Mamici de martie-aprilie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 12
Laura Ioana spune:
Jane si Dananita sunteti niste scumpe, multumesc pentru incurajari. Eu cred ca si voi puteti aranja cat mai multe concedii medicale, cu un pic de pauza intre ele, in sistemul nostru medical totul se poate. Dati ceva dr de familie, dati ceva ginecologului (ca si el poate da concedii) si menajati-va cat puteti mai mult!
Eu deja am anuntat la servici si imi vor cauta un inlocuitor, pe perioada in care voi lipsi. Am noroc ca sunt titulara si in locul meu vine un suplinitor (se bucura ca are de unde sa ia niste bani), asa ca astia nu au decat sa strambe din nas, daca nu le convine!
Lady Hawk asteptam noutati de la tine!
Tceleeeeeeen!
Laura
10+
Puiutul meu
jane04 spune:
dananita ce fain de tine ca ai chef
ca eu nu am DELOC.Ba chiar am si uitat...
si sotu ...sper..![]()
Io inteleg ca putem 89 de zile...da' intrebarea se poate asa doar cu convigere catre dr. de familie...sau trebuie sa ai "pile".Ca asta nu pricep io!Adica sa ma plang ca ma doare una sau alta, sau sa vorbesc deschis "uite Domle io vreau concediu ca nu mai pot ".
Pana una-alta distractie placuta la
.
Poate
si pe mine si-mi vin poftele la loc ...ce fata ar mai face sotioru...ca saracu i s-au lungit urechiusele hi hi !
la tine !
13+6zile
Maria28 spune:
Laura ,ai grija de tine si de bebe .Eu cand m-am dus la analize aveam 7 saptamani si nu rezistam fara mancare ,mai ales dimineata ,asa ca eu le-am mintit si mi-au facut analizele ..cei drept mancasem foarte putin,numai cat sa nu mise faca rau .Acum vezi si tu cum te simti ,daca merge si fara papica .
13+
dea0277 spune:
Kim, la mine sarcina nu a fost programata, asa ca nu aveam cum sa imi dea vitamine dinainte. Am facut deja un echo la urgenta, un echo vaginal la vreo 7 sapt si totul era ok, ii batea inima si toate cele. Aici in London sint cam senili astia caci pe toate tipele care le stiu eu, tot 2 echo au facut pe toata sarcina. Iar analizele de singe, au schimbat de curand policy si se fac in sapt. 11-13 dupa ce faci echo sa vada daca sint ceva simptome de down syndrome si tot asa. Cam asta este povestea in London, in Windsor, unde am stat inainte, este cu totul diferit ... se fac analizele mai devreme si echo la fel. Nu stiu ce sa zic. Acum cunosc doctorul destul de bine si il pot suna daca am ceva intrebari.
Andreea
10 sapt.+
oanadiana spune:
ciao gravidutelor!L-am vazut!!!!
are 7 mm si e bine prins si ce e ciudat e ca am stiut ca e in partea dreapta ca am simtit eu niste intepaturi mai altfel in partea ai si am avut asa un feeling.sunt f fericita si sper sa mearga pana la capat tot asa.
ma duc ca tot cu mancarea ma ocup
va pup
oanadiana
tcelen spune:
M-AM INTORSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!AM PLANS DUPA VOI!!!
am avut placa de retea stricata si eu nu am stiut am zis ca m-a deconectata asta cu netul ,nu il gaseam acasa,cand l-am gasit a verificat omul tot si a ajuns l-a concluzia ca placa e defecta,a trebuit sa fac rost de alata pe care mi-am montat-o singura,asa ca va dati seama prin ce am trecut am crezut ca inebunesc,ptr ca nu mai stiam ce se intampla pe aici,ce mai fac fetele ,cine are grija de listuta,etc.Am vazut ca ati scris nu gluma am ceva de citit!,sunt multe fete noi carora le urez bine ati venit ,sarcina usoara si bebei sanatosi!,dar am vazut ca sa-u intors cateva din fetele vechi,asa ca bine ati revenit!eu sunt foarte bine,nu mai am greturi,am mai facut o echografie,din care am aflat ca totul e normal si foarte bine!am vrut sa aflu si sexul dar cica e prea devreme!acum ma duc sa citesc din urma tot ,cred ca o sa-mi ia ceva timp!
