uitat prea mult la tv.
Mai mamicilor burticilor suntem aici impruna de ceva timp si nu ne stim nici voce nici culoare aia aia,ia sa-mi spuneti voi mie ce i cum, si ce varsta aveti!!
Incep eu;
CAPRICORN 1973,170cm 65kg(ultimile 5de la sarcina)!!Voi fi mamica la 33 de ani!
Hai curaj!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ionica, deja suntem trecute cu data de nastere in tabelul de inceput. Hai ca le mai zic o data: Capricorn 1976, 1,65/58kg, inca nu am pus nimic cu sarcina, ba chiar cred ca am dat jos ceva cu greturile si lipsa de pofta de mancare. Asta-i. Acum sa mai zica si altcineva.
Oricum e cam slaba miscarea cu gravidutele noastre; nu prea vor sa mai scrie!

Laura 9+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Tocmai asa ziceam zic si eu Laura!!! dar totusi scriu, numai ca mai mult seara, in timpul zilei putina miscare, iar dimineata e mult de citit…
Io sunt senioara: am 37 de ani, zodia gemeni, 1,68, la inceput aveam 53-54 kg, acuma cred ca mai putin… Trebuie sa-mi cumpar cintar! In rest: un frumos vopsit blond-roscat (pe trecute, hihihi), ochi caprui. Destul de simpatica, zic io.

C+ bb mik

Mergi la inceput