Mamici de martie-aprilie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 13
Tina_Welsh spune:
Fetelor va multumesc din suflet pentru ca m-ati ajutat! Nici nu stiti cat inseamna pentru mine mai ales ca nu am cu cine vorbi despre sarcina in afara de voi....si din pacate sunt singura aici! In fine Laura odihna cat mai multa!Succes si eu cred ca totul o sa fie bine! Eu v-am ascultat si am cumparat acid folic de 5 mg si am luat o pilula si de la farmacie mi-au recomandat Elevit (prenatal)care cica ar fi mai bun!Astazi mi-au iesit analizele la sange dar din pacate nu a avut cine sa mi le explice deoarece doctora mea cretina nu era...si am hotarat sa o schimb! Maine am programare la DR. Pana, faimosul doctor care a ajutat-o pe doamna Iliescu sa nasca la 70 de ani sau cam asa ceva...sper sa fie destul de bun! Va mai deranjez cu 2 intrebari. 1) Ati mai auzit de Elevit? FOlositi careva dintre voi? Si 2) Eu nu am facut nicioadata testul Papanicolau si nici nu mi s-a zis sa il fac...credeti ca ar trebui? Si maine tineti-mi pumnii sa imi spuna ca toate analizele sunt ok! Va pup dulce si
Tcelen welcome back dear we missed u!
Aileana[/red] stai linistita nici o problema! Eu am dat deja comanda de rochie de mireasa luni ma duc la proba si cam in 2 saptamani de la proba e gata! Si eu sper sa stam o data la taclale si poate chiar ne intalnim la un suc! Asa ca intre gravidute si viitoare mirese:)! Va
pe toate! SI mai fiti amabile odata cu mine sa ajutati-ma cu intrebarile mele!
Tina
and Our sweet baby 
jane04 spune:
tcelen:Buna , ma bucur sa ne revedem !Eu am fost mai mult pe acasa , ca am mai avut concediu de odihna si l-am "papat" pe tot, daca tot aveam greturi mari.Acum s-au mai domolit.
Serj se pare ca ne luam de manuta cu ...

Marib stai linistita, gandeste-te ca in alte tari se fac doar 2 eco in toata sarcina.Daca ai vazut deja ca este bine fixata , copilasul se dezvolta in liniste.
Kim si eu arat un pic a graviduta , trebuie sa-mi iau haine mult mai largi.
TinaWelshElevit mi-a prescris si medicul meu ginecolog , dar nu am ajuns inca sa le iau. Vreau sa termin acidul folic si apoi poate iau Elevit.El (dr.) mi-a zis ca Elevit e cel mai bun, dar nu stiu ce sa zic...n-am mai auzit.
14 fix
tcelen spune:
TINA multumesc ptr. primire.de ELEVIT am auzit e ceva nou aparut acum pe piata dar contine si calciu,si calciu nu este indicat sa iei in primul trim de sarcina,mai bine ia MATERNA,costa vreo 400.000 lei vechi,eu de asta iau ,dar la indicatiile medicului,asa ca daca nu esti sigura ca vrei sa iei prenatale sau doctorul nu ti-a prescris mai bine ia numai acid folic cate una pe zii!vezi tu mai bine dupa ce iti citeste uun doctor rezultatul la analize,iti tin pumnii sa fie bune!
KIM eu am trecut de vreo 2 saptamani la salopete de graviduta,asa ca nu esti singura.
MARIB,atata timp cat ai toate simtomele in continuare,totul e in regula,dar daca esti asa de nerabdatoare de ce nu te duci sa-ti mai faci o echografie in alta parte,ca sa te covingi ca totul este ok!!eu asa fac intre programarile la doctorul meu,care sunt din luna in luna,la doua saptamani ma duc la un echo care in cartierul meu,ca sa fiu sigura ca totul este bine,asta cel putin pana cand o sa miste si atunci o sa-l simt tot timpul,asa ca n-o sa mai fie nevoie de echo asa multe.
jane04 si eu ma bucur ca te-ai intors tu si ca te simti mai bine,inseamna si ca si sarcina decurge foarte bine,nuu,fara probleme??!!
pupici cris
15+
T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze) si BURTICA
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
nshiro spune:
Vai fetelor cat de active sunteti! BRAVO!
Tcelen, bine ai revenit!!!! 
. ma gandeam eu ca nu are ce sa ti se fi intamplat rau si ca ori ai plecat pe undeva ori ai probleme cu netul.