PUPICI la toate fetele CRIS 15+
T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze) si BURTICA
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
marib spune:
Bine ai revenit, Tcelen
fetelor, am un pitic pe creier : nu am mai facut ecografie de 2 saptamani si sunt programata abia pe 14 septembrie ...nu mai am rabdare !!! Credeti ca bebe e bine acolo, in burtica ? Am simptome ca si pana acum, iar de o saptamana au inceput si greturi usoare ca si cum as avea rau de mare... Help !!!
va pup
Mari
8+
Serj spune:
salut pe toate fetele!!!
intr-adevar multa activitate pe aici!!!
de cate ori intru am de citit la greu....
ma bucur ca sunteti toate bine.
laura ioana ai grija de tine si bb, si daca tot vei sta acasa, atunci profita cat mai mult si odihneste-te.
tcelen si eu care asteptam sa-mi confirmi ca este fetita!!! cum nu se vede la 15 sapt. poate nu statea intr-o pozitie buna si nu a vrut sa se arate?![]()
fetelor, problema mare cu
, ca si eu sufar de acelasi lucru..., bietul sot!!! am ajuns ca fratiorii, si din pacate daca ar fi dupa mine acum tot asa am ramane. nu stiu ce se intampla, dar la prima sarcina nu am fost asa... eram ceva mai activa
acum ma duc sa pregatesc de mancare pt. cel mic, va pup pe toate
cristina
Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67
tcelen spune:
am reusit sa citesc tot din urma,am vazut ca au fost si prb. dar si multe viitoare mamici noi,si multe care sa-u reintors printre noi,serj,ingrid,dananita,jane04,unde ati fost fetelot atata timp??ZUMY imi pare foarte rau ptr. ce ai patit,ma bucur ca ai puterea sa lupti si saincerci sa treci peste asta!
le multumesc fetelor care au intrebat de mine,MAMAARIADNA,SERJ,LAURA IOANA,CATRINEL17!
INCA NU AM SIMTIT COPILUL,ASTEPT DIN MOMENT IN MOMENT.
SERJ si eu stiam ca poate sa-mi spuna sexul, dar nu am fost la doctorul meu ci la alta doctorita si asta a spus ca nu poate,mai astept pana pe 10-12 septembrie cand sunt programata iar la doctorul meu,poate el imi spune.
laura ioana de acum ca am revenit am sa-ti tin si eu companie dimineata.
pupici cris
15+
T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze) si BURTICA
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
kim spune:
Tina, eu zic sa iei vitamine, pana in sapt 12, ca sa fii linistita ca are bb tot ce-i tb.
Dananita, sa ne spui ce zice juristu', chiar! n-ar strica si unul la fetele din Canada, State, etc.
Ratusca, exista un test de sarcina care se poate face si cu 4 zile inainte de CM, intreaba la farmacie, dar altfel testele obisnuite se pozitiveaza la 2-3 zile de la data presupasa a CM.
Lauraioana, fericito, profita de momentele astea de relas, f bine, nu stresa bbeul, invatamantul nu e oricum un loc unde sa te relaxezi
Dea draga, te inteleg perfect, stiu ca-s suciti medicii in Ca, si aici am auzit tot felul..., eu zic ca noi tb sa stim ce vrem si sa cerem mai mult. Apropo, pe mine m-a chemat sa vin la analize de glucoza 50g si in sapt. 12-13 ca sa vada daca n-am diabet de sarcina.
Marib, nu-ti fa probleme atata vreme cat te simti la fel si simptomele-s pe tine!
Mie mi-a cam crescut burtica, in haine stramte n-o sa mai pot umbla ca deja arat a gravidutza, si voi? M-as arata eu mandra, dar totusi nu tb sa stie chiar tot cartieru'. Desi pe aici gagicile cam umbla cu burta si suncile pe-afara fara jena (si daca nu-s gravide). Ieri am halit un ananas intreg (fara coaja bineinteles) si toata seara am avut un acid in gat. Dar nu m-am linistit, azi mi-am luat o ciudatenie de fruct ca o portocala imensa verde dar ii zice pepene banana(?), dar are gust de gref dulce. Voi ce mai experimentati, ca pe mine nu ma prea atrage ce ramane prin frigider, si nu-mi place sa arunc mancarea, dar acuma asta se intampla.
KIM & my baby