Mamici de Noiembrie-Decembrie 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

O anunt eu si pe Noki Lara. Sper sa ramana asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

arsuri, arsuri, arsuri....
asta-i la ordinea zilei. azi.
abia astept sa ne intalnim maine.
c & bb andrei 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

aveam si eu o .... de ce stabiliti mereu intalnirile in cursul saptamanii??? in we nu se poate??
desi as vrea... mie mi-e imposibil sa ajung maine...

Cristina 25+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

uaaa, ce fain ca va intilniti... ce-as mai vrea si euuuuuuu. va rog sa faceti poze, sa va vedem cu toatele, cum va faliti care mai de care cu burtoantzele:). va rog.

ina, ce bine ai explicat de baby shower:). deci in romania, fetelor, nu se practica INCA:) asa ceva? ma mir. ca cam toate 'sarbatoririle' s-au cam preluat - vreau sa zic alea care mai demult nu erau (valentine's day, labor day (?), 4th of july:)). poate ca baby shower tine tare de superstitiile romanasilor, nu?;-)
sa stii ca si eu m-am trezit pe la 3am azi noapte si pin' la 5:30am nu m-am putut duce inapoi in pat. si eu am citit!:) si dup-aia am mai dormit pina la 7:30am - sint mai norocoasa ca tine....:)

lavi02, tania, of-of, parca ma vad pe mine anul trecut, de la inceputul anului, cu burta crescinda si cu febra pregatirilor de terminatul doctoratului (teza, research, teaching.... ai-ai-ai): a fost tare greu. ce sa zic, ca am nascut-o pe lia in aprilie si dupa nici 6 saptamini eram inapoi sa lucru si sa termin tot. a mai durat inca citeva luni bune. usor nu pot sa zic c-a fost. bafta multa, mai, copilelor curajoase!

voi vorbiti de kile, mai, slabutelor. eu ma iau de mina cu cele de la cealalta extrema: am pus 13 kile in plus, de la inceputul sarcinii. si mai am vreo 10 saptamini (io tot sper sa fie numa' vreo 8:)) - in ultima luna chiar nu prea mai pui nimic, in general (eu chiar asa am patit cu lia), dar mai e vreme de vreo 3 kile, acolo....

dienuta, ma bucur mult ca bebe luca e bine si vioi! sanantate lui si mamicii lui:)!

ma duc sa maninc ceva. mi-e pofta de sunca si brinza sarata. sper sa nu-mi faca stomacul fite:).

pupici!

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (29+)

www.seansimon.com/august2005.htm" target="_blank">AUGUST
www.seansimon.com/atlanticcity2005.htm" target="_blank">ATLANTIC CITY 2005
www.seansimon.com/july2005.htm" target="_blank">JULY 2005

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris13 spune:

Pt Zapacila:

Salut sunt un membru nou si am aceeasi problema ca si tine. Incearca sa nu stai mult tim pe scaun, sau intinsa pe spate. Plimbarile scurte ajuta si chiar si un masaj, eu am facut unul terapeutic - m-am resimtit vre-o doua zile dar dupa aceea a fost mult mai bine. Masajele de relazare nu ajuta. Mi-a explicat tipa de ma masaj ca muschii stau mai intinsi decat de obicei si sunt mai solicitati.

Sper ca ajuta,

Mariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Of ce vreme de somn afara..dupa 2 zile de soare au venit iar ploile peste noi...speram sa scapam macar cu o saptamana de timp frumos dar uite ca nu a fost asa.
Maria ,cum a fost ieri?ai reusit sa deschizi subiectul cu dr daca va veni la nastere sau cum se procedeaza atunci?
Sibiencelor se face ca vremea ne joaca feste,dar ii venim noi de hac cumva.Dupa vantul de ieri ma gandeam ca azi numai ploaia poate sa ne astepte...
ieri dupaamiaza am fost pusa pe treaba,m-am dus prin gradina si am cules ceva spanac(banuiam ca zi ploua si nu mai pot intra) si dupa cateva ture de plecari a trebuit sa renunt ca bebe a protestat si m-am facut cuminte,m-am dus in casa in pat.
Azi implinim 26 de sapt mai avem un pic si intram in trim III.

Varsta bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

neata ...
azi e foarte frig, asa ca eu am trecut la garderoba de toamna; parca a totusi o schimbare bine-venita, ca nici caldura nu mai era de suportat.
partea proasta e ca ne strica intalneala de azi; in fine sa ma anuntati cum ramane pentru azi sau maine,ca la ora doua jumate plec de la job, ca sa vedem si noi daca facem act de prezenta sau ba.
intre timp am fost la dentist sa-mi puna o plomba, si nu m-a durut rau, numai un pic, insa luca in mod sigur a simtit stress-ul asa ca se tot agita ... bine ca am rezolvat si asta, ca numai bine aseara m-am pomenit cu o raceala de toata frumusetea; apropo, daca e o raceala facuta de la curent, nu luata de la altcineva, e de aia care se ia ?

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

neata,
ce mai faceti voi si cum suportati trecerea de la o presiune atmosferica la alta, ca la tensiunea mea, ma termina, sper sa nu vina ploaia si sa ne strice planurile.
Chiar daca ra fi sa poate ne vedem intr-un loc inauntru, gen Pizza Hot, unde am mai fost odata.

Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

Lavi02 si Tania, inteleg ca voi sunteti la doctorat, Tania chiar intr-un an terminal (?)...cred ca am inteles bine.. Fetelor ajutati-ma si pe mine putin cu niste informatii: si eu as vrea sa incep un doctorat, dar sunt ca pisica in cotet: nu stiu cu ce si de unde sa incep. Nu am nici un prieten care sa faca asa ceva si sa-mi dea niste informatii, de pe site-ul Facultatii de drept nu poti sa iei nici o informatie (nu exista), la telefonul secratariatului nu raspunde nimeni... PLEASE, ce trebuie sa fac? Spuneti-mi asa, ca la copii: cu ce incep, caut profesor indrumator, cer acceptul, ma inscriu la facultate, cand sunt examenele de admitere, trebuie sa fac o lucrare, cui o predau... PLEASE...
A, ce-i mai important, trebuie sa fi publicat in reviste de specialitate anterior inscrierii la doctorat? eu am pregatire juridica, banuiesc ca doctoratul vostru este in alt domeniu, dar spuneti-mi si mie care sunt pasii ca sa incep un doctorat.
stiu ca e absolut off topic, dar o sa va raman vesnic recunoscatoare. please, please, please. N-am pe cine sa intreb si ma gandesc de un an jumatate sa ma mobilizez sa ma duc la facultate, dar n-am facut-o ca stiu ca secretarele alea nu sunt deloc amabile, nu dau lamuriri si imi era ca or sa si rada de mine ca nu stiu cu ce pasi se incepe doctoratul dar vreau sa-l fac...

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Neata!
Nu stiu cum va e voua, insa eu ma bucur ca nu mai e canicula....In starea noastra, parca mai bine un pic de racoare. Si totusi ar fi bine racoare dar putin soare....

Ma bucur de intalnire, sper si eu sa ajung, tare mi-ar placea sa va cunosc....

Mergi la inceput