Tina_Welsh ai postat un link cu poze dar nu este accesibil...![]()
Cat am vazut pozele tale, sunteti niste frumosi iar Daria e o DULCE 
Eu am fost ieri la doctor! Sunt atat de fericitaaaaa!!!!!!!! Bobita a crescut, nu mai e bobita, e un adevarat bebelus. Nu-mi venea a crede ochilor cand i-am vazut capusorul, corpul, manutile si picioarele.... o obraznicatura!!!! Dadea din maini si din picioare rau tare! Si doctorul a spus ca e taaare jucaus! Mi-a luat de data asta sange pentru analize si peste doua saptamani voi sti rezultatele. Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine 
Sanatate la toate burticile si numai bine!!!!
rocsana si bobita
dananita spune:
Jane04, cred ca trebuie sa vorbesti deschis cu doctorii si sa le si dai "ceva" pentru CM. La mine e simplu: doctorita de fam la care vreau sa ma mut mi-e verisoara si obstetricianul var
Si stomatologul sot![]()
Te
si pe tine si pe toate fetele care vor kef de
si nu au! Trebuie incercat(pofta vine mancand
), sunt niste senzatii extraordinare acum!
Tcelen, bine ai revenit! Am avut CO 3 saptamani, din care 2 am fost la munte, caransebes, alba iulia, sibiu si brasov
m-am plimbat, nu gluma. M-am si simtit bine!
Kim, o sa vorbesc cu juristul, trebuie insa sa plec din oras ca sa pot sa vorbesc pe indelete cu ea. Asta inseamna ca o sa dureze ceva (cam 1-2 saptamani) pentru ca avem foarte multe de rezolvat intr-un timp relativ scurt. Asa ca va rog sa aveti rabdare
Sa aveti o zi frumoasa, fara greturi si sa se finalizeze cu 
![]()

Danutza Bananutza
dutza
I'm coming!
dananita spune:
Tina_Welsh, trebuie sa faci un papanicolaou. Nu e prea tarziu nici acum. Eu am facut unul inainte sa raman insarcinata si sigur o sa mai fac cel putin unul in timpul sarcinii. Daca nu-ti recomanda el, spune-i tu ca n-ai facut si ai vrea sa faci. E la fel de important ca o analiza de urina sau de sange. Este complet nedureros!
Danutza Bananutza
dutza
I'm coming!
dananita spune:
Fetelor!!!! Am si eu o stea in frunte ![]()
Ce-am facut ca sa o merit??
10+
Danutza Bananutza
dutza
I'm coming!
Laura Ioana spune:
Tceleeen, bine ai revenit, ca te dadusem disparuta!
Mie imi merge foarte nasol netu', asa ca m-am cam chinuit sa pot scrie mesajul asta.
Am fost la analize si imi dau rez diseara, dar nu stiu cand il duc la medic. Imi este foarte rau mai ales seara, aseara nu am putut adormi pana nu am vomat un pic (mai mult). Dar ma consolez zicand ca daca mi-e rau, e bine![]()
Tina mie dr de familie mi-a dat trimitere si pentru papanicolau si citologic. Cand i-am spus dr ginecolog (amandoua sunt prietene intre ele si cu socrii mei), nebuna zice:" ce o f... grija pe ea? O sa-ti iau lamele pt analizele astea in luna a 4-a, ca oricum daca ai ceva nu iti dau tratament acum!" Oricum pe mine nu m-a verificat pana acum pe masa, doar cu eco, probabil pana e sigura ca sarcina e prinsa bine, bine.
Fetelor luati vre-una de astea prenatale? Eu am vrut sa iau maltofer si a zis ca imi da de pe la 12 sapt incolo.
Aaaa si ce nu v-am mai spus, este ca am aflat recent ca as fi fost nascuta cu spina bifida si asta inseamna ca puiul meu are 90% sanse sa o aiba
. Eu pana pe la 11 ani faceam pipi in pat (asta e rezultatul malformatiei asteia), dar medicul de fam a zis ca acum se trateaza usor si ca ar trebui in luna 7 sa fac o radiografie la coloana, sa vedem daca intr-adevar am asa ceva. Da' mie mi-e frica sa fac radiografie si voi mai cere parerea mai multor medici inainte. Nu m-am panicat foarte tare, ptc daca eu sunt bine, normala, inseamna ca nu e asa de grava treaba asta!
M-am intins cu scrisul o gramada, ca nush daca mai reusesc sa scriu vre-un mesaj, la ritmul in care merge netu'
Laura
10+
Puiutul meu
Laura Ioana spune:
Dananita felicitari pentru steaua din frunte si la mai multe!
Laura
10+
Puiutul meu
Lady_Hawk spune:
Fetelor, am fost la medicucho si i-am ascultat inimioara lu` bebu_mic ...wow
...saricna merge bine, l-am si pozat
...dar acu trebe sa ne facem carnatu` de analize...si sa luam zilnic 2 pastilute de acid folic de 5 mg...sunt multumita pana acum!!hihihi...va pupic pe toate pe burtici!!!
Io si bebu_mic