Mamici de martie-aprilie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 11
jane04 spune:
dananita esti o mare dulcica daca te interesezi mai bine cum este cu concediul asta.As vrea sa pot sa stau continu de pe la 5 luni si sa intru direct in prenatal.Sper sa si pot !Aici la servici este o atmosfera groaznic de stresanta ( lucrez in contabilitate la o firma mare).Unde mai pui si drumul...

Ratusca cam dupa 14-16 zile de la conceptie se pozitiveaza testul.La mine a fost la 3 zile dupa intarzierea CM , dar s-ar putea si in ziua cand tr. sa vina.
13+
Lady_Hawk spune:
Fetelor...va multumesc din suflet pt ca imi tineti pumnii...clar va scriu diseara cand vin de la medic...noroc de faptul ca am net si acasa ca altfel nush ce faceam pana ajungeam la job maine dimineata sa va pove
...la faza cu medicalul, incepe sa imi zambeasca si mie mustata..k sefa mea daca nu a putu sa aiba copii...cand o sa afle va dati seama ce hartuire o sa inceapa sa-mi traga...uf...nu vreau sa ma gandesc...
Io si bebu_mic
jane04 spune:
LadyHawk mai da-o incolo de uracioasa ! Si eu tot sefa am si cand i-am spus ca sunt gravi ( desi ea are 2 copii) nu a reactionat prea rau....m-a pupat...alea alea... Dupa 3 sapt s-a dus la director sa se planga ca nu prea mai fac mare lucru si sa ii dea mai multi bani colegei mele ( care e venita mult dupa mine in firma ) ca si-asa o sa plec....sa nasc....O ne... ce sa mai zic.Nici nu m-am asteptat la asa ceva mai ales ca cica eram si prietene.
De aia si vreau sa-mi iau concediu mai repede...Asa ca iti tin pumnii.
13+
darkeyes spune:
buna ziua fetelor!
doamne ce active puteti fi! nu am avut timp sa scriu, dar v-am citit
vreau si eu pe listuta totusi!!!!!! ajutor!
deci, io: DN 11.12.1975 UM 26 mai DPN inca nuj
va urez sarcina usoara si fara probleme si ne mai vedem pupam fetele si burticile
12+
dananita spune:
Ratusca1977, la mine s-a pozitivat slab in prima zi in care trebuia sa-mi vina ciclul.
Jane04, si eu tot cam de la 5 luni vreau CM si apoi de la 7.10 prenatal. sper sa ajung sa vorbesc saptamana asta cu jurista, oricum va anunt imediat ce aflu.
PUPATURI
10+
Danutza Bananutza
dutza
I'm coming!
Laura Ioana spune:
Am venit de la dr de familie, mi-a dat trimitere la analize, dar cand m-am dus la analize, alea au spus ca trebuie sa fiu nemancata si eu mancasem un iaurtel (ca altfel mi-e rau) asa ca ma duc maine dimineata la analize.
Eu trebuie sa stau acasa, am diagnosticul "boala abortiva", care necesita supraveghere speciala (asta pentru ca am la activ doua sarcini oprite in evolutie + o extrauterina cu trompa extrasa) si mi-au spus ambele dr (si cea ginecolog si cea de familie) ca nu e nici o problema cu concediul medical, chiar daca se va ajunge la comisia medicala ( dupa 90 de zile de CM te investigheaza o comisie sa vada daca nu stai, asa, de capul tau in concediu, daca intr-adevar se justifica)
Laura
10+
Puiutul meu
jane04 spune:
LauraIoana imi pare rau sa aud ca ai avut atatea probleme ! Ai grija de tine si de bebel, ca este cel mai important !E totusi bine ca in asfel de cazuri se poate sa stai acasa.
13+
dananita spune:
LauraIoana ai grija de tine si BB!
Jane04, in cazul asta noua nu ne ramane decat sa ne luam 89 de zile de CM ca sa nu intram la comisie![]()
PUPATURI
10+
Danutza Bananutza
dutza
I'm coming!
aileana spune:
Vai de mine cat timp am stat sa citesc
, active mai sunteti fetelor!
Stiu ca n-am mai scris de vreo saptamana, dar a fost doar din lipsa de timp. Ultimele zile au foast si foarte agitate si n-am apucat nici macar sa citesc tot ce-ati mai scris.
Am fost sambata la noul doctor, care mi-a placut foarte mult si mi-a dat increderea de care aveam nevoie. Mi-a dat si poza de la ecografia bebeului, pe care am scanat-o dar inca nu stiu cum sa o atasez. Se pare ca sarcina e mai mica decat stiam eu, asa ca abia maine facem 10 saptamani. Puiutz e maricel, la 9 sapt si 1 zi avea 3,1cm (marimea ca pt aproape 11 sapt.), ne-a salutat cu manutza de 2 ori (cred ca l-am trezit) si suntem atat de fericiti de parca plutim, si eu si viitorul sot.Acid folic nu mi-a recomandat nici el, mi-a spus ca daca sarcina este normala si eu sunt sanatoasa, respectiv nu prezint carente vitaminice sau de alt fel, in primul trimestru nu recomanda sa se inghita absolut nici un fel de pilula. Singura nu ma incumet sub nici o forma sa iau nici acid folic, nici prenatal sau altceva.
In rest ne agitam sa impartim invitatiile, ne laudam cu poza celui/celei mic/i si zilele trec repede. Inca nu m-am ingrasat deloc, mananc cam prost, dar incerc macar sa mananc sanatos.
Tina Welsh, imi pare rau ca n-am avut timp sa vorbim pe mes cand m-ai apelat, sper din tot sufletul sa ne "cuplam" intr-o zi si sa povestim pe-ndelete.
Azi tre sa-mi iasa al 2lea rand de analize, al caror rezultat il ia mama
, de la doctorita de familie, ca io muncesc si n-am timp.
Nush ce sa va mai zic, doar ca va pup si incerc sa tin pasul cu ritmul vostru ametitor.
Va pup
Ileana
10s
PS: Bun venit noilor burtici si multa sanatate tuturor
dananita spune:
Jane04, ti-am trimis o solutie funny pentru ca sa scapi de "invadatoare".
Fetelor, mie mi-a revenit keful de
dupa prima ecografie. Si deosebirea este ca acum rezultatele sunt mai spectaculoase
Numai ca totul se face la initiativa mea, adica atunci cand nu mi-e greata sau nu am nici un disconfort.
Danutza Bananutza
dutza
I'm coming!